Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
AZ Havířov
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezké pondělí ze Vsetína. Domácí celek se po sobotním úspěchu proti pražské Slavii připravuje na dalšího nevyzpytatelného soupeře. Na Valašsko dorazí celek Havířova, který umí na Lapači zahrát, což dokazují jeho výsledky z loňské sezony. Vsacané ovšem nemají na co čekat, pokud tedy chtějí naplnit své ambice a vstoupit do vyřazovací části ze 2. místa, na které momentálně ztrácejí dva body.
     
    AZ RESIDOMO Havířov:

    Mladý havířovský celek se dokázal podobně jako v loňské sezoně probojovat mezi elitní osmičku nejlepších celků Chance ligy a v nadstavbě se pere o každý bod. V posledních pěti utkání dokázali Slezané vyzrát na Porubu (2:1) a uspěli také na ledě Chomutova (4:2) a pražské Slavie (4:6). Naopak v domácím prostředí se zrodily porážky, nejprve si do Gascontrol areny přijel pro body Motor (4:6) a v sobotu se zde podařilo uspět také přerovským Zubrům (3:4). Aktuálně Havířov sídlí na 6. pozici tabulky skupiny O pořadí v play-off, na vsetínského konkurenta ztrácí šest bodů.

    Trenérům Režnarovi a Rimmelovi dělá starosti rozsáhla marodka, která citelně zasáhla defenzivní řady. Mimo hru jsou Jakub Matai s Alexem Rašnerem, naopak proti Přerovu již nastoupil Ĺubomír Malina. Defenzíva Azetu se však může opřít o Ondřeje Kachyňu (5+10), mimořádně užitečným je také Jaroslav Mrowiec, jenž zaznamenal 11 kladných bodů v hodnocení +/-. Na marodku pak havířovské vedení reagovalo angažováním Tomáše Dajčara, jenž má za sebou účast na Mistrovství světa do 20 let, před tím působil v dresu Litoměřic.

    Přejdeme do ofenzívy. Útok Havířova táhne Jakub Kotala, jenž je zároveň s 15ti trefami nejlepším střelcem slezského celku. Roli mentora plní v kádru plném mladíku zkušený Filip Seman (9+20). Střelecky úspěšní jsou také Radek Veselý (13+12) nebo Lukáš Bednář (12+11).

    Jasnou jedničkou havířovského Azetu je v letošní sezoně Aleš Stezka, jenž drží úspěšnost zákroků na hodnotě 91,25%, průměrně pak inkasoval 2,3 branky na zápas. Záda mu kryje dvacetiletá naděje Havířova Jiří Matoušek a v případě souhlasu extraligové Olomouce může Azet nasadit i Jana Lukáše, jenž už si letos proti Vsetínu zachytal.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Valaši mají za sebou povedenou sobotu, když před vlastními diváky deklasovali pražskou Slavií jasně 6:2. K zisku cenných tří bodů nasměroval Valachy již v úvodu utkání kapitán Jonák. Valaši si do první sirény vybudovali tříbrankový náskok, stejný počet branek nasázeli i ve druhé třetině, k tomu využili dvě přesilové hry. Vsetín tak v nadstavbě drží neporazitelnost Lapače a prodloužit ji bude chtít i v pondělním utkání proti nevyzpytatelnému Havířovu.

    Produktivitu Vsetína nadále vede Radim Kucharczyk (15+18), hned za ním je další odchovanec Valašského hokejového klubu obránce Ondřej Slováček (5+26). Na hranici 30ti kanadských bodů dosáhl také Antonín Pechanec (10+20). Na čele týmových střelců pak Kucharczyka dorovnal Vlastimil Dostálek (15+10).

    Podobně jako Havířov i Vsetín trápí marodka v obranných řadách. Mimo hru jsou nadále zkušení borci Jiří Hunkes s Tomášem Kudělkou, krom dlouhodobě zraněného Martina Dudáše pak vsetínským trenérům schází také užitečný Ondřej Holomek. Nadále se však na Lapači mohou spolehnout, krom již zmíněného Slováčka, na Jakuba Tepera (3+16). V brankovišti se nadále točí dvojice David Gába – Ondřej Bláha, jenž přišel na Lapač právě z Havířova, stejně tak i útočník Branislav Rehuš.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Ondračka, Jeřábek, Hunkes – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.

    AZ RESIDOMO Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina, Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Ševěček – Kotala, L. Bednář, O. Procházka – Doktor, E. Němec, Bambula – Pawliczek, Maruna, Dvořák – Fridrich, Cihlář, Horváth.

    Rozhodčí: Barek, Cabák – Pechánek, Roischel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Na úvodním vhazování úspěšnější domácí Kucharczyk proti Bednářovi.
     
    00:16
    První vsetínský útok odvrátila havířovská obrana jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    00:22
    Havířovský brankář Stezka si připisuje první úspěšný zákrok, když ve své výstroji utlumil střelu Tepera.
     
    00:56
    Havířov se při své první návštěvě útočného pásma příliš neohřál, u kotouče jsou znovu domácí.
     
    01:33
    Také vsetínský brankář Gába má za sebou první úspěšný zákrok, když vyrazil střelecký pokus Maruny.
     
    02:25
    Vsetín se usadil v útočném pásmu, ovšem Slováčkovo nahození Stezku vůbec nerozhodilo, vhazuje se po jeho pravici.
     
    03:27
    Individuální akce v podání Němce, jenž se ze středního pásma dostal na levou stranu vsetínského obranného pásma a prověřil Gábu, ten bez problému chytá.
     
    04:01
    Vsetínu se nyní nedaří přechod přes střední pásmo, rozehrávka Valachů teď navíc končí zakázaným uvolněním.
     
    04:16
    Vsetínský Procházka se nyní rozjel do útočného pásma, dokázal si obhodit bránícího Malinu a vystřelit, leč mířil mimo havířovskou branku.
     
    04:43
    Po zakázaném uvolnění Havířova se hra přestěhuje ke Stezkovi.
     
    05:16
    Azetu se podařilo vymotat ze vsetínského sevření a pere se o svůj prostor před Gábou.
     
    05:47
    Havířovský Procházka se snažil v mezikruží vypálit skrz dva bránící hráče Vsetína, Gábovi pomohl obránce Ondračka, jenž ztlumil střelu a vsetínský brankář už si kotouč pohlídal.
     
    06:30
    Vsetínu se nyní podařilo rychle otočit, hru Březina si narazil kotouč s Dostálkem, aby se následně pokusil překonat Stezku pohotovou střelou z pravého kruhu, havířovský brankář jeho pokus vyrazil.
     
    06:49
    Tůma znovu připravil střeleckou pozici Březinovi, ta však tentokrát byla sražena mimo havířovskou branku.
     
    07:12
    Havířov se zatím dobře vypořádává se vsetínskými útočnými choutkami, snad krom pokusu Procházky nepřipustil dosud vážnější ohrožení brankáře Stezky.
     
    08:28
    Kachyňa se vydal do přečíslení dva na jednoho, které podporoval Kotala, druhý jmenovaný se dostal k zakončení, které dokázal pohotovým zákrokem vytáhnout brankář Gába.
     
    09:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otevírá skóre dnešního zápasu! Drtina zavezl kotouč za branku Havířova a předložil jej DAVIDU BŘEZINOVI, jenž si od mantinelu sjel před havířovskou branku a překonal Stezku. Asistence: Jiří Drtina, David Tůma.
    09:15 David BŘEZINA - 1:0
     
    09:21
    Gorčík se ihned po vhazování ve středním pásmu dostal ke střele a získal další vhazování v obranném pásmu Slezanů.
     
    10:05
    Havířovu se nyní nepodařilo projít do vsetínské třetiny, rozhodčí píská ofsajd.
     
    10:46
    Vsetín si zahraje první přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za sekání fasuje obránce Havířova Ondřej Kachyňa.
     
    11:18
    Po přihrávce Kucharczyka pálil z levé strany Teper, kotouč však zamířil mimo.
     
    11:51
    Teper našel křiznou přihrávkou Dostálka, jenž těsně minul havířovskou svatyni.
     
    12:13
    Po střele Kucharczyka se znovu vylučuje, před branou to s důrazem přehnal Jakub Kotala, jenž míří na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku. Vsetín tak bude hrát po dobu třiatřiceti vteřin přesilovou hru 5 na 3.
     
    12:33
    Kotouč míří po vyhraném buly Vsetína do středního pásma.
     
    12:44
    Tůma vybízel ke skórování Pechance, ten však nedokázal puk ideálně zasáhnout.
     
    12:46
    Havířov ve čtyrech.
     
    13:23
    Azet se dlouhým vyhozením osvobozuje.
     
    14:13
    Krušné chvíle Azet ustál a hraje v plném počtu.
     
    14:25
    Rehuš nyní obdržel přihrávku od Tepera na střelu z voleje, před branou byl úplně sám, ovšem Stezka se stačil přemístit a tutovou šanci Vsetína vyrazil!
     
    14:34
    Zaváhání vsetínského Ondračky na modré čáře se snažil využít Bambula, jenž postupoval zcela osamocen na Gábu, ten ovšem zachoval klid a havířovského útočníka vychytal.
     
    15:07
    Havířovu se nyní podařilo dostat kotouč za brankovou čáru vsetínské branky, ovšem rozhodčí okamžitě rozpažil, protože Dvořák byl v brankovišti vsetínského brankáře až moc aktivní a dosáhl branky v rozporu s pravidly.
     
    15:20
    Maruna pálil z voleje z levého kruhu, Gába jeho prudkou ránu dokázal zneškodnit a Valaši vyrážejí do protiútoku.
     
    15:40
    Zakázané uvolnění, hra se po delší době přestěhuje před Stezku.
     
    15:51
    Fridrich se nyní marně pokoušel probít skrz vsetínskou obranu, jeho choutky přerušil Teper.
     
    16:32
    Znovu se vylučuje na straně Havířova, dvě minuty fasuje Jan Bambula za vysokou hůl.
     
    16:52
    Jonák si připravil střeleckou pozici na levém kruhu, Stezka měl však dobrý výhled a bez větších problémů střelu vsetínského kapitán zneškodnil.
     
    17:14
    Dostálek nadvakrát nepropálil obranu Azetu, Slezané vyhazují.
     
    17:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané srovnávají skóre ve vlastním oslabení! Ve středním pásmu se ke kotouči dostal LUKÁŠ BEDNÁŘ a skrz dva bránící hráče Vsetína se dostal k bekhendovému zakončení, které umístil do horního růžku vsetínské branky. Asistence: Erik Němec.
    17:49 Lukáš BEDNÁŘ - 1:1
     
    18:32
    Havířov hraje v plném počtu.
     
    18:56
    Havířov výborně blokuje vsetínské střely, Valaši musejí o svou šanci pořádně bojovat.
     
    19:19
    Gorčíkova prudká rána nikterak nevyvedla z míry pozorného Stezku, na pokus vsetínského útočníka měl totiž luxusní výhled.
     
    19:51
    Havířov byl blízko k obratu, Bednář poslal kotouč zpoza branky Fridrichovi, jenž zakončoval z první, nedokázal však zvednout kotouč nad beton brankáře Gáby.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství souboje Valachů se Slezany je za námi. První minuty zápasu přinesly poměrně vyrovnaný hokej, kdy se útočné akce střídaly na obou stranách. Skóre se podařilo otevřít domácím zásluhou důrazného Davida Březiny. Vsetín měl v tuto chvíli více ze hry a jeho nápor umocnila přesilová hra, navíc třiatřicet vteřin hrál Vsetín v pěti proti třem, ale nabízenou příležitost nezužitkoval. Havířov pak udeřil ve vlastním oslabení při další vsetínské přesilovce, když se mezi bránícími hráči Valachů prosadil Lukáš Bednář. Dnešní utkání bude určitě nadále napínavé, jeho pokračování je naplánováno na 18:26.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Na úvodním vhazování ve druhé třetině opět úspěšný Kucharczyk, Valaši zakládají útočnou akci.
     
    20:48
    Havířov si zahraje poprvé v utkání přesilovou hru, dvě minuty za podrážení obdržel Radim Kucharczyk.
     
    21:10
    Drtina vyhazuje kotouč až ke Stezkovi.
     
    21:29
    Gorčík ve vlastním oslabení zkusil skórovat, na Stezku si to řítil z pravé strany, ovšem havířovský brankář svůj tým podržel.
     
    21:59
    Vsetín opět vyhazuje, Slezané se zatím nedokázali zformovat v útočném pásmu.
     
    22:36
    Vsetín opět v poklidu vyhazuje.
     
    22:45
    Ve snaze přejít útočnou modrou se hostující Doktor dostal do ofsajdové situace.
     
    22:49
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    23:10
    Cihlář předložil kotouč Fridrichovi, jeho prudká rána však končí úspěšným zásahem brankáře Gáby.
     
    23:31
    Zakázané uvolnění Vsetína stěhuje hru před Gábu.
     
    23:48
    Parádní pas v podání vsetínského obránce Slováčka, jenž našel na útočné modré čáře osamoceného Víta Jonáka, ten se snažil procedit kotouč mezi betony havířovského brankáře, ten však opětovný zisk jednobrankového náskoku pro domácí tým odmítl!
     
    24:36
    Valaši mají problémy s rozehrávkou, Drtina nyní navíc ztratil kotouč a vsetínského brankáře ohrozil Bambula, naštěstí pro Valachy se kotouč za brankovou čáru nedostal.
     
    25:44
    Vsetínu se nyní příliš nedaří ofenzivní činnost, střela Vítka byla zablokována, vhazovat se bude po pravici brankáře Stezky.
     
    26:24
    Drtina dokázal prostřelit skrumáž hráčů před Stezkou, havířovský brankář možná ani nevěděl jak, ale střelu vytěsnil.
     
    27:15
    Valachům se znovu nedaří přechod přes útočnou modrou, Havířov je v obranné činnosti pohotový.
     
    27:46
    Havířov si podruhé v dnešním zápase vyzkouší přesilovou hru, dvě minuty za držení nafasoval obránce Radek Jeřábek.
     
    27:59
    Vsetín vyhazuje.
     
    28:16
    Havířov nyní vlastní vinou přichází o útočné pásmo.
     
    28:56
    Gorčík nyní vystihl havířovskou kombinaci a kotouč míří do středního pásma.
     
    29:27
    Havířovu se početní výhoda znovu nedaří, snaha o průnik do útočného pásma končí ofsajdem.
     
    29:46
    Vsetín se znovu ubránil a hraje v plném počtu.
     
    30:11
    Ondřej Procházka prověřil pozornost Gáby, jenž jeho střelu vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    31:00
    Tůma připravil střeleckou pozici Hryciowovi, ten však až příliš dlouho mířil a trefil pouze bránícího Horváta.
     
    31:40
    Fridrich postupoval po levém křídle, ovšem na Gábu vyzrát nedokázal.
     
    32:17
    Havířov se nyní usazuje v útočném pásmu, vsetínská obrana v pohotovosti.
     
    33:12
    Valaši nedokázali kompletně vystřídat, Havířov má momentálně více ze hry.
     
    34:13
    Bednář nyní nahodil kotouč na Gábu, ten jej pouze vyrazil, ovšem havířovský centr měl tak vysokou rychlost, že kotouč dojel dřív než vsetínští obránci a dostal se ještě k přihrávce na Dvořáka, která však už skončila v moci vsetínského brankáře.
     
    34:36
    Slezané znovu operují v obranném pásmu Vsetína.
     
    35:51
    Hra je nyní přerušena, po zásahu od Hryciowa zůstává na ledové ploše ležet otřesen Jakub Kotala.
     
    36:13
    Valaši se znovu brání útočné aktivitě Azetu.
     
    37:05
    Jonák po delší době ohrozil branku Havířova, pronásledován Malinou však trefil pouze boční síť.
     
    38:11
    Tůma se nyní dostal do dobré střelecké pozice v předbrankovém prostoru, ale podobně jako jeho spoluhráči před ním trefil pouze připraveného brankáře Stezku.
     
    39:27
    Vsetín bude čelit třetí početní výhodě Havířova v utkání. Dvě minuty za podrážení obdržel Ondřej Slováček.
     
    39:49
    Volfovi se podařilo osvobodit Vsetín.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme na vstřelení branky čekali marně. Blíže k tomu však měli hosté ze Slezska. Havířov byl aktivnější v pohybu a několikrát dokázal Valachy uzamknout v početní výhodě. Azet si však nepomohl v početních výhodách, ve druhé třetině měl k dispozici dvě možnosti, tu třetí pak rozehrál v závěru a její větší část si přenese do úvodu třetího dějství, které na Lapači odstartuje v 19:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Havířov vítězí na úvodním buly a pokračuje v přesilové hře.
     
    41:01
    Nahození v podání Kachyni Gába vyrazil a Valaši se osvobozují.
     
    41:27
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    42:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere zpět jednobrankový náskok! Do útočného pásma se po levém křídle prodral Tůma, jeho střelu Stezka pouze vyrazil před sebe a v brankovišti předvedl dostatečný důraz DAVID BŘEZINA. Asistence: David Tůma, Antonín Pechanec.
    42:37 David BŘEZINA - 2:1
     
    42:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se nyní prezentovali pohlednou kombinací a rázem je to už o dvě branky! Gorčík přijal kotouč na útočné modré od Drtiny, aby se následně rozjel a všiml si najetého MARTINA PROCHÁZKY, jenž osamocen před Stezkou nedal havířovskému brankáři šanci. Asistence: Sebastian Gorčík, Jiří Drtina.
    42:55 Martin PROCHÁZKA - 3:1
     
    44:13
    Dvě slepené branky dodaly na hokejky Valachů klid, ti nyní kontrolují kotouč, naopak Havířov je pochopitelně opařen.
     
    45:00
    Doktorova střela sražena a Vsetín znovu vyráží do protiútoku.
     
    45:31
    Valaši operují v útočném pásmu, ovšem nedostávají se ke střeleckému ohrožení havířovské branky.
     
    46:11
    Vítek připravil dobrou pozici pro Hořanského, jenž si ještě popojel mezi kruhy, ale jeho střela skončila v náručí brankáře Stezky.
     
    46:46
    Vsetín nepouští Havířov do útočného pásma, ovšem ani Valachům se nyní nedaří být v ofenzívě zrovna aktivním týmem.
     
    47:56
    Slezané jsou při útočných snahách okamžitě odzbrojeni, Vsetín se nikam moc nežene a zatím mu stačí nahazovat kotouče ze středního pásma.
     
    48:44
    Dlouhou pasáž hry bez přerušení kazí postavení mimo hru na straně Havířova.
     
    48:46
    Dnešní utkání sleduje 2410 diváků.
     
    49:04
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    49:26
    V rohu obranného pásma Vsetína leží znovu otřesen Jakub Kotala, jenž nejspíš utrpěl nepříjemný zásah do obličeje. Pravice rozhodčího vyletěla vzhůru a na trestnou lavici míří vsetínský Jiří Hunkes na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    49:26
    Havířovský Jakub Kotala míří v péči zdravotníků na ošetřovnu, mezitím se pořadatelům podařilo odstranit krvavé stopy po nepříjemném zranění havířovského útočníka a hra bude pokračovat.
     
    49:47
    Vsetín vyhazuje.
     
    50:09
    Bednář to zkusil individuální akcí z pravého křídla, jeho pokus ovšem končí v ochranné síti po zásahu vsetínského brankáře.
     
    50:29
    Kotouč dlouhým obloučkem míří ke Stezkovi, Havířov to zkusí znovu.
     
    51:04
    Havířovu se dnes přesilovky vůbec nedaří, znovu se Slezanům nepodařilo usadit se v útočném pásmu.
     
    51:24
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    52:11
    Na modré čáře dostal nabito Malina, trefil však pouze bránícího Vítka.
     
    52:50
    Nepokoj napálil kotouč vší silou, Gába měl ovšem dobrý výhled a bez větších problémů pokus havířovského obránce od své branky odvrátil.
     
    53:17
    Nyní se brankář Gába pořádně protáhl, když čelil koncovce Maliny z mezikruží.
     
    53:48
    Po delší době útočná akce na druhé straně, Pechanec šikovně předložil kotouč Tůmovi na hranici brankoviště, ten pouze do přihrávky prvně jmenovaného vložil hůl, ale kotouč za Stezku neusměrnil.
     
    54:18
    Valachům se nyní daří držet útočné pásmo, dobrou práci teď předvedl Gorčík, jenž si s kotoučem najel na modrou čáru a jeho nahození mohl za Stezku doklepnout Rehuš, havířovský brankář však dokázal kotouč včas zalehnout.
     
    54:54
    Vsetínu se podařilo hru uklidnit a opět má kotouč pod kontrolou.
     
    55:13
    Vsetín si po dlouhé době zkusí početní výhodu, dvě minuty za krosček fasuje Erik Němec.
     
    55:29
    Havířovu se zatím daří držet domácí hráče mimo obranné pásmo.
     
    55:59
    Azet vyhazuje.
     
    56:36
    Po výzvě Jeřábka pálil z první Drtina, střelu mu náramně sedla, jenže před Stezkou nikdo neclonil a havířovský brankář si připsal úspěšný zákrok, když ukryl kotouč v lapačce.
     
    56:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k Drtinovi, ten jej poslal Pechancovi, jenž se neukvapil a dokázal přesně přihrát DAVIDU TŮMOVI, jenž uklidil kotouč do odkryté branky Havířova. Asistence: Antonín Pechanec a Jiří Drtina.
    56:43 David TŮMA - 4:1
     
    57:51
    Zakázané uvolnění Havířova vrací hru před brankáře Stezku, mezitím už domácí fanoušci začínají oslavovat šesté domácí vítězství Vsetína v nadstavbě.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Havířov se ještě snaží, ale nyní se dostává do postavení mimo hru.
     
    58:28
    Valaši už jsou opět nastěhování v útočném pásmu, kde se budou snažit utkání dohrát.
     
    59:13
    Už i Slezané si jsou vědomí, že v dnešním utkání bodovat nebudou a zápas se dohráva.
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín vítězí v dnešním utkání a potvrzuje svou formu na domácím ledě, když si v nadstavbě připsal šesté vítězství v řadě. Valaši dnes rozhodli v úvodu třetí třetiny, kdy přečkali oslabení, aby poté Slezanům zasadili rozhodující rány. Nejprve vrátil vedení Valachům svou druhou brankou v utkání David Březina. Radující se fanoušci Vsetína si možná ještě ani nedopili štamprli slivovice a už to bylo 3:1, tentokrát se přesnou trefou prezentoval Martin Procházka. Zbytek třetí třetiny byl již pod taktovkou domácího týmu, Vsetínu se znovu podařilo ubránit početní výhodu Azetu a v závěru pečetil vítězství zelenožlutých David Tůma. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji vám příjemný pracovní týden. (19:55:00)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Březina (J. Drtina, D. Tůma), 43. Březina (D. Tůma, Pechanec), 43. Procházka (Gorčík, J. Drtina), 57. D. Tůma (Pechanec, J. Drtina) – 18. L. Bednář (E. Němec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Ondračka, Jeřábek, Hunkes – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina (A), Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Ševěček – Kotala, L. Bednář (A), O. Procházka – Doktor, E. Němec, Bambula – Pawliczek, Maruna (C), Dvořák – Fridrich, Cihlář, Horváth.

    Rozhodčí: Barek, Cabák – Pechánek, Roischel

    Diváci: 2410
    thejrc.org