Bratislava Capitals – Martin 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 0:2 (kon.) | Topoľčany – Levice 4:5 (po pr.)
Dubnica – Žilina 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
iClinic Bratislava Capitals
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Středa 15.01.2020, 18:00 • Štadión Ondreja Nepelu • 1. liga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Domáci definitívne rozhodujú o svojom víťazstve. Buc prihrával T. Vargovi, ktorý vystrelil, Gavalier zasiahol ľavým betónom, no puk smeroval k jeho ľavej žrdi, kde ho aj s dávkou šťastia upratal do brány RÓBERT VARGA!
    Asistencie: Tibor Varga, Dávid Buc
     
    54:53
    Martin dal gól!
    Dramatizácia zápasu je na svete! Hamerlík za svojou bránou zle rozohral, puk zachytil Poliaček, jeho prihrávka prešla až na vzdialenejší kruh, kde bol Brezniak, ten sa neulakomil, prihral úplne voľnému MATEJOVI DÍREROVI, ktorý bez probémov strieľa gól na 1:2!
    Asistencie: František Poliaček, Ivan Brezniak
     
    27:15
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Selleck prestrčil puk do jazdy KAROLOVI SLOBODOVI, ktorý predviedol nádhernú individuálnu akciu. Sťahovačkou sa zbavil brániaceho hráča a oklamal aj brankára Krasanovského, puk zasunul po ľade poza jeho ľavý betón.
    Asistencie: Eric Selleck, Marek Slovák
     
    01:48
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Znenazdajky tu máme prvý gól stretnutia! Kalináč presne prihral spoza brány FILIPOVI SUROVKOVI, ktorý prekonal Krasanovského strelou medzi betón a lapačku!
    Asistencie: Martin Kalináč, Denis Hudec

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Surovka (Kalináč, Hudec), 28. Sloboda (Selleck, Slovák), 59. R. Varga (Varga, Buc) – 55. Dírer (Poliaček, Brezniak)


    iClinic Bratislava Capitals: Hamerlík – Martinelli, Bohunický, Sloboda, Biro, Jankovič, Piché, Bača, Juriga – T. Varga, Buc, R. Varga – Vašaš, Slovák, Selleck – Hudec, Kalináč, Surovka – Klučiar, Smolka, Danišovský
    HK VITAR Martin: Krasanovský (28. Gavalier) – Dvořák, Tabaček, Šimon, Rusina, Themár, Matejka, Burzík, Ligas – Brezniak, Dírer, Poliaček – Rudzan, Murček, Pokrivčák – Videlka, Babka, Žiak – Jurášek, Paulíny, Nauš

    Rozhodčí: Bachúrik – Staššák, Crman
    thejrc.org