Buffalo – Vegas 4:2 (kon.) | Toronto – New Jersey 7:4 (kon.) | Tampa – Los Angeles 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Detroit 8:2 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 7:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:0 (kon.)
Ottawa – Chicago 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Vancouver 4:0 (kon.) | Colorado – Dallas 2:3 (po pr.)
Edmonton – Nashville 4:2 (kon.) | Arizona – San Jose 6:3 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Slavia Praha
Středa 15.01.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 25:31
    Střely mimo – 16:13
    Zblokované střely – 9:22
    Úspěšnost vhazování 50% – 50%
    Trestné minuty – 8:10 (19:57:19)
     
    Z dnešního utkání je to nakonec vše. Slavia si v prodloužení vybojovala druhý bod a nyní mohou slávisté společně se svými fanoušky oslavit výhru a začít klasickou děkovačku. Českobudějovičtí hráči již odjíždí do kabiny.
     
    Konec zápasu.
    62:19 Martin ONDRÁČEK - 2:3
     
    62:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! V útočném pásmu Motoru dvakrát zvonila tyčka, pak zaútočila Slavia a bere druhý bod z dnešního utkání. Po individuální akci se trefil MARTIN ONDRÁČEK. Bez asistence.
     
    61:47
    Václav Karabáček přenesl hru do útočného pásma, kde poslal kotouč na Allena. Ten trefil tyčku, když mířil na vzdálenější horní růžek. V tomtéž střídání pak trefil ještě spojnici. Chvilka smůly pro domácí celek!
     
    60:54
    Radek Prokeš se hnal zničehonic do akce dva na jednoho. Právě poslední slávistický obránce ale padl do přihrávky a svůj tým tak parádně zachránil. Dobrá defenzivní práce!
     
    60:40
    Oba týmy si stihly vyměnit kotouče, nicméně zatím jsme nebyli svědky střely na branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Máme za sebou základní hrací dobu, která nenapověděla, kdo bude po dnešním zápase šťastnější. O tom se rozhodne až v prodloužení či případně v nájezdech. Disciplína tři na tři začne za zhruba dvě minutky.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Slavia měla kotouč v posledních momentech této periody na svých holích a jako první v novém roce obere Motor minimálně o jeden bod.
     
    58:43
    Ivan Lytvynov vypálil od modré čáry, ale jeho pokus soupeřovu svatyni nikterak neohrozil. Motor se poté dostává do pásma a už to vypadá, že by si mohl vytvořit nějaký tlak.
     
    57:38
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Kohút – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:54
    Nakonec se před branku soupeře dostala slávistická ofenziva. Na Jana Strmeně šla střela z bezprostřední blízkosti, s čímž si nakonec českobudějovičtí hokejisté poradili.
     
    55:53
    Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. Ani jeden z týmů se nemůže usadit v útočném pásmu a tím pádem nejsme svědky žádných branek ohrožujících situací.
     
    54:38
    Jiří Šimánek stál před hostující svatyní. Už se k němu dostával také kotouč, ovšem k útočníkovi Motoru se včas stáhla obrana Slavie, která celou šanci znemožnila včas.
     
    52:40
    David Gilbert se ocitl sám před brankou! A s kotoučem na holi. Na Michaljova si ale nepřišel. Kotouč si totiž zkoušel přehodit na opačnou stranu hole a pak ho blízka zvednout do horních pater branky. Nakonec puk však nezvedl, a tak slávistickému gólmanovi jen stačilo nastavit beton.
     
    51:51
    Daniel Vrdlovec se snažil dostat kotouč za brankovou čáru z vrcholku kruhu, s čímž ale neměl českobudějovický brankář výraznější problémy. Střelu v pohodě vykopl betony mimo nebezpečí a mimo dosah slávistických hráčů.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Endál (Michnáč, Allen), 26. J. Kloz (Šimánek, Babka) – 6. Vlček (Jar. Brož), 31. Bílek (Vlček), 63. M. Ondráček


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený, Babka, Pýcha, Allen, Lytvynov, Suchánek – Christov, Prokeš, Holec – M. Novák, Gilbert, Karabáček – Šimánek, J. Kloz, Z. Doležal – Beránek, Michnáč, Endál – J. Veselý.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – J. Novák, Hejda, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Veber – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal, Vrdlovec, Bílek – Jar. Brož, Vlček, Šteiner – Hotěk, Kohút, Kubica.

    Rozhodčí: Ondráček, Pilný – Kreuzer, Polonij

    Diváci: 5 922
    thejrc.org