Jablonec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Nitra – Skalica 3:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:1 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Středa 15.01.2020, 13:00 • Mladá Boleslav • Tipsport liga • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězství Mladé Boleslavi, které se povedlo zvítězit výsledkem 1:0. Jediná branka tohoto zápasu přišla v prvním dějství, v tom druhém jsme nesledovali zrovna pohlednou podívanou. Votroci se směrem dopředu trápili, naopak jejich dnešní soupeř si dokázal své hubené vedení pohlídat až do konečného hvizdu. (14:53:41)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná jsme už poznali vítěze tohoto zápasu. Zcela určitě se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Mladoboleslavští se pokoušeli proniknout vpřed přes pravou stranu, kde se ale povedlo včas zakročit jednomu z protihráčů, který odvracel za cenu dalšího autu.
     
    85
    Před malým momentem se Hradci nabízel prostor k zakončení, avšak ten obrana soupeře dokázala včas utěsnit. Na druhou stranu tak peláší hráči Boleslavi.
     
    84
    V krátkém časovém sledu se hrací předmět opět dostal mimo vymezený prostor, tentokráte z úspěchem pro hradecký celek, který bude rovněž vhazovat.
     
    83
    Navíc se do akce dostal také pomezní sudí, který si všiml jednoznačného ofsajdového postavení. Snaha Hradce je u konce, naopak bude soupeř vhazovat.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut. Ani jednomu z celků se herně příliš nedaří, na hrací plochu se dostává celá řada nepřesností.
     
    81
    Útočná snaha Hradce s výsledkem něco udělat však skončila pouze útočným faulem. Ten uviděl také hlavní sudí, který ihned nařídil standardku pro domácí.
     
    80
    Ten však jeden z hráčů Mladé Boleslavi úplně zbrzdil, následně jeho celek přišel o míč. Votroci tak mohou postupovat vpřed od svého pokutového území.
     
    79
    Už poměrně dlouhou dobu čekáme na něco nebezpečnějšího ze strany Hradce. Nepovedlo se to ani v tomto případě, proto přichází na řadu rychlý protiútok.
     
    74
    Hezká kombinace uvnitř pokutového území nakonec přinesla razantní zakončení, které skončilo pouze na horní konstrukci hradecké branky.
     
    73
    Na řadu přišel další rohový kop, který byl celkem dost nebezpečný. Nakonec se jeden z hráčů dostal k zakončení hlavou, avšak to směřovalo výrazně vedle.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba dvacet minut, Mladá Boleslav stále drží hubené vedení. Jednobrankový náskok je ale zároveň hodně ošemetné vedení.
     
    71
    Následovalo zakončení z celkem velkého úhlu, přičemž to dost možná byla nabídka na teč. Mach se však dokázal blýsknout úspěšným zákrokem a míč podržel.
     
    70
    Mladá Boleslav zcela evidentně nikam nespěchá, ba naopak celkem dlouho kombinovala na vlastní polovině, což při vedení o jednu branku ničemu nevadí.
     
    69
    Dalekonosná nabídka směřovala až ke středovému kruhu, odkud byla vedena další útočná akce, kterou ale dokázal narušit jeden z hráčů soupeře.
     
    68
    Ani jeden z celků se nedokázal dostat daleko na polovinu soupeře, před malým momentem jsme sledovali ofenzivní choutky domácích, které končí ziskem autu.
     
    67
    Mladoboleslavští se po zpackaném protiútoku prezentovali nedovoleným zákrokem kousek od pokutového území soupeře, na řadu tak přijde volný kop.

    David Suchý

    Branky: 29. Hönig


    FC Hradec Králové: 1. poločas: Ottmar – Kopečný, Čech, Král, Urma, Zbrožek, Procházka, Trýzna, Jukl, Vlkanova, Prekop

    2. poločas: Mach – Kopečný (60. Finěk), Čech, Donát, Urma (60. Mahr) – Soukeník – Trýzna (60. Bičiště), Samko, Djurdjević, Kovář – Šípek

    Náhradníci: Mach – Bičiště, Djurdjević, Donát, Finěk, Kovář, Mahr, Samko, Soukeník, Šípek

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Douděra, Mazuch, Pudil, Tulio – Tatajev – Fulnek, Budínský, Hönig, Auer – Komličenko
    Náhradníci: Stejskal – Glöckner, Grigorjan, Provazník, Pech, Klíma, Křapka, Hampl, Dib

    Rozhodčí: Ginzel – Myška, Novák

    Diváci: 247
    ocianews.com