Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 11.01.2020, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:45 Pavel KOUSAL - 6:3
     
    52:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Miroslav Svoboda inkasoval pošesté, zdá se, že je rozhodnuto! Krátce po vypršení Romanova trestu se Bruslaři usadili v útočném pásmu a Oscar Flynn našel v mezikruží PAVLA KOUSALA, který to provedl mazácky! Asistence: Oscar Flynn a Mitchell Fillman.
    45:27 Mário LUNTER - 5:3
     
    45:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši se dostali do přečíslení dva na jednoho, které skvěle vyřešil Michal Vondrka: domácí kapitán chirurgicky přesnou žabičkou nabil volnému MÁRIU LUNTEROVI, který z voleje trefil odkrytou vítkovickou svatyni. Asistence: Michal Vondrka a Maris Bičevskis.
    41:52 Maris BIČEVSKIS - 4:3
     
    41:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu a jejich tlak nakonec pramení ve vedoucí branku! Fillman už mohl od modré střílet, ale zvedl hlavu a našel mezi kruhy úplně volného MARISE BIČEVSKISE, který tváří v tvář Svobodovi nezaváhal! Asistence: Mitchell Fillman a Michal Vondrka.
    33:35 Rastislav DEJ - 3:3
     
    33:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté proměňují i pokračující klasickou přesilovku a je vyrovnáno! RASTISLAV DEJ to zkusil z vrcholu kruhů a jeho pokus propadl Petersovi do sítě. Asistence: Jan Štencel.
    32:04 Radek VESELÝ - 3:2
     
    32:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To bylo rychlé! Bukartsovu štiplavou střelu ještě Peters vyrazil, tlak hostů ale pokračoval a Mallet našel v předbrankovém prostoru úplně volného RADKA VESELÉHO, který nedal Petersovi šanci. Asistence: Alexandre Mallet a Ondřej Roman.
    29:45 Pavel KOUSAL - 3:1
     
    29:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přímočará akce Bruslařů končí gólem! Celé to začalo u Ondřeje Dlapy, který vyslal na zteč Ondřeje Najmana a ten poté přenechal puk Oscaru Flynnovi. Hráč s číslem 88 posléze našel rozjetého PAVLA KOUSALA, který se trefil přesně nad lapačku! Asistence: Oscar Flynn a Ondřej Najman.
    11:59 Marek HRBAS - 2:1
     
    11:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do třetice už to MARKU HRBASOVI z pravého kruhu vyšlo a Boleslavští využívají přesilovku! Zkušený zadák dostal nabito od Skalického a z voleje dokázal trefit skulinku mezi levou tyčí a Svobodovým betonem. Asistence: Pavol Skalický.
    09:29 Radim ZOHORNA - 1:1
     
    09:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Žiga Jeglič ujel po pravém křídle a poté našel v předbrankovém prostoru úplně volného RADIMA ZOHORNU, který nedal přesouvajícímu se Svobodovi šanci! Asistence: Žiga Jeglič a David Šťastný.
    05:44 Peter TRŠKA - 0:1
     
    05:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Vítkovičtí se dostávají do vedení. Exboleslavský PETER TRŠKA napřáhl na pravém kruhu a po jeho ráně se puk zatřepotal až v síti. Asistence: Frenks Razgals a Nicolas Werbik.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 10. R. Zohorna (Jeglič, Šťastný), 12. Hrbas (Skalický), 30. P. Kousal (Flynn, Najman), 42. Bičevskis (Fillman, Vondrka), 46. Lunter (Vondrka, Bičevskis), 53. P. Kousal (Flynn, Fillman) – 6. Trška (Razgals, Werbik), 33. R. Veselý (Mallet, O. Roman), 34. Dej (Štencel)


    BK Mladá Boleslav: Peters (Krošelj) – Hrbas, Ševc, Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Vondrka (C) – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Výtisk (C), Trška, Štencel, L. Kovář, Kvasnička, R. Černý, D. Krenželok – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš (A) – Schleiss, Š. Stránský, Indrák – Dej (A), R. Veselý, Mallet – Razgals, Werbik, T. Kubalík.

    Rozhodčí: Hejduk, Bejček – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 3256
    ocianews.com