SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (po s.n.) | Trutnov – Děčín 5:3 (kon.) | Příbram – Kolín 10:2 (kon.)
Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:2 (3:2 po s.n.) | Šumperk – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Klatovy – Písek 7:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 10:1 (kon.) | Žďár n/S – Opava 3:4 (0:2 po s.n.) | Kobra – Tábor 5:6 (0:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 3:5 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | China Golden Dragon – David Servis 0:11 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 18.01.2020, 17:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Plhal – 2 min., držení).
     
    59:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Jan Milfait přihrál kotouč DANIELU VACHUTKOVI, který z modré trefuje prázdnou branku Valašského Meziříčí. Asistence: Jan Milfait.
     
    58:45
    Tadeáš Jaroš trefuje tyč.
     
    57:11
    Jiří Slovák zůstává na střídačce, hosté to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    55:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Celá akce začala u Daniela Hrocha který dobrým napadáním dokázal získat kotouč, poté následovala nádherná akce na jeden dotek, na jejímž konci stál DANIEL SPRATEK, který si tak připisuje druhý zásah v utkání. Asistence: Adam Kofroň, Daniel Hroch.
     
    51:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Jiří Slovák si vybral svou slabší chvilku v zápase když lehké nahození z hole Jakuba Plhala neudržel ve své lapačce, tohoto zaváhání dokázal využít DANIEL SPRATEK, který následně kotouč poslal za jeho záda. Asistence: Adam Kofroň, Jakub Plhal.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Pokorný – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:49
    Bobři jdou znovu do tří! Petr Dvořák dostává dvě minuty za podrážení a hosty tak čeká dvacet vteřin v dvojnásobné početní nevýhodě.
     
    42:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnává tak stav utkání na 2:2. Domácí hráči dlouho kombinovali, dlouho hledali vhodnou pozici ke střele, tu nakonec našel Petr Gewiese, jehož střelu ale dokázal ještě Slovák vyrazit, na následnou dorážku z hole ADAMA KOFRONĚ už byl ale krátký. Asistence: Marek Haloda, Daniel Hroch.
     
    41:09
    Hosté jdou do tří a pro Jakuba Ďurkáče to dokonce znamenají dohromady čtyři trestné minuty za vysokou hůl (2+2). Dvojnásobná přesilová hra pro Šumperk bude dlouhá přes jednu minutu.
     
    40:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Seidler – 2 min., sekání).
     
    36:36
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Andris – 2 min., držení).
     
    31:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Martiník – 2 min., podrážení).
     
    30:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčí vývoj utkání na svou stranu. Jakub Ďurkáč našel u pravé tyče nikým nehlídaného MICHALA ROMANČÍKA, který střelou z první nedal Peksovi v brance žádnou šanci. Asistence: Jakub Ďurkáč, Jiří Slovák.
     
    20:37
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Vachutka – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:26
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Sedlák – 2 min., sevření puku rukou).
     
    16:09
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají stav utkání na 1:1. Rostislav Vaněk poslal kotouč do jízdy PETRU DVOŘÁKOVI, ten si s ním najel až k prostoru u levého kruhu, odkud vyslal prudkou střelu na branku, na kterou Marek Peksa nestihl zareagovat a skončila přímo pod jeho betony. Asistence: Rostislav Vaněk, Petr Seidler.
     
    11:15
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Pořízek – 2 min., podrážení).
     
    05:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté byli sice ze začátku první třetiny aktivnějším celkem na ledě, nicméně do vedení se dostávají domácí! Střelu Tadeáše Jaroše vyrazil Slovák pouze před sebe, čehož dokázal využít JAN MILFAIT, který z bezprostřední blízkosti posílá kotouč do branky. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    00:29
    Velká šance pro hosty hned ze začátku utkání! Dvořák se Seidlerem ujížděli do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný pak ztroskotal na Marku Peksovi, který předvedl nádherný zákrok lapačkou.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 6. Milfait (Jaroš), 43. Kofroň (Haloda M., Hroch), 52. Spratek (Kofroň, Plhal), 56. Spratek (Kofroň, Hroch), 60. Vachutka (Milfait) – 17. Dvořák (Vaněk, Seidler), 31. Romančík (Ďurkáč, Slovák J.)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Wanecki) – Haloda, Sedlák, Kabelka, Gewiese, Plhal, Řezáč – Jaroš, Milfait, Vachutka – Kofroň, Spratek, Hroch – Krejčiřík, Antonov, Pokorný – Horký, Muller, Scheuter – Urban
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák J. (Sachr) – Ďurkáč, Kamas, Holiš, Běhal, Baroš, Žák – Romančík, Andris, Seidler, Dvořák, Kuchařík, Daněk, Pořízek, Slovák J., Martiník, Vávra, Paťava, Vaněk

    Rozhodčí: Goňa – Novotný, Šimčík
    thejrc.org