Třinec – Olomouc 2:3 (3:4 po s.n.) | Litvínov – Zlín 2:6 (kon.) | Sparta – Kladno 4:8 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 5:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:0 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:5 (1:1, 2:0, 1:4)
HC ZUBR Přerov
Neděle 12.01.2020, 12:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 11. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (14:32:01)
     
    Přerov díky famózní třetí třetině, kde domácímu celku nasázel čtyři branky, těsně vítězí a odváží si cenné tři body. Základem úspěchu byla celkem nevídaná úspěšnost střelby a výborný Petr Žůrek v brance.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo dostat se zpátky do utkání, když využili přesilovou hru! FILIP DÖRING našel volný kotouč v závaru u pravé tyčky a poslal jej do pravé šibenice! Asistence: Jan Spudich a Tadeáš Svoboda.
     
    58:44
    Domácí hrají v šesti proti čtyřem – tedy bez brankáře. Dočkáme se zápletky?
     
    58:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Adam Holík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:08
    Tomáš Šilar byl dobře nalezen mezi kruhy, kde zakončoval do levé šibenice. Úžasný Petr Žurek v brance ale předvedl další luxusní zákrok, tentokráte hokejkou!
     
    57:25
    Tadeáš Svoboda se dostal podél levé strany až do brankoviště, kde se mu ovšem nepovedlo dostat kotouč do branky. Žurek dobře zakročil.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Ekrt.
     
    56:17
    Jan Vostiňák dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde měl dosti prostoru. Hned zakončoval, ale jen do betonu brankáře, který jeho nedůraznou střelu celkem snadno zlikvidoval.
     
    55:04
    Hosté v plném počtu.
     
    54:38
    Jan Spudich se dostal po levé straně do pásma a poslal puk do brankoviště. Neprosadil se ovšem oni ani spoluhráč z nadějné dorážky. Ta nakonec skončila vedle branky.
     
    53:54
    Petr Žurek si následně poradil se střeleckým pokusem od modré čáry, který skončil na výstroji brankáře. Hra se přerušuje a oba celky střídají.
     
    53:34
    Piráti kombinovali celkem solidně, ale zakončit se jim nakonec nepovedlo. Přerovští se pak po kombinační chybě dostali ke kotouči a vyhodili jej.
     
    53:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michal Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:26
    Šimon Jobánek nyní dostal přihrávku přes celé hřiště a upaloval na branku. Cipleho chtěl překonat bekhendem na vzdálenější tyčku, ale tam betonem zakročil!
     
    51:33
    Domácí celek se pokouší dostat zpátky do utkání, ale nyní jeho snahu zastavil ofsajd. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    50:32
    Jan Spudich nyní dostával přihrávku do prázdné branky, kde se mu ale nepovedlo ideálně zakončit a puk skončil nad brankou Žurka.
     
    50:14
    Dvě přerušení za sebou. Nejdříve byl ofsajd Přerova, poté skončil kotouč na střídačce domácího celku.
     
    49:57
    Hosté jsou namotivovaní a nyní jsou mnohem lepší. Střela od modré čáry byla tečována a kotouč skončil vysoko nad brankou. Pokračuje se ve střední třetině.
     
    49:30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    48:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další gól, tak to je pro Piráty opravdu studená sprcha. Puk na modrou čáru dostal ADAM HOLÍK, kterému se povedlo prostřelit vše před sebou a Přerov je z ničeho nic ve dvoubrankovém vedení! Asistence: Matěj Halík.
     
    48:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    A vzápetí je tu další branka, tak to Piráti těžce nezvládli. ŠIMON JOBÁNEK se dostal podél levého mantinelu do útočné třetiny a po objetí branky zakončoval nad rameno brankáře Cipleho, kterému se nyní vůbec nedaří. Asistence: Adam Holík.
     
    47:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    A místo pohodlného vedení domácích máme srovnáno! MICHAL ŠILHAVÝ se dostal před branku, kde snadno obešel vyjetého Cipleho a zakončením po ledě srovnal stav duelu. Asistence: Vladimír Brázda.
     
    47:13
    Tadeáš Svoboda a následně také Jiří Kulich se dostali ke střeleckým pozicím u pravé tyčky, ale ani jednomu z hráčů se nepovedlo vstřelit uklidňující branku!
     
    46:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Adam Tomiga – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., hrubost).
     
    46:36
    Adam Tomiga po střele od modré čáry šel naprosto zbytečně a agresivně do brankáře Cipleho. Vznikla mela a bude se vylučovat na obou stranách.
     
    46:00
    Po této akci domácí vyvezli kotouč a od té doby se Zubři nedostali do žádného zakončení. Jejich přesilovka navíc brzy skončí.
     
    45:15
    Tobiáš Kuchta měl na hokejce vyrovnání. Puk dostal zpoza branky na brankoviště, ale zblízka se mu nepovedlo překonat skvěle zasahujícího Cipleho!
     
    44:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Ekrt – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:30
    Vladimír Brázda následně ujel a z levého kruhu střílel do připraveného Cipleho. Do brankáře si následně najel a vysloužil si trochu masáž zad od domácích beků.
     
    43:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    A přišla hostující odplata! Přerovští se snad poprvé ve třetí třetině dostali ke střeleckému pokusu a ten hned skončil v gólem! MATĚJ HALÍK se prosadil pokusem, který se do branky dostal po ledě. Asistence: Radim Hradil.
     
    43:33
    Filip Döring se na levé straně mohl dočkat branky, ale ani nadvakrát nedostal kotouč do branky. Předtím ale mohl přihrávat spoluhráči do odkryté branky.
     
    43:00
    Hraje se dlouho bez přerušení a moc pohledného hokeje nevidíme. Ani jeden z celků se nemůže do ničeho dostat a sledujeme takový bojovný duel.
     
    41:42
    Domácí celek pokračuje v aktivní kombinaci na útočné polovině. Střelecky se ale v posledních akcích nedokázal vyjádřit.
     
    40:41
    Mezi kruhy se dostal kotouč na hůl Filipa Döringa, který po ledě zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen na betonech připraveného brankáře Žurka.
     
    40:20
    Jan Ekrt mohl unikat sám na branku, ale poslední obránce jej tělem dobře odstavil a nepustil do zakončení. U kotouče je tak hostující celek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá část hry patřila domácímu celku, který se již činil i střelecky. Druhou branku v utkání vsítil Jan Ekrt, kterého poté doplnil takovou uklidňující trefou Tadeáš Svoboda.

    Třetí třetina začne ve 13:56.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Nyní stejný obránce zachyboval a Brázda se dostal před branku, kde se mu ale Cipleho překonat nepovedlo. V protiakci šel do zakončení Jiří Kulich, který si již obehrál brankáře a zakončoval do odkryté klece. V ten moment ale přišla siréna.
     
    39:00
    Na vrchol levého kruhu dostal přihrávku Jakub Kovár, ale ani tentokráte jeho rána neměla razanci. Puk skončil navíc na brusli prvního beka před ním.
     
    38:36
    Dobře se na pravém kruhu dostal do zakončení Tomáš Šilar, který to zkoušel na první tyčku. Jeho rána se ale do branky nedostala, Žurek pohodlně kryje v lapačce.
     
    37:05
    Jiří Kulich se podél levého mantinelu dostal do útočné třetiny, kde zakončoval z úhlu. Pokoušel se trefit první růžek, ale nebyl úspěšný.
     
    36:10
    Michal Šilhavý dostával ke konci početní výhody dobrou přihrávku před branku. Po ledě střílel k tyčce, ale trefil pirátského ležícího beka.
     
    35:02
    Piráti opět vyhodili a chtěli v útoku kombinovat, ale na modré čáře zachyboval bek. Jonáš Jobánek se dostal s pukem až za branku a po obtočení zakončoval – jen do betonů brankáře ovšem.
     
    34:29
    Domácí se ve dvou hráčích pokoušeli dostat do útoční třetiny, ale nakonec se jim to nepovedlo. Po přerušení hry se pokračuje vhazováním ve středovém kruhu.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., faul loktem).
     
    33:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    S pukem se do útočné třetiny dostal rychlonohý TADEÁŠ SVOBODA, který za sebou nechal pomalějšího beka. Před Žůrkem pak zakončoval zblízka a pod víko, to byla nechytatelná situace a velice pohledná branka. Bez asistence.
     
    32:54
    Domácí v plném počtu.
     
    32:45
    Jiří Kulich se pak na druhé straně dostával do zakončení a po něm byl lehce nesmyslně a tvrdě naražen na mantinel. Produktivní domácí hráč dojel na střídačku v poklonu.
     
    32:18
    Matěj Halík se až nyní dostal za obranu a mohl unikat sám na Cipleho. To se mu sice povedlo, ale bránící hráč jej dobře odclonil a hostující kapitán nezakončil ideálně.
     
    31:54
    Jan Ekrt si nyní najížděl do útoku, kam očekával přihrávku. Ta se k němu přes bránícího hráče nakonec nedostala, ale domácí se zatím dobře brání.
     
    31:25
    Brankář Ciple musel být nyní pozorný proti střele od modré čáry, ale poradil si s ní. Piráti pak vyhodili a hosté si pomohli rukou. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Šilar – 2 min., podrážení).
     
    30:18
    Jakub Kovár vybojoval puk před brankou a situaci mohl ještě vylepšovat pro Döringa. Místo toho ale střílel bekhendově, v těžké pozici branku netrefil.
     
    29:44
    Jan Ekrt nyní útočil na hattrick, když se dostal po levé straně před branku. Zkoušel to bekhendovým pokusem do šibenice, ale Petr Žurek si tuto situaci dobře pohlídal.
     
    29:26
    Domácí v plném počtu.
     
    28:38
    Skvěle to udělal výborně technicky vybavený Jiří Kulich. Ten se po pravé straně dostal až do zakončení, ale jeho pokus skončil jen na vzdálenější tyčce!
     
    28:12
    Piráti nastřelili tyčku a následně budou hrát v oslabení. Zatím se jim ale daří hrát daleko od své branky a hru kontrolovat.
     
    27:35
    Marian Koblížek poslal na branku svižný nahazovaný kotouč, který se ale do branky nakonec nedostal. Ciple ale musel dávat pozor.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Spudich – 2 min., sekání).
     
    26:40
    Adam Frollo to pak zkoušel od modré čáry, ale branku se mu trefit nepovedlo. Kotouč skončil vysoko nad brankou.
     
    26:24
    Domácí to sehráli dobře a Tadeáš Svoboda dostával přihrávku od odkryté části branky. Skákavý kotouč se mu ovšem nakonec trefit nepovedlo.
     
    26:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Štěpán Mann – 2 min., podrážení).
     
    25:16
    Následně se hra přerušila a pokračovat bude ve střední třetině. Jeden z hráčů si totiž pomohl vysokou holí, a tak se muselo pískat.
     
    24:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to už domácímu celku vyšlo a konečně se mu tak povedlo využít početní výhodu. JAN EKRT stál mezi kruhy, kam dostal skvělou přihrávku od Svobody. Domácí hráč se pak o tyčku prosadil a otáčí vedení na domácí stranu. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jiří Kulich.
     
    23:47
    Pöschlovi nyní na modré čáře nevyšlo nahození, trefil totiž hned prvního hráče před sebou. Přerov se tak osvobodil a Piráti musí do střední třetiny.
     
    23:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Vladimír Brázda – 2 min., faul kolenem).
     
    22:25
    Dominik Pavlák se dostal za obranu a upaloval sám na branku Přerova. Zakončoval nad lapačku Žurka, ale ten předvedl další úžasný zákrok utkání!
     
    21:49
    V závěru početní výhody nahazoval na branku Adam Frollo. Slabá střela ale nenadělala brankáři velké problémy.
     
    21:25
    Tadeáš Svoboda si sjel na levém kruhu do střelecké pozice, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala. Žurek předvedl další skvělý zákrok a ustál i tlak v brankovišti.
     
    20:50
    Domácí celek pak snadno ztratil útočné pásmo, protože Martin Pöschl nezachytil přihrávku na modrou čáru. Pokračovat se tak bude ve střední třetině.
     
    20:28
    Hned po buly se už Jiří Kulich do útoku dostal a mezi kruhy zakončoval nad lapačku brankáře. Tomu se ale i nyní povedlo velice dobře zakročit.
     
    20:11
    Hned na startu přesilovky dostával přihrávku středem hřiště do útoku Jiří Kulich. Ten se ale ke kotouči nakonec nedostal a píská se icing.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Minulostí je první třetina utkání mezi Chomutovem a Přerovem. Mnohem aktivnější byl domácí celek, který si ale často vylámal zuby na skvělém Žurkovi v brance. Do vedení se hosté dostali ve dvojnásobné přesilovce, kdy se trefil Adam Tomiga. O brzkou odpověď se postaral Jan Ekrt.

    Druhá třetina začne ve 13:11.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Halík – 2 min., nesportovní chování).
     
    19:45
    Domácí se pokoušeli něco vymyslet, ale silou vše ubránili a nepustili chomutovského soupeře do žadného zakončení.
     
    18:47
    Po celkem pohledné akci v útočné třetině došlo k zakončení domácího beka. Ten ale trefil jen chrániče obránce, a tak se kotouč dostal do střední třetiny.
     
    17:57
    Rychlou akci Přerova zakončoval na pravém křídle tísněný Kuchta. Zkoušel to bekhendem, ale jeho rána skončila jen na betonech připraveného Cipleho.
     
    17:17
    Jiří Kulich mohl jít do rychlé akce, ale upadl. Puk si ale i tak zpracoval a dostal se do zakončení. Bekhend u pravé tyčky ale do branky nezapadl.
     
    16:54
    V obranné třetině domácího celku došlo ke vzájemnému střetu, na zemi zůstal ležet hostující Michal Šilhavý. Ten se ovšem po chvilce zvedl a bude v pořádku.
     
    15:28
    Před chomutovskou branku se nyní proháčkoval Tobiáš Kuchta, jenž před brankářem zakončoval pod víko. Jeho akci ale chyběla přesnost, kotouč skončil nad brankou.
     
    14:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím to klaplo až nyní a máme tak srovnáno! Zakončení od modré čáry bylo před brankou zblokováno a puk se dostal před odkrytý prostor. Tam stál osamocený JAN EKRT, kterému se povedlo dostat kotouč pod víko. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jiří Kulich.
     
    13:47
    Piráti jsou opět mnohem aktivnější, ale koncovka je trápí. Nejdříve to zkoušel z otočky Pavel Šugár, ale neuspěl on ani následný pokus po ledě od modré čáry.
     
    13:26
    Výborně to nyní udělal Tomáš Šilar, který udělal ve střední třetině otočku a dostal se do pásma. Tam kotouč posunul na levé křídlo, odkud se ale jeden z domácích neprosadil.
     
    12:30
    Domácí v plném počtu. Kulich se Svobodou byli aktivní v útočné třetině, kde se jim ale zakončit nakonec nepovedlo.
     
    11:36
    Piráti stále hrají v oslabení, ale nyní jen v tom klasickém. Sami se dostali do dvou akcí, ale ani jedna nakonec neskončila z pravé strany v brance.
     
    10:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou výhodu využili opravdu rychle a z jedné z prvních střel na branku jdou do vedení! Radim Hradil zakončoval z levého kruhu do betonu brankáře, kde se dorážkou po ledě prosadil ADAM TOMIGA! Asistence: Radim Hradil a Jonáš Jobánek.
     
    10:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Pöschl – 2 min., podrážení). Zubry čeká minutová přesilovka pěti proti třem!
     
    09:53
    Tobiáš Kuchta se u pravého kruhu prokličkoval do zakončení, ale jeho pokus na zadní tyčku šel mimo branku a puk skončil na zadním mantinelu. Piráti pak vyhodili.
     
    09:32
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., hákování).
     
    08:36
    Následně měl hostující brankář velké štěstí, protože střelu Kulicha moc neviděl a ta skončila na tyčce. K dorážce již nedošlo.
     
    08:04
    Jiří Kulich nyní vybojoval kotouč pro Svobodu, který zakončoval na levém kruhu. Jeho pokus na první tyčku ale trefil zatím famózního Žureka do vyrážečky.
     
    06:44
    Poté hosté přežili další nebezpečné situace a mohli se dostat do protiakce, Brázdovi se ale v přečíslení nepovedlo zakončit. Mann mezitím opustil lavici hanby.
     
    05:47
    Jiří Kulich nyní lehce tečoval puk před brankou do betonů Žurka. Tomu následně pomohla branková konstrukce, kterou trefil mezi kruhy Jan Ekrt!
     
    05:17
    Domácímu celku ale úvodní snaha nevyšla a Přerov se dostal s kotoučem až za branku Cipleho. Zde několik sekund držel pásmo.
     
    04:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Štěpán Mann – 2 min., faul kolenem).
     
    04:16
    Domácí pokračují v aktivní hře a Zubři se nemohou vymanit z tlaku severočeského celku. Zahraje si navíc další přesilovou hru.
     
    03:24
    Hosté již byli kompletní, když dostal přihrávku před branku Tomáš Šilar. Ten to zkoušel do vzdálenější šibenice, kde bylo místo na puk. Domácí borec ale branku netrefil.
     
    02:49
    Již v posledních sekundách početní výhody dostal nabito na pravý kruh opět Kulich, který střílel z voleje. Trefil ale jen vestu připraveného přerovského brankáře.
     
    02:18
    Z obrany si pak do útoku najel Jiří Kulich, který u pravé tyčky zakončoval po ledě. Petr Žurek byl ovšem připraven i proti tomuto pokusu pirátského střelce.
     
    01:46
    Tomáš Šilar zakončoval z pravého kruhu a Jan Spudich ještě u levé tyčky chtěl dorážet. Z úhlu se mu ovšem volný prostor nepovedlo trefit.
     
    01:29
    Piráti se v přesilovce hned dostali ke střeleckému pokusu, ale rána k pravé tyčce skončila v rukavici pozorného Žurka.
     
    01:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Vladimír Brázda – 2 min., podrážení).
     
    00:53
    První útočná akce domácích byla zakončena od levého mantinelu, kde se jeden z hráčů opřel do volného kotouče. Branku se mu ale trefit nepovedlo.
     
    00:08
    Domácí sice vyhráli vhazování, ale hned u mantinelu chybovali. Matěj Halík dával puk před branku, kde ale nikoho v modrém nenašel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše, kde se pozdravily a utkání tak brzy začne!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Strážovský, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.

    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Tomiga, Holík – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík, Hradil, Kuchta, Buršík, Mann, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Němec – Dyršmíd, Žižka.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Svěřenci trenérů Petra Jíry a Kamila Koláčka se budou chtít rychle oklepat z den staré porážky s Havířovem, kdy dotáhli dvougólové manko, ale padli trefou Slezanů v čase 59:13 během přesilové hry. Jednalo se první chomutovský nezdar ve třetím duelu roku 2020.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 20.
    Skóre: 53:78.
    Využití přesilovek: 11,24 %.
    Oslabení: 80,58 %.
    Trestné minuty: 307.
    Góly v oslabení: 6.
    Brankáři: Lukáš Malant – 15 startů/89,75 %, Matyáš Bajgar – 12/86,83 %.
    Nejproduktivnější hráč: Jiří Kulich 34 (21+13).
    Nejlepší střelec: Jiří Kulich 21 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Tomáš Šilar 14 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Filip Döring 19 (11+8).
    Nejlepší +/-: Martin Pöschl +16 (+26, -10).
    Nejtrestanější hráč: Dominik Perný 63 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Slavia Praha – Chomutov 3:4
    Pardubice – Chomutov 5:3
    Chomutov – Havlíčkův Brod 4:3
    Mladá Boleslav – Chomutov 4:5sn
    Chomutov – Přerov 3:4
     
    HC ZUBR Přerov

    Svěřenci trenérů Aleše Verlíka, Davida Kudělky a Petra Školouda zapsali den před bitvou v Chomutově druhou výhru v rámci nadstavby a znovu se tak stalo v nastavovaném utkání. Po domácím skalpu Liberce v nájezdech, uspěli Hanáci v prodloužení na ledě Litvínova, kde odstartovali severočeský víkendový dvojboj.

    POHLED DO STATISTIK PŘEROVA:

    Body: 11.
    Skóre: 45:77.
    Využití přesilovek: 10,42 %.
    Oslabení: 80,68 %.
    Trestné minuty: 253.
    Góly v oslabení: 2.
    Brankáři: Petr Žurek – 11 startů/89,28 %.
    Nejproduktivnější hráč: Jonáš Jobánek 35 (19+16).
    Nejlepší střelec: Jonáš Jobánek 19 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Matěj Halík 17 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Adam Holík 15 (2+13).
    Nejlepší +/-: Jan Billa +10 (+25, -15).
    Nejtrestanější hráč: Adolf Růžička 59 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ PŘEROVA:

    Přerov – Mladá Boleslav 2:6
    Přerov – Liberec 3:4sn
    Přerov – Plzeň 0:5
    Přerov – Hradec Králové 3:6
    Litvínov – Přerov 3:4pp
     
    Piráti vs. Zubři

    V předehrávce jedenáctého kola skupiny o pořadí v play-off ELIOD extraligy dorostu na sebe narazí dva týmy figurující v tabulce na rozhraní postupu do vyřazovacích bojů. Aktuálně šestnáctý Chomutov má před sedmnáctým Přerovem náskok devíti bodů.

    Hanáci se už budou muset obejít bez reprezentačního gólmana Tomáše Suchánka, který definitivně přestoupil do Třince, kde už naskakoval za juniory a zároveň vypomáhal přerovskému dorostu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Ekrt (Svoboda, Kulich), 25. Ekrt (Svoboda, Kulich), 34. Svoboda, 60. Döring (Spudich, Svoboda) – 11. Tomiga (Hradil, Jobánek), 44. Halík (Hradil), 48. Šilhavý (Brázda), 49. Jobánek (Holík), 49. Holík (Halík)


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Strážovský, Perný, Kovár, Pöschl, Döring – Spudich, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Tomiga, Holík – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík, Hradil, Kuchta, Buršík, Mann, Jobánek, Šilhavý.

    Rozhodčí: Němec – Dyršmíd, Žižka
    thejrc.org