Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (1:1, 1:2, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Zdeněk DOLEŽAL - 3:6
     
    55:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    ZDENĚK DOLEŽAL ještě dostal dáreček od Radka Havla, který rozehrával středem. Mezi kruhy se nacházel hostující útočník zcela sám a prostřelil Dominika Pavláta. Bez asistence.
    54:01 Jiří ŠIMÁNEK - 3:5
     
    54:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Troufám si říct, že o osudu zápasu je rozhodnuto! Zpoza branky převzal přihrávku JIŘÍ ŠIMÁNEK, jehož gólfák zblízka zamířil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Pýcha a Jan Kloz.
    43:22 Jan RUDOVSKÝ - 3:4
     
    43:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov rychle snižuje a opět žije! Filip Suchý vybojoval kotouč za brankou, který předal na Sklenáře. Zkušený útočník pak našel mezi kruhy JANA RUDOVSKÉHO, jehož pokus zamířil až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Sklenář a Filip Suchý.
    40:24 Vít CHRISTOV - 2:4
     
    40:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Série odrazů pomohla Motoru, který tak odskakuje do dvoubrankového vedení! Babkova střela byla sražená mezi kruhy, kde se jí zmocnil Radek Prokeš. Jeho přihrávka pak mířila k pravé tyči, kde číhal VÍT CHRISTOV, jenž měl před sebou odkrytou svatyni. Asistence: Radek Prokeš a Jakub Babka.
    39:27 René VYDARENÝ - 2:3
     
    39:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Babkova přihrávka měla oči a Motor se rychle vrací do vedení! Přihrávka totiž letěla od modré čáry, přes osu až na zadní tyč, kam si sjel obránce RENÉ VYDARENÝ. Zkušený harcovník pak po ledě propálil bezmocného Pavláta. Asistence: Jakub Babka a Albert Michnáč.
    38:17 Darby LLEWELLYN - 2:2
     
    38:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme znovu vyrovnáno, jelikož americký útočník využil přesilovou hru! DARBY LLEWELLYN dostal kotouč před branku, odkud zamířil přesně do šibenice. Situaci odnesla i Kloučkova láhev, kterou Pirát přesně trefil. Asistence: Nicolas Hlava a Dušan Žovinec.
    30:32 Martin BERÁNEK - 1:2
     
    30:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo bago až do prázdné branky! Albert Michnáč přihrál k pravé tyči, kde se nacházel Lukáš Endál. Ten celou situaci vyšperkoval přihrávkou na zadní tyč, odkud už neměl problém zakončit do odkryté části branky MARTIN BERÁNEK. Asistence: Lukáš Endál a Albert Michnáč.
    17:58 Lukáš ENDÁL - 1:1
     
    17:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak Motoru končí vyrovnávací brankou! Jakub Babka našel přes celé pásmo u pravého mantinelu LUKÁŠE ENDÁLA, jehož pokus z jedné zamířil přesně k bližší tyči. Dominik Pavlát se tentokrát nestihl přesunout. Asistence: Jakub Babka a René Vydarený.
    01:31 Jakub ŠTOCHL - 1:0
     
    01:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Při hře ve čtyrech byli Piráti aktivnější a dávají úvodní branku. V předbrankovém prostoru se nacházel mladý obránce JAKUB ŠTOCHL, jehož pokus se od horní tyčky odrazil za brankovou čáru. Milan Klouček byl v tuto chvíli bez šance. Asistence: Nicolas Hlava.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Štochl (Hlava), 39. Llewellyn (Hlava, Žovinec), 44. Rudovský (J. Sklenář, Suchý) – 18. Endál (Babka, Vydarený), 31. Beránek (Endál, Michnáč), 40. Vydarený (Babka, Michnáč), 41. Christov (Prokeš, Babka), 55. Šimánek (Pýcha, J. Kloz), 56. Z. Doležal


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Blaha, R. Havel, Štochl, Lang, Seemann – Rudovský, Suchý, J. Sklenář – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica – Matyáš Svoboda, Koláček, Chrpa.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Allen, Pýcha, Babka, Vydarený, Suchánek, Lytvynov – Karabáček, Gilbert, M. Novák – Beránek, J. Kloz, Šimánek – Holec, Prokeš, Christov – Z. Doležal, Michnáč, Endál – J. Veselý.

    Rozhodčí: Pavlovič, Čáp – Tvrdík, Šimán

    Diváci: 2 001
    thejrc.org