Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Další utkání ovládají České Budějovice, které od druhé třetiny byly výrazně lepší, a tak tři body putují na jih Čech. Chomutovští především v první části zahodili hodně šancí, což je musí mrzet. Na hokej se do ROCKNET ARÉNY půjde zase zítra, kdy přijede Přerov.

    Střely na branku: 30:40. (19:58:45)
     
    Konec zápasu.
     
    58:47
    Motor si nevěděl rady s rozehrávkou, ovšem vyhození zamířilo na domácího brankáře. Dominik Pavlát pak rychle rozehrál a Piráti jdou do akce.
     
    58:07
    Další zaváhání chomutovské obrany, kterou ještě následně vyšachoval David Gilbert. Jeho pokus pak mířil mezi ruku a tělo Dominika Pavláta, který skulinu rychle utěsnil.
     
    57:17
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Radek Prokeš, jehož ránu zastavil obětavý Filip Suchý. Chomutov se pak vydal do akce, ale nic kloudného nevymyslel.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 001 diváků.
    55:55 Zdeněk DOLEŽAL - 3:6
     
    55:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    ZDENĚK DOLEŽAL ještě dostal dáreček od Radka Havla, který rozehrával středem. Mezi kruhy se nacházel hostující útočník zcela sám a prostřelil Dominika Pavláta. Bez asistence.
    54:01 Jiří ŠIMÁNEK - 3:5
     
    54:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že o osudu zápasu je rozhodnuto! Zpoza branky převzal přihrávku JIŘÍ ŠIMÁNEK, jehož gólfák zblízka zamířil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Pýcha a Jan Kloz.
     
    53:30
    Po nepovedené střele se puku zmocnil Viktor Lang, který našel najetého Hlavu. Chomutovský odchovanec přenechal kotouč na Darbyho Llewellyna, jenž zamířil do brankáře. Milan Klouček kotouč neudržel, a tak se oba útočníci hnali do brankoviště, ale rozhodčí akci hvizdem přerušil.
     
    52:35
    Dušan Žovinec zachytil kotouč v roku vlastního pásma a z otočky vyhodil přes všechny čáry. Chomutovu se tak podařilo vystřídat unavenou čtveřici.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Rýgl – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:02
    Na modré čáře se elegantní otočkou zbavil soupeře Vít Seemann, který pak z otočky nahodil černou gumu na branku. Hostující brankář byl pozorný a puk hrudí zastavil.
     
    49:50
    Nejprve do přečíslení ujížděly České Budějovice a po chvíli i Chomutov. Obě mužstva nadějné akce překombinovala a ani nezakončila.
     
    48:58
    Filip Suchý našel na levé straně Sklenáře, jehož pokus mířil přesně pod břevno. Milan Klouček se nebál a maskou kotouč vyrazil nad branku.
     
    48:01
    Dělovku od modré čáry vyslal Jakub Suchánek, jehož pumelice byla nepřesná. Chomutovu se po chvíli podařilo posunout černou gumu ven z pásma.
     
    46:58
    Na branku Chomutova se hnal Zdeněk Doležal, který byl ze strany atakován. Jeho pokus zamířil jen do připraveného Dominika Pavláta.
     
    46:12
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Viktor Lang, který branku přestřelil. České Budějovice vyhodily a za malou chvíli budou v plném počtu.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Štochl (Hlava), 39. Llewellyn (Hlava, Žovinec), 44. Rudovský (J. Sklenář, Suchý) – 18. Endál (Babka, Vydarený), 31. Beránek (Endál, Michnáč), 40. Vydarený (Babka, Michnáč), 41. Christov (Prokeš, Babka), 55. Šimánek (Pýcha, J. Kloz), 56. Z. Doležal


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Blaha, R. Havel, Štochl, Lang, Seemann – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Allen, Pýcha, Babka, Vydarený, Suchánek, Lytvynov – Karabáček, Gilbert, M. Novák – Beránek, J. Kloz, Šimánek – Holec, Prokeš, Christov – Z. Doležal, Michnáč, Endál – J. Veselý.

    Rozhodčí: Pavlovič, Čáp – Tvrdík, Šimán

    Diváci: 2 001
    thejrc.org