Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 11.01.2020, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • Chance liga - o pořadí v play-off • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:09 Radek ČÍP - 3:4
     
    50:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se k puku dostal RADEK ČÍP, který měl hodně času na zakončení. Zvolil střelu a překonal Stezku někde mezi lapačkou a betonem. Asistence: Filip Dvořák.
    45:55 Ondřej KACHYŇA - 3:3
     
    45:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá přesilovou hru. ONDŘEJ KACHYŇA dostal na modré čáře nabito od Filipa Semana. Od modré čáry vystřelil bombu, kterou gólman Petrásek neviděl přes clonícího hráče a puk mu propadl. Asistence: Filip Seman a Jakub Doktor.
    41:07 Jakub KUBEŠ - 2:3
     
    41:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Úspěšnou kombinaci zakončuje JAKUB KUBEŠ. Jakub Navrátil dostal puk od Jířího Krisla. Poté poslal přihrávku na volného JAKUBA KUBEŠE před bránu a ten bez chyby překonal Aleše Stezku. Asistence: Jakub Navrátil a Jiří Krisl.
    38:05 Filip SEMAN - 2:2
     
    38:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vhazování po zakázaném uvolnění vyhrál Havířov. K puku se nejrychleji dostal FILIP SEMAN a vybruslil si z klubka hráčů. Nakonec zvolil zakončení a do horního růžku překonal gólmana Petráska. Asistence: Jakub Kotala.
    22:15 Jiří GOIŠ - 1:2
     
    22:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov se dostává opět do vedení. Po vybojování kotouče za bránou přišla přihrávka před bránu na JIŘÍHO GOIŠE, který střelou k protější tyči překonal Aleše Stezku. Asistence: Matouš Kratochvil.
    06:24 Ondřej PROCHÁZKA - 1:1
     
    06:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po velké šanci před bránou Stezky se Havířov vydal dopředu. Pocházka dostal přihrávku do jízdy a dostal se před obránce. Na nic nečekal a zakončil i trochu se štěstím za záda gólmana Petráska. Asistence: Lubomír Malina a Filip Seman.
    00:07 Jakub NAVRÁTIL - 0:1
     
    00:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle ujímají vedení. AZet sice vyhrál úvodní buly, ale po chybě obránce se k puku dostal JAKUB NAVRÁTIL, který i přes dotírajícího obránce zakončil mezi betony nepřipraveného Aleše Stezky. Asistence: Darek Hejcman.

    Daniel Wróbel

    Branky a nahrávky: 7. O. Procházka (Malina, F. Seman), 39. F. Seman (Kotala), 46. Kachyňa (F. Seman, Doktor) – 1. Navrátil (Hejcman), 23. Goiš (M. Kratochvil), 42. Kubeš (Navrátil, Krisl), 51. Číp (F. Dvořák)


    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Mrowiec, Kachyňa, Nepokoj, Malina (A), Chroboček, Dajčar, L. Rutar – O. Procházka, F. Seman (C), Kotala – Doktor, E. Němec, L. Bednář (A) – Dvořák, Toman, Fridrich – Bambula, Horváth, Pawliczek.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Kubeš, Krisl (C), Zbořil (A), Weinhold, Šnajnar, Forman – Navrátil, Hejcman, T. Doležal – Číp, Berger, Moučka – Š. Kratochvil, M. Kratochvil, Goiš – Kočica, F. Dvořák, Süss – Zmeškal.

    Rozhodčí: Skopal, Vrba – Hanzlík, Kleprlík

    Diváci: 1762
    thejrc.org