Třinec – Olomouc 2:3 (3:4 po s.n.) | Litvínov – Zlín 2:6 (kon.) | Sparta – Kladno 4:8 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 5:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:6 (0:0, 0:4, 2:2)
Berani Zlín
Neděle 12.01.2020, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:04:33)
     
    Nejlepším hráčem na hostující straně byl vyhlášen Zdeněk Okál, na té domácí pak Richard Jarůšek.
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 865 diváků.
     
    Střely na branku: 37 – 24
     
    Je dobojováno. Hosté nenechali zápas zdramatizovat, domácím dovolili pouze dvě branky, sami jich nastříleli šest a slaví další tři důležité body do tabulky, kde si udrží místo zaručující vyřazovací boje. Verva naopak znovu ztrácí a ze třináctého místa se tak zatím nepohne.
     
    Konec zápasu.
    59:08 David NOSEK - 2:6
     
    59:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu hosté využívají, tvrdou ránou z vrcholu levého kruhu propálil Januse DAVID NOSEK a ještě upravil skóre dnešního utkání – 2:6. Asistence: Jakub Šlahař.
     
    58:53
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Adam Jánošík – 2 min., krosček).
     
    58:30
    Domácí se dlouho drží v útočném pásmu, domácím se nedaří puk dostat do bezpečí. Stále tak čelí ataku zlínských Beranů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:28
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., faul loktem).
    56:43 Samson MAHBOD - 2:5
     
    56:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají tuto přesilovou hru a snižují na rozdíl tří branek. Kašpar našel na levém kruhu SAMSONA MAHBODA, který dělovkou propálil Kašíka k bližší tyči – 2:5. Asistence: Lukáš Kašpar a Martin Hanzl.
     
    56:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Fořt – 2 min., hrubost).
     
    56:12
    Hosté drží puk před brankou domácích a troufám si napsat, že se zápas už jen dohrává.
     
    55:46
    Litvínov je už v plném počtu.
     
    55:23
    Hra je přerušena po tom, co domácí brankář zakročil proti další hostující střele a podržel svůj tým. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    54:29
    Zlínští se nikam neženou, drží puk co nejdále od své branky a jen kontrolují hru. Nyní se domácí dostali na puk a vyhodili ho až před Kašíka.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 865 diváků.
     
    53:46
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., držení).
    52:37 Zdeněk OKÁL - 1:5
     
    52:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení a z toho těží další brankou a znovu pojišťují své vedení. Honejsek našel těsně před brankou volného ZDEŇKA OKÁLA, jenž žabkou zvedl puk a dostal ho za Janusova záda. Je to jeho druhá dnešní přesná trefa – 1:5. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
     
    52:20
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:14
    A další nepřesný pokus Richarda Jarůška. Ten tak neměl daleko k další přesné trefě, která by mohla vrátit Litvínov zpět do hry.
     
    51:44
    Richard Jarůšek se dostal do další střelecké příležitosti, ale tentokráte na Kašíka nevyzrál. Domácí tým však stále drží útočné pásmo a kombinuje.
     
    50:32
    Polovina třetí třetiny je za námi a Litvínovu začíná velmi rychle ubíhat čas. Hosté se dobře brání a zatím mají stále velmi slušný náskok a blíže ke tříbodovému zisku.
     
    49:30
    Nepřesná střela Lukáše Kašpara skončila u zadního hrazení, následně pak se hosté dostali také do akce, ale před Kašíkem také nic nevymysleli.
     
    49:02
    Nahození puku Martinem Hanzlem bylo obránci hostů sraženo do ochranné sítě a hra je pozastavena. Vhazovat se bude po pravé ruce Libora Kašíka.
     
    48:13
    Berani jen nahodili puk do útočného pásma a rychle šli střídat. Na ledě tak budou čerstvé síly.
     
    47:25
    Viktor Hübl si sjel do prostoru mezi kruhy a napálil puk, který končí na hostujícím brankáři. Litvínov ožil a čím dál více se tlačí před hostující branku.
     
    47:16
    Následuje další komerční pauza.
    47:08 Richard JARŮŠEK - 1:4
     
    47:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kdo jiný než RICHARD JARŮŠEK nyní vsítil první gól Vervy a připravuje Kašíka o jeho čisté konto. Z pravého kruhu napřáhl vytáhlý litvínovský útočník ke střele, která zapadla za záda Libora Kašíka – 1:4. Ještě tak vykřesal jiskru naděje pro svůj tým. Bez asistence.
     
    46:41
    Ferencovu ránu tečoval Jakub Šlahař před Jaroslavem Janusem, ale znovu si brankář Litvínova poradil a dostal puk pod kontrolu.
     
    45:22
    Přihrávka na Filipa Helta mířila na jeho brusle, nakonec ale domácí puk udrželi a stále se drží před brankou Libora Kašíka.
     
    44:37
    Zmatek před brankovištěm domácích, Doudera málem zaznamenal vlastní branku, ale tomu zabránil Janus, jenž kotouč chytil. Hra je pozastavena.
     
    44:17
    František Lukeš se vystavil postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    43:01
    Samson Mahbod se neprodral přes obranu Zlína a jeho úmysl přihrát puk Hanzlovi mu nevyšel. Ráze tak skončil další náznak litvínovské akce.
     
    41:46
    Adam Jánošík vyvezl puk z obranného pásma a domácí šli útočit. Avšak museli útočnou třetinu opustit, neboť byli v ofsajdové pasti.
     
    41:05
    Jakub Šlahař se dostal do blízkosti Januse, skrze obranu Vervy ale svůj pokus poslal jen mimo tři tyče.
     
    40:17
    Jdeme do posledního dějství v základní hrací době a domácí budou muset přidat, pomýšlejí-li na bodový zisk. Proti rozjetému Zlínu to však nebudou mít jednoduché.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 26 – 15
     
    Také druhá třetina je za námi a na ni by nejraději domácí hráči zapomněli, naopak hostům se nadmíru povedla a jsou spokojeni. V šestadvacáté minutě využil přesilovou hru Jakub Ferenc a poslal Zlín do vedení. V polovině zápasu prostřelil Januse Jan Dufek, jenž dal Beranům vedení o dva góly. O necelé dvě minuty později pak využil další početní výhodu Zdeněk Okál a pojistil náskok Zlína. A to ještě nebylo vše. Pět minut před vypršením prostřední části hry se prosadil ještě Ralfs Freibergs a Verva musí dohánět čtyřbrankové manko. Uvidíme, zda se jí podaří ve třetí třetině se zápasem ještě něco udělat. Ta začne přibližně v 17:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Postavení mimo hru hostů a osmnáct vteřin před vypršením druhé třetiny se ještě bude vhazovat ve středním pásmu blíže zlínské brance.
     
    39:15
    Ne, Vervě se dnes nedaří vůbec nic. Nyní zase ztroskotala na obraně zlínských Beranů, kteří ubránili další akci soupeře.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:31
    Domácí se marně dostávali do ohrožení hostující klece a Berani se dostali na kotouč, velmi rychle se pak přesunuli až před Janusovu klec.
     
    38:02
    Zlín se ubránil a je už v plném počtu.
     
    37:40
    Jánošík udržel útočné pásmo a Litvínov opět kombinoval před hostující brankou, ale brzy se hosté zase osvobodili.
     
    36:28
    Richard Jarůšek se napřáhl ke střele v prostoru mezi kruhy, Kubiš jeho pokus zablokoval a poté se hosté okamžitě osvobozují vyhozením puku až před Jaroslava Januse.
     
    36:02
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2 min., držení).
     
    35:57
    Jakub Petružálek nepřesně vystřelil, spoluhráči se ale snažili ještě ve skrumáži před Liborem Kašíkem zakončit, ale to se jim nepovedlo.
    34:28 Ralfs FREIBERGS - 0:4
     
    34:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    S Vervou to nyní nevypadá vůbec dobře, hosté zasazují další ránu domácímu celku a vedou už o čtyři góly. Dufek střílel z pravé strany, už to vypadalo, že má Janus puk pod kontrolou, nakonec ho za jeho záda poslal RALFS FREIBERGS – 0:4. Asistence: Jan Dufek.
     
    33:55
    Petružálek se nedostal ke střele před Kašíkem, obrana hostů dokázala znovu zakročit a puk má ve své moci.
     
    32:47
    Před hosty se otevřela vrátka v obraně Vervy, nakonec se ale nedostali k potrestání. Puk mají domácí a otáčejí hru před branku Libora Kašíka.
     
    32:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    32:12
    Lukáš Doudera se dostal do zakončení před brankou hostů, ale na Libora Kašíka nevyzrál. Ten zapsal další přesný zákrok a přerušuje hru.
    31:17 Zdeněk OKÁL - 0:3
     
    31:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Také druhou početní výhodu Berani využívají a berou už tříbrankový náskok. Antonín Honejsek přihrál ZDEŇKU OKÁLOVI puk a ten se v těsné blízkosti nemýlil, svižnou ranou nedal Janusovi šanci – 0:3. Asistence: Antonín Honejsek a Ralfs Freibergs.
     
    30:59
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrick Kudla – 2 min., podrážení).
     
    30:24
    Tomáš Žižka si sjel do dobré střelecké pozice, jeho následný pokus ale končí jen u Jaroslava Januse. Ten puk posouvá svým spoluhráčům a posílá je do útočné akce.
     
    30:10
    Jaroslav Janus musel jít do dalšího zákroku. Před ním zůstal chvíli puk ležet osamocen, ale nakonec ho domácí brankář přikryl pod lapačku.
     
    29:40
    Verva tak musí dohánět už dvoubrankové manko. Domácí na to mají ještě polovinu zápasu, uvidíme, zda se jim podaří minimálně vyrovnat.
    29:07 Jan DUFEK - 0:2
     
    29:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe se hosté dostali do další akce a vedou rozdílem dvou branek. Freibergs viděl úplně volného JANA DUFKA před Janusem, posunul mu kotouč a druhý jmenovaný pak zakončil do prázdné klece – 0:2. Asistence: Ralfs Freibergs a Valentin Claireaux.
     
    28:36
    Adam Jánošík střílel od modré čáry a jeho pokus ještě někdo z domácích tečoval před Kašíkem, nakonec ale brankář hostů zapisuje dobrý zákrok.
     
    27:36
    Ofsajd hostů stěhuje hru do středního pásma, kde se za okamžik bude vhazovat.
     
    26:39
    Hosté se opět natlačili před branku Januse, ale tentokráte ho neohrozili a do akce na druhé straně spěchali zase Litvínovští. Válkovi střela nesedla a klec hostů minul.
     
    26:16
    Následuje další komerční přestávka.
    25:42 Jakub FERENC - 0:1
     
    25:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Jakub Šlahař na levé straně posunul kotouč na volného JAKUBA FERENCE, který měl před brankou domácích jednoduchou úlohu, a sice dopravit puk do odkryté Janusovy branky – 0:1. Asistence: Jakub Šlahař a Zdeněk Okál.
     
    25:18
    Šlahař střílel z levého kruhu a Janus zakročil. Puk se však odrazil jen zpět na hokejky hostů a ti stále operují před jeho brankou.
     
    24:56
    První přesilovou hru si zahrají také hosté a pokusí se ji využít. Vhazuje se v pásmu Vervy po levé ruce Jaroslava Januse.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jiří Říha – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:04
    Obrana Vervy zastavila útok hostů a hned zavezla puk před Kašíka, kde ale Litvínovští nevyslali žádný střelecký pokus.
     
    23:43
    Z levého kruhu střílel Jakub Petružálek, s jeho projektilem si poradil Libor Kašík a opět podržel své spoluhráče. Hned pak pozastavuje hru.
     
    23:01
    Samson Mahbod našel odražený puk od zadního mantinelu a těsně před Kašíkem zakončil u jeho pravé tyče, ale toto místo si brankář Zlína pohlídal a kotouč dostal do bezpečí.
     
    22:46
    Ten si hned připsal další přesný zákrok a po něm je hra pozastavena.
     
    22:11
    Říha se dostal s Popelkou do souboje o kotouč, nakonec ho vytěsnili domácí hráči a míří bleskově před branku Libora Kašíka.
     
    21:22
    Gerhát pálil a Řezníček mu velmi dobře clonil, takže střela domácího hráče byla obráncem hostů velmi dobře zablokována.
     
    21:12
    Krátká vynucená pauza, Kašík má nějaký problém s maskou a je třeba její menší úpravy.
     
    20:38
    Těsně před zlínským brankářem nebezpečně tečoval kotouč František Lukeš, ale Libor Kašík si poradil a podržel svůj tým.
     
    20:13
    Richard Jarůšek byl tísněn obranou Zlína, přesto si nabruslil na pravý kruh, ale jeho zakončení nebylo úspěšné.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 12 – 3
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme se nedočkali žádné branky, oba celky se snažily strhnout vedení na svou stranu, ale brankáři byli proti. Drží tak svá čistá konta a uvidíme, jak tomu bude ve druhém dějství, které začne přibližně v 16:23.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Fořt dostal přihrávku od Kubiše, ale před Janusem nepřesně vystřelil. Už to tedy vypadá, že se v této části hry nic nestane.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:27
    Antonín Honejsek objel branku soupeře, ale nedostal se k zakončení. Na druhé straně zase pokus nesedl Františku Lukešovi.
     
    17:31
    Jarůšek si vyměnil puk se Samsonem Mahbodem, druhý jmenovaný ho nezachytil a domácí se tak museli vracet zase zpět do obrany. Hosté jdou totiž útočit.
     
    16:55
    Zlínští jeli tři na jednoho a rodila se hodně slibná šance Beranů. Ovšem nakonec to celé ztroskotalo na nepřesné přihrávce a obrana Litvínova sbírá puk na svou stranu.
     
    16:23
    Ferenc protečoval puk do středního pásma a hosté pokračovali dále před branku domácího celku. Poté si však neporozuměli v rozehrávce a je z toho jen ztráta puku.
     
    15:58
    Od modré pálil Adam Jánošík, Kašík toho moc neviděl, ale vše pro něho dobře dopadlo, a to i další pokus Richarda Jarůška.
     
    15:06
    Popelka posunul puk do útočného pásma, kde hosté chvíli kombinovali, ale ke střele před Janusem se nakonec nedostali.
     
    14:36
    Zlínští hokejisté se dopustili zakázaného uvolnění a opět se vše stěhovalo před Libora Kašíka. Od modré čáry šla na něho štiplavá střela, kterou odvrátila obrana Zlína do bezpečí.
     
    14:13
    Litvínovští doráželi před brankou Zlína, Libor Kašík pak sebral puk a raději zastavil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    13:30
    Doudera nahodil puk od modré čáry až před Kašíka, Michal Trávníček se pokusil o teč, která byla nepřesná. Následně pak ještě dotíral před Kašíkem a nakonec došlo k přerušení hry. Vhazovat se tak bude v blízkosti brankáře Libora Kašíka.
     
    12:44
    Lukáš Doudera počkal za vlastní brankou s pukem na to, až mu dostřídají spoluhráči a poté založí další litvínovskou akci.
     
    12:26
    Je to tak, Popelka je na ledě a Zlín je kompletní.
     
    11:57
    Další vyhození puku hosty až před domácí klec a vypadá to vypadá, že Zlín zvládne i tuto početní nevýhodu.
     
    11:15
    Jiří Říha se ocitl před brankou hostů, ale na Kašíka nešla střela, kterou by mohl tečovat. Následně pak se hosté dostali ke kotouči a vyhazují ho až před Jaroslava Januse.
     
    10:26
    Zlínští Berani špatně střídali, hráli v šesti a budou tak podruhé hrát v oslabení. Michal Popelka, který odpykává tento trest, si bude přát, aby na trestné lavici vydržel celé dvě minuty.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michal Popelka.
     
    10:20
    Jsme za polovinou první třetiny a stále jsme se branky nedočkali. Na ukazateli skóre tak svítí stejný stav, jaký byl před úvodním vhazováním.
     
    09:41
    Patrick Kudla hledal Karla Kubáta, který si od modré čáry sjel blíže hostující brance, ovšem nakonec z této souhry sešlo a Verva ztrácí puk.
     
    09:28
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    09:01
    Zdeněk Okál se pak dostal do zakončení, ale s jeho pokusem si poradil Jaroslav Janus.
     
    08:28
    Michal Trávníček střílel na Libora Kašíka, Lukáš Doudera pak chtěl jeho pokus ještě tečovat, ale bylo to nepřesné. K puku se tak dostávají zase Berani a jdou do útočné akce.
     
    07:41
    Zlín je už v plném počtu a své první oslabení tak zvládl bez úhony.
     
    07:11
    Berani dostali kotouč na svou stranu a hned ho odpálili až před branku Jaroslava Januse. Šetří tak další cenné vteřiny ze zlínské početní nevýhody.
     
    07:03
    Gerhát byl v útočném pásmu dříve než puk a je z toho postavení mimo hru. Ta se tedy vrací zase do středního pásma.
     
    06:22
    Jarůšek si sjel zpoza zlínské klece před Kašíka a z otočky vystřelil, ovšem hostující gólman zapisuje další pozorný zákrok a poté se hosté osvobozují.
     
    06:04
    Před Liborem Kašíkem vznikla mela, domácí se několikrát dostali do zakončení, ale brankář Zlína pokaždé uspěl. Nyní zády přikryl puk u brankoviště a zastavuje hru.
     
    05:41
    Litvínov si jako první zahraje přesilovou hru při vyloučení Hermana. Má tak šanci dostat se do vedení.
     
    05:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:31
    Jan Ščotka od vlastní branky zakládal další domácí akci, skrze obranu Zlína se ale Verva před Libora Kašíka nedostala. Nicméně stále mají domácí hokejisté kotouč ve své moci.
     
    04:10
    Další postavení mimo hru zlínských Beranů a sudí po chvilce vykazují hru do neutrální zóny.
     
    03:39
    Martin Hanzl nadvakrát zakončoval před Liborem Kašíkem, ale ani tato slibná šance Litvínova nekončí gólem.
     
    03:29
    Hra je znovu zastavena, tentokráte pro zakázané uvolnění zlínského celku. Vhazuje se po levé ruce Libora Kašíka.
     
    03:20
    Zajímavá akce se rodila na straně Zlína, tu ale zastavilo postavení mimo hru, která se přestěhovala zpět do středního pásma. Tam se za malý okamžik bude vhazovat blíže domácí brance.
     
    02:15
    Lukáš Kašpar se dostal do obrovské šance. Nabruslil si až před Kašíka, rovnal si puk na bekhendovou střelu, ale nakonec mu kotouč sebral Nosek a zabránil tak možnému nebezpečnému zakončení domácího hráče!
     
    01:20
    Bedřich Köhler našel přihrávkou Fořta, druhý jmenovaný sice napřáhl ke střele, ale jeho pokus Januse nikterak neohrozil.
     
    00:35
    Litvínovští se dostali do útočného pásma, obrana Beranů ale kotouč získala na svou stranu a hosté se tak rychle přemisťují před klec Jaroslava Januse.
     
    00:20
    Hosté se snažili sebrat domácím puk v jejich pásmu, to se jim nepovedlo. Verva pak chtěla založit útok, ale dopustila se zakázaného uvolnění. Hra se tak vrací hned zase před Januse.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – L. Doudera, Jánošík (A), Kudla, Kubát, J. Říha, Ščotka, T. Pavelka – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, Gerhát, Válek – Helt, Zygmunt, Trávníček.

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Hamrlík – Köhler, Fořt, Kubiš (A) – Okál, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Claireaux – Herman, P. Sedláček, Popelka.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Komárek, Pešek.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly dvakrát. Nejprve se Litvínov doma radoval z výhry 5:1, Zlín pak taktéž ve svém teritoriu zvítězil, a sice 3:1. Bude i dnes platit pořekadlo můj dům, můj hrad?
     
    PSG Berani Zlín

    Hostům ze Zlína nevycházel úvod sezóny a také se dlouho potáceli ve spodních patrech tabulky ELH. Ovšem dokázali se zvednout, úspěšné výsledky se dostavily a nyní je z toho osmé místo v tabulce. Ševci tedy drží pozici znamenající postup do osmifinále play-off. Dosud nasbírali osmačtyřicet bodů a dokonce ještě mají šanci atakovat elitní šestku. Zlínští po výhře 3:2 po samostatných nájezdech v Brně měli dobře rozehraný i domácí duel s Třincem, kde vedli. O náskok ale přišli, stihli však vyrovnat. Pak ale zaúřadoval Wojtek Wolski, jenž strhl vedení na stranu Ocelářů a poté ještě výhru pojistil na 4:2. Nakonec hattrickem výrazně pomohl ke skalpu Zlína. O to více dnes Berani prahnou po bodovém zisku na severu Čech.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek – 28 bodů (8+20)
    Jakub Šlahař – 22 bodů (9+13)
    Štěpán Fryšara – 17 bodů (8+9)
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští hokejisté se stále nemohou dostat do vyšších pater extraligové tabulky a jsou tak ohroženi sestupem do Chance ligy. Na poslední Pardubice mají náskok pouhých tří bodů. Sami jich dosud nasbírali šestatřicet. Minulou sobotu sehrála Verva speciální duel v Drážďanech, kde v rámci Open Air utkání prohrála s pražskou Spartou těsně 2:3. Páteční duel měli hráči Litvínova dobře rozehraný v Karlových Varech, kde vedli 2:0. Ovšem Energie dokázala vyrovnat a nakonec i zápas rozhodnout v prodloužení. Verva tak zapsala jeden bod, ač sahala po třech. Dnes doma si bude chtít spravit chuť a prahne po skalpu Zlína, proti kterému ji ale nečeká vůbec snadná práce.

    Nejproduktivnější hráči

    Jakub Petružálek – 28 bodů (7+21)
    Richard Jarůšek – 26 bodů (16+10)
    Viktor Hübl – 19 bodů (10+9)
     
    Hezké nedělní odpoledne u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu šestatřicáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a PSG Berani Zlín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 48. Jarůšek, 57. Mahbod (Kašpar, M. Hanzl) – 26. Ferenc (Šlahař, Okál), 30. Dufek (Freibergs, Claireaux), 32. Okál (Honejsek, Freibergs), 35. Freibergs (Dufek), 53. Okál (Honejsek, Šlahař), 60. Nosek (Šlahař)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – L. Doudera, Jánošík (A), Kudla, Kubát, J. Říha, Ščotka, T. Pavelka – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Kašpar, Gerhát, Válek – Helt, Zygmunt, Trávníček.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, M. Novotný, Řezníček, Hamrlík – Köhler, Fořt, Kubiš (A) – Okál, Honejsek, Šlahař – Dufek, Fryšara, Claireaux – Herman, P. Sedláček, Popelka.

    Rozhodčí: Hodek, Lacina – Komárek, Pešek

    Diváci: 4 865
    thejrc.org