Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
AZ Havířov
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 David TŮMA - 4:1
     
    56:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k Drtinovi, ten jej poslal Pechancovi, jenž se neukvapil a dokázal přesně přihrát DAVIDU TŮMOVI, jenž uklidil kotouč do odkryté branky Havířova. Asistence: Antonín Pechanec a Jiří Drtina.
    42:55 Martin PROCHÁZKA - 3:1
     
    42:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se nyní prezentovali pohlednou kombinací a rázem je to už o dvě branky! Gorčík přijal kotouč na útočné modré od Drtiny, aby se následně rozjel a všiml si najetého MARTINA PROCHÁZKY, jenž osamocen před Stezkou nedal havířovskému brankáři šanci. Asistence: Sebastian Gorčík, Jiří Drtina.
    42:37 David BŘEZINA - 2:1
     
    42:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín si bere zpět jednobrankový náskok! Do útočného pásma se po levém křídle prodral Tůma, jeho střelu Stezka pouze vyrazil před sebe a v brankovišti předvedl dostatečný důraz DAVID BŘEZINA. Asistence: David Tůma, Antonín Pechanec.
    17:49 Lukáš BEDNÁŘ - 1:1
     
    17:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané srovnávají skóre ve vlastním oslabení! Ve středním pásmu se ke kotouči dostal LUKÁŠ BEDNÁŘ a skrz dva bránící hráče Vsetína se dostal k bekhendovému zakončení, které umístil do horního růžku vsetínské branky. Asistence: Erik Němec.
    09:15 David BŘEZINA - 1:0
     
    09:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín otevírá skóre dnešního zápasu! Drtina zavezl kotouč za branku Havířova a předložil jej DAVIDU BŘEZINOVI, jenž si od mantinelu sjel před havířovskou branku a překonal Stezku. Asistence: Jiří Drtina, David Tůma.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Březina (J. Drtina, D. Tůma), 43. Březina (D. Tůma, Pechanec), 43. Procházka (Gorčík, J. Drtina), 57. D. Tůma (Pechanec, J. Drtina) – 18. L. Bednář (E. Němec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, J. Drtina (A), Ondračka, Jeřábek, Hunkes – Jonák (C), Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – L. Volf, Šilhavý, Vítek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Malina (A), Nepokoj, Dajčar, Chroboček, Kachyňa, L. Rutar, Ševěček – Kotala, L. Bednář (A), O. Procházka – Doktor, E. Němec, Bambula – Pawliczek, Maruna (C), Dvořák – Fridrich, Cihlář, Horváth.

    Rozhodčí: Barek, Cabák – Pechánek, Roischel

    Diváci: 2410
    thejrc.org