Bílina – Nová Paka 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 6:2 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:4 (2:0 po s.n.)
Řisuty – Trutnov 5:1 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Opava – Šumperk 1:2 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 1:5 (kon.) | Písek – China Golden Dragon 5:3 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Mostečtí Lvi
Středa 15.01.2020, 18:00 • DD Elektromont Aréna • 2. liga skupina Sever (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Lvi kosmetický upravují. Přihrávka Kýhose od pravého kruhu našla na tom levém PAVLA SMOLKU, který vypálil přesně, Soukup se nestihl již přemístit. Asistence: Vladimír Kýhos, Vítězslav Nedrda.
     
    49:16
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Šestá branka v hostující síti. JAN HLAVÁČ ujel sám na Hosnedla, ale počkal ještě na spoluhráče, ten mu následně puk ještě vrátil a prvně jmenovaný posílal puk mezi betony Hosnedla do branky. Asistence: Pavel Mrňa.
     
    46:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti a využitá přesilová hra. LUKÁŠ KASTNER na dvakrát dokázal překonat Hosnedla. Asistence: Tomáš Rolinek, Štěpán Matějček.
     
    30:02
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté snižují. Puk za Soukopova rána procpal JAKUB ČMOLÍK. Asistence: David Šesták, Aleš Havlůj.
     
    29:09
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou i od čtyři branky. PETR SÝKORA ujel po pravé straně sám na Hosnedla, rozhýbal si ho a poté poslal puk mezi jeho betony do branky. Bez asistence.
     
    22:07
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Třetí branka v hostující síti. Lukáš Kastner ujel po pravé straně na branku, přihrávkou na levý kruh našel přesně JIŘÍHO HOZÁKA, který překonal přesouvajícího se Hosnedla. Asistence: Lukáš Kastner.
     
    17:44
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou již od dvě branky. Milimetrově přesná přihrávka Sýkory od levého mantinelu našla na brankovišti hůl ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který usměrnil puk přesně za záda Hosnedla. Asistence: Petr Sýkora, Tomáš Rolinek.
     
    07:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. PAVEL MRŇA to vzal na sebe vybruslil si od pravého mantinelu, až na brankoviště a přesnou střelou překonává Hosnedla. Asistence: Jan Hlaváč, Patrik Urban.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 8. Mrňa (Hlaváč, Urban), 18. Matějček (Sýkora, Rolinek), 23. Hozák (Kastner), 30. Sýkora, 47. Kastner (Rolinek, Matějček), 50. Hlaváč (Mrňa) – 31. Čmolík (Šesták, Havlůj), 56. Smolka (Kýhos, Nedrda)


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Jirků (C), Moník J., Havránek, Bendík (A), Vašíček (A), Voženílek, Kynčl, Vágner – Hlaváč, Rolinek, Bláha, Kastner, Sýkora, Urban, Mrňa, Matějček, Chalupa, Hozák, Moník F.
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kubík) – Havlík, Urbánek, Kuncl, Šesták, Havlůj (C), Fučík, Polák – Smolka, Mála, Kýhos (A), Mical, Nedrda (A), Čmolík, Řehoř, Drašar

    Rozhodčí: Veinfurter – Řezníček, Roischel

    Diváci: 1.059
    thejrc.org