K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 10.01.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu její pětatřicáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy Rytíři Kladno a HC Škoda Plzeň.
     
    Rytíři Kladno

    Kladenští hokejisté se nacházejí na desátém místě extraligové tabulky. Na svém kontě mají čtyřiačtyřicet bodů a z jedenácté příčky se posunuli na desátou a jsou tak už v pásmu postupu do osmifinále play-off. Rytíři se ještě nedávno pohybovali o několik pater níže a se současným stavem tak mohou být nyní spokojeni. Musejí ale jít znovu stejnou cestou a sbírat bod po bodu, aby si svou pozici udrželi nebo i o něco vylepšili. V posledních dvou duelech se Kladnu dařilo. Nejprve doma porazilo silný Liberec 2:0, poté následovala výhra 4:3 v prodloužení na ledě pardubického Dynama. Dnes Rytíře čeká těžký zápas proti Plzni.


    Nejproduktivnější hráči

    Brady Austin – 21 bodů (10+11)
    Ladislav Zikmund – 16 bodů (9+7)
    David Stach – 16 bodů (8+8)
     
    HC Škoda Plzeň

    Hosté z Plzně jsou na tom o dost lépe. V současné době je najdeme na třetím místě extraligové tabulky s jednašedesáti body. Indiáni si připsali devatenáct výher a třináctkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Sezónu tak mají velmi dobře rozehranou a drží se tak ve vrchních patrech tabulky. Na první místo ztrácejí osm bodů, na druhé pak bodů pět. Stále tak ještě mohou atakovat první místo. Plzeňští dvakrát po sobě vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech. Nejprve s Mladou Boleslaví, poté s Olomoucí. Naposledy se Západočechům dařilo doma, kdy porazili Vítkovice 6:4. Dnes tak jedou na led Kladna s cílem opět bodovat, aby svou šňůru výher natáhli. Čeká nás tak zajímavý zápas.

    Nejproduktivnější hráči

    Milan Gulaš – 56 bodů (29+27)
    Tomáš Mertl – 29 bodů (14+15)
    Matyáš Kantner – 21 bodů (7+14)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu utkaly dvakrát. Nejprve Kladno doma bralo tři body po výsledku 7:5. Plzeň pak ve svém teritoriu taktéž vyhrála, a sice 3:1. Bude i dnes platit pořekadlo můj dům, můj hrad? To se nechme překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Barinka (A), Romančík – J. Strnad (C), Vampola, Redlich – Bílek, Machač, Zikmund – Š. Bláha, Stach, Melka – Hajný, T. Kaut (A), O'Donnell – Valský.

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, Vráblík, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, Kracík, Malát – Rob, V. Němec, Přikryl – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Lhotský, Svoboda.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Obrana Plzně získala kotouč za vlastní brankou a hned založila akci indiánů. Před Denisem Godlou však hosté nic nevymysleli.
     
    00:34
    Nyní už musel Denis Godla zasáhnout. Jeden z hostů nahodil puk před jeho branku a brankář Kladna ho pak raději ukryl a nechal hru přerušit.
     
    01:10
    Moravčík dobře bránil útok Kladna a nedopustil, aby se Rytíři jakkoli dostali do ohrožení Frodlovy branky.
     
    01:46
    Filip Přikryl si nabruslil na levou stranu a ještě hledal přihrávkou spoluhráče v prostoru mezi kruhy, ale tato souhra Plzni nevyšla.
     
    02:08
    Zakázané uvolnění plzeňských hokejistů a hra se stěhuje před Dominika Frodla. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Rytíři tak získali zadarmo útočné pásmo.
     
    02:34
    Jakub Strnad sprintoval souběžně s Eberlem a zabránil tak hráči hostů, aby se více natlačil před branku Kladna. Hned na to domácí získali puk a směřují před Frodla.
     
    02:49
    Hosté ale hru rychle otočili a vrátili se před Denise Godlu, jenž opět zakročil. V krátkém sledu po sobě se tak bude vhazovat zase na opačné straně.
     
    03:16
    Kantner málem potrestal špatnou rozehrávku Kladna, do přesnějšího zakončení před Godlou se ale nedostal.
     
    03:55
    Tomáš Mertl vyslal nebezpečnou střelu směrem k brance Kladna, ale trefil pouze obránce Andrého Lakose, jenž zapsal dobrý obranný zákrok a pomohl tak Godlovi.
     
    04:45
    Luboš Rob si nabruslil na pravý kruh a v pokleku vyslal na Godlu pokus, který ale zaletěl jen vedle vzdálenější tyče. Následně pak si puk domácí brankář sebral a zastavil hru.
     
    05:42
    Vojtěch Budík šikovně tečoval před Godlou střelu svého spoluhráče, ale nakonec se mu nepovedlo dostat kotouč za záda kladenského brankáře.
     
    06:01
    Hosté jsou nadále hodně aktivní a opět se dostali před domácí klec, obrana Kladna však proti jejich dalšímu pokusu zakročila a opět nemusel Godla do zásahu.
     
    07:32
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    08:37
    Martin Kehar od vlastní branky počkal, až mu vystřídají spoluhráči a až poté zakládal další útočnou akci.
     
    09:11
    Zakázaného uvolnění se dopustili kladenští Rytíři a hra se vrací před branku Denise Godly.
     
    09:28
    Milan Gulaš posílal přihrávku na Tomáše Mertla. Ta sice nepatřila mezi ty přesnější, přesto hosté zůstali u puku a od modré čáry pálil Budík. Jeho střela ale končí mimo.
     
    10:24
    Lakos nevyhodil puk do bezpečí, podařilo se to až napodruhé a Rytíři bleskově otáčejí hru a míří před branku hostujícího celku. Beci Plzně se tak vrací zpět.
     
    11:17
    Kladenští se vystavili ofsajdové pasti a hra se stěhuje do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    11:29
    Ladislav Zikmund zkusil střílet z pravého kruhu skrze obránce Čerešňáka, Frodl však vytasil přesný zákrok a podržel svůj tým. Posléze hru zastavil.
     
    12:11
    Straka nahodil puk do pásma, ten se dostal za Godlovu branku a gólman Kladna se za ním vydal a pomohl s rozehrávkou kladenských Rytířů.
     
    12:50
    Další komerční přestávka.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Romančík – 2 min., držení).
     
    13:10
    Hosté jako první hrají přesilovou hru při vyloučení Romančíka. Obrana Kladna ale hned po vhazování dostala puk na svou stranu a poslala ho až před hostující klec.
     
    13:50
    A opět domácí hráči nepustili Plzeň do úspěšné kombinace před Godlou a opět se Kladno osvobozuje vyhozením puku až před Dominika Frodla.
     
    14:50
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    14:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po tom, co se vrátil vyloučený Romančík z trestné lavice, hosté skórují a otevírají účet zápasu. Denis Godla si myslel, že má puk pod kontrolou po střele Pulpána z levé strany. Kotouč mu však vypadl z výstroje a PATRIK ZDRÁHAL ho poté doklepl za jeho záda – 0:1. Asistence: Lukáš Pulpán a Vojtěch Budík.
    14:52 Patrik ZDRÁHAL - 0:1
     
    15:47
    Domácí se snažili o vyrovnání, Zikmundova rána ale končí jen u zadního mantinelu.
     
    16:44
    Jaroslav Kracík získal puk a hned se zbavil obou obránců Kladna a šel před Godlu, ale ten zakročil hranou lapačky a poslal kotouč do rohu.
     
    17:59
    Brendan O'Donnell nyní prověřil Frodla, ten jeho nebezpečnou střelu ukryl do své lapačky a poté nechal hru raději přerušit. Vhazovat se tak bude před jeho brankou.
     
    18:24
    A znovu O'Donnnell byl aktivní před brankou Plzně, ale znovu se mu nepovedlo vyzrát na Dominiku Frodlovi. Hosté hned na to znovu míří před Godlu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Malát si obhodil Romančíka a pokračoval v akci Plzně, nakonec ho ale zastavila obrana Kladna, která vytěsnila kotouč do středního pásma.
     
    19:52
    Ještě se zkusil dostat před Frodla Jakub Strnad, kapitán Kladna ale už nestihl vystřelit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina utkání mezi Kladnem a Plzní je za námi. V ní se do vedení dostali hosté, když Patrik Zdráhal doklepl kotouč za Godlu, kterému vypadl k brankovišti. Byl to tak jeho první gól v dresu Plzně po tom, co na západ Čech putoval z Vítkovic. Domácí se snažili o vyrovnání, zatím se jim to ale nepovedlo. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:56.
     
    Střely na branku: 9 – 17
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Indiáni se hned na úvod druhé třetiny natlačili před domácí branku a vyslali na Godlu střelu, kterou příložníkem zastavil domácí brankář a posílá spoluhráče do útoku.
     
    20:49
    Patrik Zdráhal byl mezi kruhy tísněn obranou domácích, přesto se mu povedlo vystřelit, ale s jeho střelou si poradil Denis Godla a opět drží svůj tým.
     
    21:33
    Michal Moravčík si sám sjel až před Godlu, obránce Plzně ale poslal puk jen na jeho beton.
     
    22:12
    Roman Vráblík zastavil rozehrávku kladenských Rytířů a hosté se pak rychle dostali na opačnou stranu kluziště. Nyní kombinují před Frodlovou klecí.
     
    23:12
    Jakub Valský poslal kotouč o mantinel pro Petra Vampolu, druhý jmenovaný se však nedostal do přesnějšího zakončení před Denisem Godlou.
     
    24:13
    Další akce Kladna nebyla úspěšná a od vlastní branky pak Michal Moravčík zakládal útok Plzně. A znovu agilní Patrik Zdráhal byl před Godlou nebezpečný, ale opět si Godla poradil.
     
    24:43
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., faul loktem).
     
    24:54
    Kladenští mají šanci srovnat v přesilové hře. Ale hosté se brzy dostali v obranném pásmu ke kotouči, který bleskově poslali až před Godlovu klec.
     
    25:34
    Redlich se snažil zachytit puk u branky hostů, ale Bohumil Jank mu v tom zabránil a znovu se Plzeň dostává k vyhození puku před kladenskou branku.
     
    26:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Rytíři využívají přesilovou hru po pěkně sehrané kombinaci. Nash posunul puk na levý kruh a TOMÁŠ KAUT pak dělovkou propálil Dominika Frodla – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Brendon Nash a Brendan O'Donnell.
    26:30 Tomáš KAUT - 1:1
     
    26:45
    Další komerční přestávka.
     
    28:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav nevydržel dlouho, hosté znovu vedou. LUBOŠ ROB vyslal střelu, kterou chtěl tečovat Vojtěch Němec, nakonec ale kotouč propadl za Godlova záda – 1:2. Asistence: Bohumil Jank.
    28:04 Vojtěch NĚMEC - 1:2
     
    28:31
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., hákování).
     
    28:35
    Petr Straka se dostal ve vlastním oslabení do zakončení před Denisem Godlou, který však pohotovým zákrokem zastavil puk a hra je přerušena.
     
    28:59
    Petr Vampola si najížděl k Frodlovi, jeho pokus mu ale nevyšel a kotouč jen doklouzal k plzeňskému brankáři, jenž raději také hru zastavuje.
     
    29:07
    Hosté se dostali na kotouč a bez čekání ho poslali až před Denise Godlu. Plzeň se tak opět osvobozuje a šetří vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    29:45
    Rytíři se zase nedostali před Frodla a beci Plzně se znovu dostali k puku a ten letí až před kladenskou branku.
     
    30:31
    Mertl je na ledě a Plzeň je v plném počtu.
     
    31:09
    Pulpán vyslal skákavou střelu na Godlu, který nakonec dostal kotouč k sobě a podržel svůj tým.
     
    32:20
    Petr Vampola se prokličkoval až před Frodla, zakončit mu znemožnil Roman Vráblík a bude se tedy vylučovat.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Tomáš Mertl – 2 min., podrážení).
     
    32:20
    Ještě následuje další komerční přestávka.
     
    34:15
    Hosté hrají i své další oslabení velmi dobře a nyní se sami dostali do akce, ale tu zastavila obrana Kladna. A už to vypadá, že Plzeň své oslabení zvládne bez úhony.
     
    34:20
    Plzeň je v plném počtu.
     
    34:56
    Patrik Zdráhal sice trefil vlastního hráče, nakonec se ale sám Moravčík dostal do bekhendového zakončení před Godlou, ale ten opět zakročil.
     
    35:44
    Hosté stále drží svůj těsný náskok, Kladnu se naopak nedaří vyrovnat. Nyní jsou u puku hráči Plzně a směřují zase před branku Denise Godly.
     
    36:37
    Čerešňákova střela byla zablokována obranou Kladna, nicméně hosté stále drží útočné pásmo a nebezpečně kombinují před klecí Denise Godly.
     
    36:59
    Lukáš Pulpán vyslal na branku Kladna další nebezpečnou střelu, ale z tohoto pokusu se hosté neprosadili a o chvíli později nepřesně mířil i Milan Gulaš.
     
    37:40
    André Lakos zavezl kotouč do útočného pásma, z pravé strany ale jeho střela zamířila mimo. Za brankou Dominika Frodla pak vznikl souboj o puk, který znovu získali Kladenští.
     
    38:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Valský – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:05
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matyáš Kantner – 2 min., podrážení).
     
    39:05
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    39:30
    Brady Austin dostal kotouč do neutrální zóny. Tam si ho převzali hosté a ještě to zkoušejí před kladenskou brankou. Obrana Kladna však byla pozorná.
     
    39:55
    Ještě mají puk u sebe domácí hráči, už se ale patrně nedostanou k ohrožení hostující klece. Druhá třetina tak jde pomalu, ale jistě také do finále.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi. V něm se domácím povedlo v přesilové hře srovnat, když Frodla překonal Tomáš Kaut. Jenže netrvalo dlouho a hosté znovu vedli. Luboš Rob poslal kotouč za Godlova záda a Kladno ztrácelo. Vyrovnat se už nepovedlo a uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:53. A bude ještě hodně zajímavá, domácí se budou snažit o vyrovnání, hosté naopak chtějí své vedení navýšit.
     
    Střely na branku: 11 – 35
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:28
    Zikmund vybojoval puk a snažil se ho dostat před Frodla. Po něm to zkusil také Melka, ale i ten byl nepřesný.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., podrážení).
     
    42:10
    Milan Gulaš nenašel ideální střeleckou pozici a po zisku puku ho pak Kladno vyhazuje až před Dominika Frodla a osvobozuje se.
     
    42:48
    Milan Gulaš dorážel kotouč na levé straně a mířil pod horní tyč Godlovy branky. Ovšem brankář Kladna se fantasticky stihl přesunout a puk dostal pod kontrolu. Nyní notně svůj tým podržel!
     
    43:03
    Kladenští se dostali do akce ve vlastním oslabení, ale Frodl neměl příliš práce dostat puk nakonec pod kontrolu.
     
    43:51
    Kladno je v plném počtu.
     
    44:17
    Milan Gulaš pálil z otočky z pravého kruhu, ale Denise Godlu nepřekonal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo a tlačí se znovu před domácí branku.
     
    45:03
    Ladislav Zikmund to zkusil z mírného úhlu a Dominik Frodl tak zakročil. Následně pak jdou do akce zase hosté.
     
    45:40
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:43
    Domácí se vystavili ofsajdové pasti a hra je vykázána do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    47:44
    Frodl zakročil svojí holí a zastavil tak nebezpečný pokus kladenských Rytířů. Na druhé straně pak zahrozili hosté, Budíkovu ránu srazil mimo Denis Godla.
     
    48:41
    Milan Gulaš si sjel na levou stranu a zblízka zakončil. Pokus se ale otřel jen o chrániče obránce Martina Kehara.
     
    48:56
    Vráblíkova střela nezamířila mezi tři tyče, ta Kantnerova už ale ano. Jenže Denis Godla připravil další zákrok a podržel svůj tým. Hra je zároveň pozastavena.
     
    49:18
    Vítězslav Bílek na pravé straně nedostal puk za Dominika Frodla. Hosté se však nevymanili z menšího kladenského tlaku a museli být zase v pozoru.
     
    49:50
    Blíží se polovina třetí třetiny a domácí stále ztrácejí jednu branku. Marně se snaží o vyrovnání, hosté se brání zuby nehty.
     
    51:04
    Obrana domácích vyvezla puk z pásma Rytířů a ti se dostali do útoku. Ale znovu se souhra kladenským hokejistům nepovedla a Frodl mohl být v klidu.
     
    51:52
    Kehar nahodil puk před branku hostů, kde však nebyl nikdo na dorážku a brankář Frodl tak bez větších problémů ukrývá puk pod svojí lapačkou.
     
    52:20
    Následuje komerční přestávka.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Milan Gulaš – 2 min., faul kolenem).
     
    52:44
    Domácí mají jednu z posledních možností, jak se dostat k vyrovnání. Při vyloučení Gulaše hrají přesilovou hru.
     
    53:15
    Frodl našel puk v lapačce po střele O'Donnella z pravého kruhu a znovu drží svůj tým. Hra je pozastavena a vhazovat se bude před brankářem Plzně.
     
    53:35
    Austin pálil od modré čáry, jeho pokus prosvištěl brankovištěm a následně pak ho získali hosté a osvobozují se.
     
    54:21
    Nash zakládal další akci Kladna, ale tomu už přesilovka pomalu, ale jistě končí.
     
    54:37
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    54:59
    Kantner protečoval puk před branku Kladna, ten se nakonec dostal do rohu kluziště, kde oba celky svádějí boj o černou gumu.
     
    55:29
    Nakonec ho vydolovali domácí hráči a hned s ním zamířili až před branku Dominika Frodla.
     
    55:58
    Kladno ztratilo puk v útočné třetině a hosté se jali do přečíslení. Patrik Zdráhal však z pravé strany Godlu nepřekonal.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Peter Čerešňák – 2 min., podrážení).
     
    56:32
    Kladno dostává další přesilovou hru a dá se očekávat, že své poslední síly domácí vrhnou do této početní výhody a pokusí se vyrovnat.
     
    56:44
    Melka střílel před Frodlem, ten se přesunul k tyči a pokryl střelu domácího hráče. A hned na to se pak hosté osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    57:13
    Petr Vampola zatáhl puk do útočného pásma, kde Rytíři zase kombinují. Zatím se marně snaží o vyrovnání.
     
    57:55
    Domácí branka je prázdná a Kladno to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:32
    Hosté jsou v plném počtu a stále čelí tlaku kladenského týmu.
     
    58:45
    Austin se zbavil Čerešňáka a pálil z prostoru mezi kruhy, trefil však pouze výstroj Romana Vráblíka.
     
    58:51
    Kladno si bere oddechový čas.
     
    59:13
    Milan Gulaš minul prázdnou klec kousek od modré čáry a domácí znovu zatahují puk před Dominika Frodla.
     
    59:52
    Drtivý tlak Kladna pokračuje dále, ovšem hosté se dobře brání. Nyní vyhazují puk na zakázané uvolnění a osm vteřin před koncem třetí části hry se bude vhazovat před Frodlem.
     
    59:52
    Oddechový čas si nyní vybírá lavička Plzně.
     
    59:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A ještě se hosté prosazují pouhou vteřinu před koncem zápasu. Moravčík posunul puk do středního pásma, kde si ho u modré čáry převzal MATYÁŠ KANTNER, přesprintoval domácího hráče a poté bez problémů zavezl kotouč do prázdné branky – 1:3. Asistence: Micha Moravčík a Tomáš Mertl.
    59:59 Matyáš KANTNER - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté zejména v závěru třetí třetiny čelili velkému kladenskému tlaku, ale nakonec se z něho dokázali vymanit a nepustili soupeře k vyrovnání. Naopak vteřinu před vypršením poslední části hry pečetil tři body pro Plzeň Matyáš Kantner, který dovezl puk do zcela prázdné domácí klece. Kladenští tak po velkém boji nakonec nedosáhli na žádné body.
     
    Střely na branku: 20 – 51
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 035 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:36:36)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. T. Kaut (Nash, O'Donnell) – 15. P. Zdráhal (Pulpán, Budík), 29. Rob (Jank), 60. Kantner (Moravčík, Mertl)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Barinka (A), Romančík – J. Strnad (C), Vampola, Redlich – Bílek, Machač, Zikmund – Š. Bláha, Stach, Melka – Hajný, T. Kaut (A), O'Donnell – Valský.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Budík, Čerešňák, Pulpán (A), Moravčík, Jank, Vráblík, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, Kracík, Malát – Rob, V. Němec, Přikryl – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4 035
    thejrc.org