K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Kladno – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 10.01.2020, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 8. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:00:07)
     
    59:55
    Dlouhé vyhození Vsetína doputovalo až k Bebalikovi, který byl přichystán ve středním pásmu. Puk však nezpracoval úplně nejlépe a musel nabrat čas nabruslením k mantinelu. Odtud prázdnou bránu Techniky přestřelil.
     
    59:25
    Opět podobná situace před brankou Nešpůrka, kdy vsetínský gólman na poslední chvíli vložil hokejku proti střele do zcela prázdné brány. Puk po kontaktu s hokejkou vyletěl nad branku a je stále ve hře.
     
    59:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:10
    Fornál ihned po buly vletěl i s pukem na hokejce téměř do Nešpůrkova brankoviště. Vsetínský gólman měl plné ruce práce. Puk zůstal na chvíli nehlídán v brankoviště vedle ležící gólman, jenž na poslední chvíli zasáhl hokejkou. Hostující fanoušci už se radovali, ale Valaši tento nápor ustáli.
     
    59:02
    Geidl míří na střídačku.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., držení).
     
    58:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Do konce základní hrací doby zbývají dvě minuty, Technika oživila naději na body z dnešního zápasu a gólman Nešpůrek přišel o nulu. První střelu vsetínský brankář vyrazil a MICHAEL FORNÁL se z otočky u pravé tyče prosadil nad bližší beton. Asistence: Ivan Korbini.
     
    57:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    56:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Babeliak po menším souboji před brankou s jedním z hostujících obránců udržel pásmo a počkal na své spoluhráče. Po dobré práci v předbrankovém prostoru se do volné části branky trefil VÁCLAV KOČÍ. Asistence: Dominik Kuchařík, Matyáš Dědek.
     
    55:25
    Plevka se v útočném pásmu svého týmu dostal ke střele, ale jeho následná přihrávka na modrou čáru úspěch neslavila. Kotouč se najednou ocitl ve střední třetině, kde si jej převzal Turek. Turek se vydal společně s Babeliakem do přečíslení dva na jednoho, které zastavil bránící Zavřel.
     
    54:35
    Vsetínští se po buly udrželi před brněnskou brankou a z tohoto prostoru je vyhnala až nepřesná přihrávka na modrou čáru. Nyní se obránci stáhli za vlastní branku, ale nedaří se jim rozehrát.
     
    53:56
    Tobola nahodil puk z pravého kruhu na Geidlovu lapačku. Pásmo pro svůj tým získal a vydává se střídat. Vhazuje se po levici brněnského brankáře.
     
    53:01
    Do konce základní hrací doby zbývá bez jedné sekundy sedm minut a tribuny tleskají hostujícímu Lysoňkovi, který po snaze o přechod do útočného pásma zůstal ležet na ledě. Spoluhráči mu pomáhají vstát a dobruslit na střídačku.
     
    51:51
    Fornál se při cestě do útoku ocitl mezi čtyřmi hráči Vsetína. Přímo před ním stál Velikovský, kterého na levém křídle neobešel.
     
    51:35
    Vsetín teď jednoduše získal pásmo, když si Geidl povyjel proti Velikovského nahození od modré a ukryl jej v lapačce.
     
    50:10
    Hosté se nahnali do útočné třetiny a po spolupráci Plevky s Maštalířem letěl puk nad Nešpůrka. Tomu chvíli trvalo, než se zorientoval, kde se puk nachází. Na poslední chvíli však zasáhl.
     
    48:58
    Role se teď vyměnili a Vsetín drží Techniku pod tlakem. Na to obratem reagují hostující fanoušci, kteří začali svůj tým povzbuzovat.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Hrnčíř (Tobola, Kočí), 57. Kočí (Kuchařík, Dědek) – 58. Fornál (Korbini)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Velikovský, Kočí, Mikula, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Rigo, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Jurek.
    Technika Hockey Brno: Geidl (Bílek) – Zavřel, Šplíchal, Rajzík, Vacek, Žák, Šupa, Svoboda – Nerad, Harásek, Kubový, Lysoněk, Middleton, Smítal, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál.

    Rozhodčí: Novák – Kořistka, Janoško
    bahis siteleri