Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 3:1 (kon.) | Augsburg – Dortmund 3:5 (kon.) | Düsseldorf – W. Brémy 0:1 (kon.)
Hoffenheim – Frankfurt 1:2 (kon.) | Mohuč – Freiburg 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Union Berlín 3:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:2 (0:2)
SC Freiburg
Sobota 18.01.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (17:24:49)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:10.
     
    Je konec! Freiburg nakonec zvládl duel na půdě Mohuče a vítězí 2:1. V úvodních minutách podržel hostující celek brankář Schwolow, který vychytal Oztunaliho i Matetu. Naopak na opačné straně udeřil z první velké šance Kwon Čang-hoon! Freiburg navíc nadále pokračoval v aktivitě a druhou branku ihned přidal Nils Petersen! Ve druhé části už byl domácí celek mnohem aktivnější a dlouho se snažil s výsledkem něco udělat. Snížit se Mohuči podařilo až v posledních deseti minutách, kdy se prosadil Jean-Philippe Mateta! Vyrovnání měl na kopačce Onisiwo, jenže těsně minul branku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Lucas Höler, přichází Philipp Lienhart.
     
    90+2
    Jonathan Schmid vhazoval na pravé straně a poslal míč daleko od vlastní šestnáctky. Freiburg se snaží dohrát nastavený čas s míčem na kopačkách.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Jean-Paul Boëtius odcentroval z levé strany před branku Freiburgu, ale jeho pobídku dokázala obrana Freiburgu přizvednout mimo nebezpečný prostor.
     
    89
    Robin Koch byl první v souboji na levé straně a jeden z domácích fotbalistů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozhodčí nařídil přímý kop pro Freiburg.
     
    88
    Mohlo být vyrovnáno! Karim Onisiwo se krásnou patičkou zbavil obránce a ve skluzu vyslal hodně prudkou střelu mířící k zadní tyčce! Jeho pokus ale proskákal těsně vedle branky!
     
    87
    Aaron Martín přesprintoval po levé straně obránce hostujícího celku a odcentroval do velkého vápna. Nažhavený Jean-Philippe Mateta se tentokrát do zakončení nedostal.
     
    86
    Freiburg se po delší době usadil na polovině soupeře a postoupnou kombinací nasbíral cenné vteřinky k dobru. Hosté navíc vybojovali vhazování.
     
    85
    Domácímu celku po vstřelení branky pořádně narostla křídla a Mohuč se nyní tlačí do útoku. Hráči v červeném jsou u všech míčů mnohem dříve.
     
    83
    Mainz právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Mohuč nakonec dokázala zdramatizovat závěr dnešního duelu! Do velkého vápna přiletěl nadýchaný centr, který se ještě odrazil k JEANU-PHILIPPE MATETOVI, který pohotovou hlavičkou poslal míč k zadní tyčce!
     
    82
    Manuel Gulde prošel s míčem u nohy středem hrací plochy na polovinu domácí Mohuče, kde nasbíral cenné vteřinky k dobru, jenže následně o balón přišel.
     
    81
    Aaron Martín odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže kvalita jeho pobídky byla hodně nedostatečná a krátký centr bez problémů odkopl obránce.
     
    80
    Mohuč se usadila v blízkosti velkého vápna soupeře a kombinuje spíše takovým házenkářským způsobem. Hráči Freiburgu stojí v devíti lidech na hranici velkého vápna.
     
    79
    Robin Koch skvěle načasoval svůj skluz v pokutovém území a na poslední chvíli odehrál míč mimo hrací plochu. Na domácích hráčích už jsou vidět známky frustrace.
     
    78
    Jean-Philippe Mateta se natahoval po odraženém míči, jenže jeho ránu z voleje dokázal zablokovat hned první obránce v dresu hostujícího Freiburgu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 83. Mateta – 29. Kwon Čang-hoon (Petersen), 42. Petersen

    Karty:   26. Baku (MAI), 40. Hack (MAI), 52. Malong (MAI) – 38. Haberer (FRE)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:10.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Pierre-Gabriel (71. Brosinski), Niakhaté, Hack, Aaron Martín – Baku (46. Onisiwo), Malong – Öztunali (74. Szalai), Boëtius, Quaison – Mateta.
    Náhradníci: F. Müller – Szalai, Maxim, St. Juste, Mwene, Brosinski, Barreiro, Onisiwo, Či Tong-won.

    SC Freiburg: Schwolow – Schmid, Gulde, Heintz, Günter – Haberer (75. Frantz), Koch, Abraši, Kwon Čang-hoon (76. Grifo) – Höler (90+3. Lienhart), Petersen.
    Náhradníci: Flekken – Itter, Frantz, Grifo, Keitel, Borrello, Tempelmann, Lienhart, Sallai.

    Rozhodčí: Jablonski – Henschel, Siewer
    bahis siteleri