Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
AZ Havířov
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vsetín vítězí v dnešním utkání a potvrzuje svou formu na domácím ledě, když si v nadstavbě připsal šesté vítězství v řadě. Valaši dnes rozhodli v úvodu třetí třetiny, kdy přečkali oslabení, aby poté Slezanům zasadili rozhodující rány. Nejprve vrátil vedení Valachům svou druhou brankou v utkání David Březina. Radující se fanoušci Vsetína si možná ještě ani nedopili štamprli slivovice a už to bylo 3:1, tentokrát se přesnou trefou prezentoval Martin Procházka. Zbytek třetí třetiny byl již pod taktovkou domácího týmu, Vsetínu se znovu podařilo ubránit početní výhodu Azetu a v závěru pečetil vítězství zelenožlutých David Tůma. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji vám příjemný pracovní týden. (19:55:00)
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Už i Slezané si jsou vědomí, že v dnešním utkání bodovat nebudou a zápas se dohráva.
     
    58:28
    Valaši už jsou opět nastěhování v útočném pásmu, kde se budou snažit utkání dohrát.
     
    58:16
    Havířov se ještě snaží, ale nyní se dostává do postavení mimo hru.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:51
    Zakázané uvolnění Havířova vrací hru před brankáře Stezku, mezitím už domácí fanoušci začínají oslavovat šesté domácí vítězství Vsetína v nadstavbě.
    56:43 David TŮMA - 4:1
     
    56:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k Drtinovi, ten jej poslal Pechancovi, jenž se neukvapil a dokázal přesně přihrát DAVIDU TŮMOVI, jenž uklidil kotouč do odkryté branky Havířova. Asistence: Antonín Pechanec a Jiří Drtina.
     
    56:36
    Po výzvě Jeřábka pálil z první Drtina, střelu mu náramně sedla, jenže před Stezkou nikdo neclonil a havířovský brankář si připsal úspěšný zákrok, když ukryl kotouč v lapačce.
     
    55:59
    Azet vyhazuje.
     
    55:29
    Havířovu se zatím daří držet domácí hráče mimo obranné pásmo.
     
    55:13
    Vsetín si po dlouhé době zkusí početní výhodu, dvě minuty za krosček fasuje Erik Němec.
     
    54:54
    Vsetínu se podařilo hru uklidnit a opět má kotouč pod kontrolou.
     
    54:18
    Valachům se nyní daří držet útočné pásmo, dobrou práci teď předvedl Gorčík, jenž si s kotoučem najel na modrou čáru a jeho nahození mohl za Stezku doklepnout Rehuš, havířovský brankář však dokázal kotouč včas zalehnout.
     
    53:48
    Po delší době útočná akce na druhé straně, Pechanec šikovně předložil kotouč Tůmovi na hranici brankoviště, ten pouze do přihrávky prvně jmenovaného vložil hůl, ale kotouč za Stezku neusměrnil.
     
    53:17
    Nyní se brankář Gába pořádně protáhl, když čelil koncovce Maliny z mezikruží.
     
    52:50
    Nepokoj napálil kotouč vší silou, Gába měl ovšem dobrý výhled a bez větších problémů pokus havířovského obránce od své branky odvrátil.
     
    52:11
    Na modré čáře dostal nabito Malina, trefil však pouze bránícího Vítka.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Březina (J. Drtina, D. Tůma), 43. Březina (D. Tůma, Pechanec), 43. Procházka (Gorčík, J. Drtina), 57. D. Tůma (Pechanec, J. Drtina) – 18. L. Bednář (E. Němec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Ondračka, Jeřábek, Hunkes – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina (A), Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Ševěček – Kotala, L. Bednář (A), O. Procházka – Doktor, E. Němec, Bambula – Pawliczek, Maruna (C), Dvořák – Fridrich, Cihlář, Horváth.

    Rozhodčí: Barek, Cabák – Pechánek, Roischel

    Diváci: 2410
    thejrc.org