FTZS Liberec – Hodonín 7:7 (kon.) | Česká Lípa – Sparta 3:8 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:8 (0:5)
Sparta Praha
Pátek 17.01.2020, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Díky za pozornost, mějte se fajn. (22:16:26)
     
    Sparta se tak dotahuje bodově na Chrudim a Plzeň. S Chrudimí si to přesně za týden rozdá doma v repríze semifinále a určitě nás čeká vyhrocený zápas. V souboji o čelo hraje Plzeň v úterý domácí dohrávku s Vysokým Mýtem.
     
    Vzhledem k tomu, že Bartůněk dostal za červenou kartu v Mělníku dva zápasy a Bláha je zraněný, tak Kirov byl jediným brankářem domácích v dnešním zápase. Dvakrát zůstal ležet na place a v úvahu připadalo, že do hry bude muset někdo z pole...
     
    Sparta tentokráte nepřipustila senzaci a z České Lípy veze tři body. Rozhodla o nich povedeným úvodem. Ve druhém poločase to z její strany (asi) nebylo úplně ideální. Domácí snížili na rozdíl tří gólů. Třikrát překonali Vahalu a z valné části bude zřejmě trenér Kruliš spokojený s druhým poločasem. S čím však nebude spokojený ani v nejmenším, to je přímá červená karta pro Švece. Ten protestoval u sudího Šmída po odpískání šestého faulu Abrhama na hostujícího Seidlera a hlavní arbitr jej poslal do kabin.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Seidler prošel na levé straně kolem Kubelky a jeho centr z levé strany zůžitkoval na středu MARTIN HORA. Asistence: Michal Seidler.
     
    40
    Abrham přečetl nahrávku Drahovského, ale ten poté získal balón zpět.
     
    39
    Kirov na nohou a do brány zatím nikdo z pole nemusí.
     
    39
    Ležící Kirov se drží za koleno a otázkou zůstává, jestli pro něj dnešní zápas neskončí předčasně.
     
    39
    Seidler zaútočil se spoluhráčem na středu, vypálil z levé strany sám před Kirovem, který si však vysloužil ovace od publika.
     
    39
    Hanzlíkovu přihrávku zachytil Seidler, přihrál patou pod sebe na levou stranu. Tam se rozběhl Seidler, ale nedostal se přes prvního bránícího futsalistu.
     
    39
    Drahovský ztratil balón na levé straně proti Hanzlíkovi.
     
    39
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Vahala, přichází Plecitý.
     
    39
    Démoni právě vstřelili branku!
    MATOUŠ KUBELKA měl dobrou šanci na levé straně, Vahala se přemístil k bližší tyči, ale Kubelka dorazil svou střelu hlavou do prázdné brány. Asistence: Jan Bažant.
     
    38
    Do hry se vůbec poprvé v zápase dostává hostující Martin Hora.
     
    37
    Kubelkova střela z levé strany nebyla špatná, ale šla po zemi vedle přední tyče, Sparta tak může zahájit svůj protiútok.
     
    36
    Kocićovu nahrávku sebral Havrda. Nicméně posléze neprošel na levé straně přes Amadea, i tak aut pro domácí mužstvo, konkrétně pro Bažanta.
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovku. Kirov vyběhl proti Wildemu z pravé strany, ale tím nechal odkrytou bránu. K její zadní tyči poté zapadla střela AMADEA. Asistence: Wilde.

    Vít Muzikář

    Branky: 25. Švec (Zapletal), 28. Švec, 39. Kubelka (Bažant) – 3. Křivánek (Drahovský), 3. Křivánek, 5. Amadeu, 6. Wilde (Amadeu), 16. Seidler (Křivánek), 34. Křivánek, 35. Amadeu (Wilde), 40. Hora (Seidler)

    Karty:   34. Abrham (CLI) – 18. Amadeu (SPA)   34. Švec (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Bažant, Fichtner, Švec, Havrda, Bejda, Hanzlík, Zapletal, Rott (C), Abrham, Němec, Kubelka.
    Sparta Praha: Vahala (39. Plecitý, Cristiano) – Rick, Kocić, Amadeu, Novak, Wilde, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler.

    Rozhodčí: Šmíd – Vrtal

    Diváci: 240
    bahis siteleri