Havlíčkův Brod – Chrudim 10:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 7:3 (kon.) | Havířov – Přerov 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Písek 3:5 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:3 (2:2, 4:0, 4:1)
HC Chrudim
Pátek 17.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    59:02
    Hosté mohli téměř okamžitě korigovat stav utkání, jenže puk nepřešel brankovou čáru!
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři korunují svůj výkon vstřelenou desítkou! Dan Fiala nahrál na levou stranu VLADISLAVU JUŘICOVI, který přízemní střelou nedal Lukáši Novotnému šanci! Asistence: Dan Fiala a Matěj Trupl.
     
    57:50
    Krásná souhra Východočechů mohla přinést další trefu. Nádhernou nahrávku dostal Matěj Půlpán, který trefil rameno Martina Nedvěda.
     
    53:20
    Nicolas Langr se opět mohl zapsat do kolonky střelců, když našel volný puk. K jeho škodě narazil na připraveného Martina Nedvěda, jenž vytrčil proti jeho pokusu svoji vyrážečku!
     
    51:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Radost hostů netrvala příliš dlouho, neboť s rychlou odpovědí přispěchali mladí Bruslaři. Richard Cachnín nahrál na JAROSLAVA MUSILA, který se prezentoval individuální akcí, kterou zakončil k pravé tyči! Asistence: Richard Cachnín.
     
    51:33
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Útočník Chrudimi trestá chybu v domácí defenzivě! NICOLAS LANGR byl odměněn za svoji práci, když napadal rozehrávku Bruslařů. Zmocnil se puku a krásnou koupelí překonal Martina Nedvěda k levé tyči! Bez asistence.
     
    50:34
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Obr – 2 min., hrubost).
     
    50:28
    Filip Pártl se probil přes soupeře až k Lukáši Novotnému. Domácí štírek se pokusil propasírovat touš k bližší tyči, ale gólman Chrudimi mu nenechal žádné volné místo!
     
    49:06
    Krásný moment, také na druhé straně v podání Nicolase Langra. Východočeská spojka si to namířila od vlastního pásma, až do prostoru Martina Nedvěda. Langr zkusil zakončit o záda brankáře, ale to se mu nepodařilo. Puk se k němu následně vrátil když oslovil svého spoluhráče. Chrudimský forvard trestuhodně míjí poloprázdnou svatyni!
     
    48:08
    Josef Vyvial se prezentoval drzým průnikem, ale vzal si moc velké sousto. Domácí útočník neprošel přes zesílenou obranu soupeře!
     
    45:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Škareda – 2 min., podrážení).
     
    43:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Vysočiny pokračuje v destrukci svého východočeského soupeře. Střela Cachnína byla zablokovaná, ale k puku se dostal RADIM PEJCHAL. Ten napoprvé neuspěl, ale potom ale potom složil úspěšný reparát střelou nad pravý beton! Asistence: Richard Cachnín a Jaroslav Musil.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Prýl – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:30
    Nově příchozí Lukáš Novotný se v brance rozhodně nenudí, když zneškodnil stoprocentní gólovku jednomu z Bruslařů.
     
    40:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vkročili do poslední části hry vstřeleným gólem. Vše začal Richard Cachnín, který by se neztratil ani ve světě krasobruslení, neboť krásnou finesou se zbavil obránce soupeře. Nahrál před branku RADIMU PEJCHALOVI, který v pádu zakončil přesně k levé tyči! Asistence: Richard Cachnín a Jaroslav Musil.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Chrudim: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Novotný.
     
    36:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hotová brankostroj v podání mladých Bruslařů. Vyvial našel u pravé tyče RADIMA PEJCHALA, který doklepl puk za přesouvajícího se Filipa Matouška! Asistence: Josef Vyvial.
     
    35:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak povedená druhá třetina z pohledu domácího celku přináší pátou branku utkání. Střelu Patrika Vacíka vyrazil Filip Matoušek před sebe. Volného kotouče si všiml VLADISLAV JUŘICA, který ho nadvakrát dostal do chrudimské svatyně! Asistence: Patrik Vacík a Filip Pártl.
     
    35:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři odskakují svému soupeři o dvě trefy! Další akce, která by se hodila do příručky nastávajícím hokejistům, neboť kombinace Cachnína, Musila a FILIPA KŘIŠTANA byla ukázková. Vše se odehrálo na levé straně, když Musil nahrál na najíždějícího Křištu. Ten z jedničky napálil puk pod břevno! Asistence: Jaroslav Musil a Richard Cachnín.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Cachnín – 2 min., podrážení).
     
    31:50
    Nádherná souhra Východočechů nekončí brankou. Ke střele se dostal Dominik Pejzl, jenže neusměrnil kotouč k pravé tyči!
     
    30:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:02
    Jakub Cimburek si nabruslil mezi čárky a jeho pokus vyrazil Martin Nevěd před sebe. Následná šermovačka o puk skončila lépe pro domácí, kteří dostali puk do bezpečí!
     
    28:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Kotliny otáčí vývoj utkání na svoji stranu po nádherné kombinaci! Hosté byli v útočném pásmu, ale střelu jednoho z obránců zablokoval Machovský, jenž založil protiútok tři na jednoho. Kotouč šel po ose Machovský, Vyvial a zakončující DAN FIALA. Poslední jmenovaný měl lehkou úlohu, neboť zakončoval do prázdné branky! Asistence: Josef Vyvial a Matyáš Machovský.
     
    27:11
    Vladislav Juřica se dostal do zajímavé příležitosti, když servíroval puk na svého spoluhráče. Ten ho u pravé tyče nedokázal trefit!
     
    26:03
    Filip Matoušek i přes clonu před sebou lapí puk ve své výstroji.
     
    25:10
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Hrdlička – 2 min., držení).
     
    23:01
    Josef Vyvial skvěle odhadl hru, když shrábl nahrávku soupeře. Domácí hráč pokračoval v útočném tažení, když narýsoval nahrávku na levý kruh, kde stál Matyáš Machovský. Druhý jmenovaný vytloukl blok hráčů před sebou!
     
    18:10
    Vyloučení v týmu HC Chrudim (Cimburek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:03
    Jakub Votava využil chyby v domácí defenzivy, když najel do útočného pásma. Vypadalo to, že bude střílet, ale křižnou nahrávkou jen o kousek nenašel hůl svého spoluhráče!
     
    12:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Podobný scénář jako u první branky znamená vyrovnání stavu! Škareda našel na levém kruhu Fialu. Jeho pokus se otřel o brusli hostujícího obránce tak, že kotouč našel hůl MATYÁŠE MACHOVSKÉHO. Útočník Havlíčkova Brodu střelou k pravé tyči překonal přesouvajícího se gólmana Chrudimi! Asistence: Dan Fiala a Matěj Škareda.
     
    11:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři drželi dlouho svého soka v obranném pásmu a hned střílí kontaktní gól! Krejčího střelu tečoval Pejchal až k RICHARDU CACHNÍNOVI. Mladičký útočník byl zcela osamocený, když trefil poloprázdnou klec Východočechů! Asistence: Radim Pejchal a Matěj Krejčí.
     
    10:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    10:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Východočeši v krátkém sledu střílí druhou branku. Po vyhraném buly si vzal volný puk JAKUB CIMBUREK. Ten z nulového úhlu nachytal Martina Nedvěda u levé tyče, když pověsil puk nad jeho rameno! Asistence: Matěj Půlpán.
     
    07:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hostující tým využívá rychlý kontr k otevření skóre! Nicolas Langr našel na pravé straně najetého ZDEŇKA FORMÁNKA. Hostující útočník poslal puk nad Nedvědovu lapačku: Asistence: Nicolas Langr.
     
    07:20
    Michal Kmoníček mohl rozradostnit hostující střídačku, když na dlouhou hokejku uklízel puk do branky. Ale proti tomu byl fantastický Martin Nedvěd, který se roztáhl na svém brankovišti.
     
    00:12
    PO chybě v domácí obraně se sám před Nedvědem objevil Zdeněk Formánek. Útočník Chrudimi si roztáhl gólmana, ale kotouč do branky neuklidil, protože zůstal na nezmrznuté kaluži vody!
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Cachnín (Pejchal, Krejčí), 13. Machovský (Fiala, Škareda), 29. Fiala (Vyvial, Machovský), 36. Křišta (Musil, Cachnín), 36. Juřica (Vacík, Pártl), 37. Pejchal (Vyvial), 41. Pejchal (Cachnín, Musil), 44. Pejchal (Cachnín, Musil), 52. Musil (Cachnín), 59. Juřica (Fiala, Trupl) – 8. Formánek (Langr), 11. Cimburek (Půlpán), 52. Langr


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Bielecký) – Křišta, Krejčí, Kerber, Trupl, Kratochvíl, Klofáč, Škareda (C) – Pejchal, Cachnín (A), Musil – Vyvial, Vacík, Pártl – Juřica, Machovský, Fiala – Košťál (A), Havel
    Trenér: Richard Cachnín

    HC Chrudim: Matoušek (41. Novotný) – Pejzl, Dubovčí, Obr, Heligr (A), Votava, Prýl – Kmoníček, Půlpán, Nalli, Langr (C), Cimburek, Felcman, Formánek (A), Hrdlička
    Trenér: Jiří Fibiger

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Erik Berger, Jakub Kučera

    Diváci: 37
    thejrc.org