Luleå – Frölunda 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Djurgården 3:0 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 14.01.2020, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (19:54:56)
     
    Tak utkání si nakonec pro sebe rozhodli hosté, v prodloužení se zaradoval Tomáš Doležal. Ve vyrovnaném utkání o třetí místo se tak radují hosté, kteří se dokonce posunuli už na druhý flek.
     
    Konec zápasu.
    60:42 Tomáš DOLEŽAL - 1:2
     
    60:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Utkání nakonec rozsekne celkem jednoduchá střela TOMÁŠE DOLEŽALA, který k asistenci přidává i vítěznou branku. Hostující útočník se prosadil střelou z pravého kruhu. Asistence: Roman Pšurný.
     
    60:15
    Piráti se dostali do útoku kvůli Hlavovi. Ten se mezi kruhy dokonce dostal ke střele, ale jeho pokus byl zblokován a skončil těsně vedle branky. Nakonec vypadla ze svého postavení i ta branka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí část hry nabídla vyrovnávací branku Nicolase Hlavy, takže nám jde utkání do prodloužení. Uvidíme, jakému celku se v tomto utkání povede získat bonusový bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    V posledních sekundách dostal kotouč před branku Darek Hejcman, který mohl rozhodnout. Místo toho ale trefil obětavého chomutovského hráče.
     
    58:56
    Lukáš Blaha nyní rozehrával z obrany, ale šlo o hodně těžkou přihrávku a celá situace tak končí icingem. Vhazuje se po pravici Pavláta.
     
    58:21
    Šimon Kratochvil se dostal ke střele z pravé strany, ale Pavlát vyrazil i tento kotouč. Následné přišla dorážka od modré čáry, ale ta šla mimo branku.
     
    58:01
    Hosté v plném počtu.
     
    57:44
    Hosté vyhodili a Martin Rýgl při zpětném získávání pásma najel do ofsajdové pozice. Pokračovat se tedy bude ve střední třetině.
     
    57:22
    Velký závar před brankou hostů. Darby Llewellyn střílel mezi kruhy a Jakub Sklenář ještě dorážel u pravého kruhu. Michael Petrásek ale pokryl tyto pokusy i následné dorážky v brankovišti!
     
    57:11
    Hodně těžký zákrok si teď připsal Michael Petrásek. Petr Stloukal zakončoval od modré čáry a hostující brankář na rameni pokryl neposedný kotouč.
     
    56:34
    Prvotní kombinace ale domácím nevyšla. Stloukal netrefil branku z pravého kruhu a Přerov poté vyhodil až za branku Pavláta.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Filip Dvořák.
     
    55:55
    Jan Rudovský nyní obkroužil branku a zakončoval z levého kruhu na první tyčku. Dost lidí se již radovalo, ale nakonec se rozvnila jen boční síť!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 43. Hlava (Lang, Stloukal) – 16. Pšurný (T. Doležal, Navrátil), 61. T. Doležal (Pšurný)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Rýgl, Žovinec, Blaha, R. Havel, Štochl, Lang, Seemann – Rudovský (A), J. Sklenář, Chrpa (A) – Stloukal, Pitule, Hlava – Llewellyn, J. Svoboda, Tomica (C) – Matyáš Svoboda, Koláček.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Kubeš, Forman, Šnajnar, Weinhold, Dřímal, Krisl (C) – Navrátil, Pšurný (A), T. Doležal – Číp, Hejcman, Berger – Š. Kratochvil, M. Kratochvil, Goiš – F. Dvořák, Süss, Matěj Svoboda – Indrák.

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Kotlík, Šimánek

    Diváci: 1 688
    ocianews.com