Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 18.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Sobotní utkání v Sokolově nabídne souboj mezi dvěma týmy ze dna tabulky o účast v předkole playoff. Baník hostí na svém zimním stadionu Kadaň a bude usilovat o druhé vítězství za sebou, zatímco hosté o ukončení série dvou porážek. Uspět však může jen jeden tým.
    Připomenutí kompletních středečních výsledků Chance ligy
     
    Baník Sokolov

    Hokejisté Sokolova dokázali uprostřed týdne prolomit sérii sedmi porážek, když na domácím ledě v závěrečné třetině otočili utkání s Ústím nad Labem a nasázeli do jeho sítě čtyři góly, z nichž poslední dva padly během přesilové hry. Baník nakonec zvítězil přesvědčivě 4:1 a obrovskou zásluhu na tom mají Matěj Zadražil a Josef Stříbrný, kteří oba zaznamenali shodně 2 body. Matěj Zadražil za gól a asistenci, zatímco jeho spoluhráč Josef Stříbrný dva kanadské body za dvě přihrávky na góly.
     
    SK Trhači Kadaň

    Kadaň vyhrála pouze dva z posledních šesti zápasů a v sobotu odpoledne ji čeká střetnutí na ledě Sokolova, kde se bude snažit ukončit sérii dvou porážek. Trhači prohráli na ledě Ústí nad Labem a uprostřed týdne pak v domácím prostředí nestačili na Frýdek Místek, který si odvezl výhru 6:3. Kadaň dnes ukončí sérii dvou zápasů venku a uprostřed příštího týdne poměří síly s Třebíčí. Nejproduktivnějším hráčem Kadaně je Roman Chlouba, který letos nasbíral 32 bodů za 13 gólů a 19 asistencí.
    Sestava domácího Sokolova pro zápas proti Kadani
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se v letošním ročníku Chance ligy potkaly třikrát a z výhry se vždy radoval domácí tým. Nejprve Sokolov a poté dvakrát za sebou hokejisté Kadaně.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Bednář (Pitoňák) – Pařízek, Přindiš (A), Vodička, P. Michálek, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Stříbrný, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Houška, M. Zadražil (A), Švec – Křemen, Kuběna, Urban. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.

    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Eliáš, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Klodner, Foltýn, Delmarche – J. Müller (A), Žolobov, Chlouba (A) – Wojnar, Rindoš, Zd. Zabloudil – Wágner, Koblížek, Homer – Dubský. Hlavní trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Jakub Šindel. Čároví: Richard Coubal, Ondřej Kokrment.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:02
    Petr Vodička byl vyloučen po 62 sekundách za držení a Kadaň si zahraje hned v úvodu zápasu přesilovku.
     
    01:38
    Marek Švec spěchal podél střídaček za vyhozeným kotoučem, jenže k němu měl daleko a Denis Zeman mohl vzápětí zpoza vlastní brány v klidu rozehrát.
     
    02:50
    Kadaň měla první slibnou příležitost, jenže se v blízkosti pravé tyče ani nadvakrát neprosadila a Jan Bednář kotouč vkleče vyrazil mimo bránu!
     
    02:54
    Jan Müller zbytečně fauloval před bránou Sokolova a byl vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl. Hra 4 na 4.
     
    03:03
    Vyloučený Petr Vodička je zpět na ledové ploše a začíná zkrácená přesilová hra domácího Sokolova.
     
    03:35
    Vladislav Houška vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána s příklepem mířila k přední tyči, Jakub Neužil se ale stačil včas přesunout a kotouč vyrazil.
     
    04:08
    Roman Chlouba se na pravém křídle řítil do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče mohl skórovat při vlastním oslabení, jenže Jan Bednář ho fantasticky vychytal vyrážečkou!
     
    04:56
    Jaromír Kverka se během pár okamžiků mohl dvakrát radovat z gólu, jenže ani nadvakrát nedokázal kotouč dostat do prázdné brány!
     
    05:08
    Vzápětí vyrazili dopředu hosté a znovu mohli skórovat v blízkosti pravé tyče brány, jenže Jan Bednář si ale rychle lehl na led, aby vleže levým betonem kotouč vyrazil a vzápětí přerušil hru!
     
    05:48
    Adam Rulík na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jakub Neužil dokázal jeho tvrdou ránu vyrazit mimo.
     
    06:46
    Sokolovu se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a proti domácím se vzápětí pískalo zakázané uvolnění.
     
    08:41
    Roman Chlouba se dostal v mezikruží ke střele a bekhendem mířil k pravé tyči, Jan Bednář ovšem skvěle zasáhl levým betonem a poté si poradil i s ránou Jakuba Trefného z levého kruhu pro buly, kterou podržel v náručí! Kadaň je nebezpečnější.
     
    10:37
    Adam Křemen mohl skórovat v blízkosti levé tyče, jenže v rozhodujícím okamžiku mu sjel puk z čepele hokejky a nedokázal ho vůbec trefit. Obrovská škoda.
     
    10:46
    Tomáš Urban vystřelil z prostoru levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila mezi tři tyče, jenže Jakub Neužil byl připravený a sevřel kotouč ve svém náručí.
     
    11:30
    Tomáš Pařízek mířil střelou z levého kruhu pro buly do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jakub Neužil ale skvěle zasáhl lapačkou, kterou puk vytáhl mimo! Sokolov málem vedl.
     
    12:46
    Matěj Zadražil rychle objel bránu a mohl skórovat v blízkosti pravé tyče z otočky, jenže Jakub Neužil veškerý volný prostor ucpal a dobře zasáhl svým levým ramenem.
     
    13:30
    Před hostující bránou vznikla hodně nepřehledná situace, žádný z domácích hokejistů Sokolova se ale neprosadil a Jakub Neužil zůstal nepřekonán.
     
    14:09
    Petr Přindiš vypálil v levém kruhu pro vhazování a dobře mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Jakub Neužil předvedl krásný semafor pro fanoušky.
     
    16:07
    Sokolov vyrazil podél střídaček do útoku, dlouhá kolmá přihrávka ale byla nepřesná a proti domácím hokejistům se pískalo zakázané uvolnění. Buly před Janem Bednářem.
     
    17:05
    Jakub Neužil před pár okamžiky zasáhl proti ostré ráně Sokolova z pravého křídla, přestože toho přes hráče před sebou příliš mnoho neviděl.
     
    17:59
    Martin Osmík mohl skórovat po nádherné diagonální přihrávce z pravého křídla na vzdálenější levé tyči, jenže byl nepříjemně tísněn a do zakončení se nedostal.
     
    18:28
    Vladislav Houška na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho rána mířila ke vzdálenější levé tyči, hostující brankář Jakub Neužil ale zasáhl vyrážečkou.
     
    18:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    DAVID HOMER nádherně vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána s příklepem poté nad lapačkou Jana Bednáře zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: František Wágner a Martin Dubský.
    18:39 David HOMER - 0:1
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:08
    Jeden z hostů předvedl nádhernou individuální akci, když se mezi kruhy krásně protáhl mezi dvěma protihráči a poté chtěl skórovat mezi betony Jana Bednáře, domácí brankář je ale včas sevřel a zmrazil puk pod lapačkou! Velká šance!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sokolov měl během úvodních dvaceti minut více šancí, jenže Jakub Neužil neinkasoval, zatímco domácího Jana Bednáře v závěru první třetiny překonal fantastickou střelou z úhlu David Homer. Skóre po první třetině tohoto duelu. HC Baník Sokolov 0 SK Trhači Kadaň 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 17:47.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 19-9; Zablokované střely: 0-0; Vhazování: 76%-24%; Bloky: 0-0; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Petr Přindiš na pravém křídle nabral rychlost a z úhlu se dostal k bekhendovému zakončení, Jakub Neužil byl ale na přední tyči připraven a ukryl puk v náručí.
     
    20:42
    Jaromír Kverka si najel na pěkné nahození Petra Přindiše z pravého křídla a pak se na přední tyči pokoušel kotouč tečovat, Jakub Neužil byl ale připraven a puk ukryl v náručí! Skvělá šance.
     
    21:02
    Patrik Michálek se dostal na pravém křídle k nahození a Jakub Neužil si opět snadno poradil. Hra byla přerušena a Kadaň vede na Zimním stadionu v Sokolově 1:0.
     
    22:14
    Jakub Trefný dokázal vybojovat puk na pravé straně obranného pásma a poté chtěl vysunout Romana Chloubnu, jenže jeho spoluhráč nechal kotouč za sebou.
     
    22:27
    Kadaň vyrazila do protiútoku podél trestných lavic, následná kolmá přihrávka ale byla příliš dlouhá a proti hostujícím hokejistům se tedy pískalo zakázané uvolnění.
     
    23:49
    Sokolov je po přestávce mnohem lepším týmem a snaží se vyrovnat, jenže Jakub Neužil zatím drží nulu.
     
    24:06
    Tomáš Pařízek na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jakub Neužil nedokázal jeho ránu vkleče udržet, naštěstí pro něj poté ale kotouč minul vzdálenější levou tyč! Sokolov mohl vyrovnat.
     
    24:29
    Patrik Kadeřávek vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Jakub Neužil šel rychle do kolen, aby jeho pokus vyrazil! K dorážce se vzápětí dostal Adam Křemen, jenže hostující brankář zabránil gólu pravým betonem! Fantastické zákroky.
     
    24:55
    Matěj Zadražil nyní mohl skórovat po střele z mezikruží, která mířila k levé tyči, jenže Jakub Neužil opět fantasticky zasáhl pravým betonem!
     
    25:09
    Sokolov hrál v šesti hráčích na ledě a menší trest pro hráčkou lavici nyní odpyká domácí Vladislav Houška.
     
    27:02
    Kadaň se dostala ke střele v pravém kruhu pro vhazování, domácí brankář Jan Bednář měl ale čistý výhled a bez problému kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    27:09
    Vladislav Houška opustil trestnou lavici a hokejisté Sokolova jsou v plném počtu. Hosté stále vedou 1:0.
     
    29:44
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ROHAN si na pravém křídle fantasticky prohodil puk mezi dvěma protihráči a nádhernou střelou zápěstím poté nad pravým betonem Jakuba Neužila zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sokolov vyrovnal skóre na 1:1. Bez asistence.
    29:45 Tomáš ROHAN - 1:1
     
    30:04
    Jan Müller mohl odpovědět rychlou střelou z pravého kruhu pro vhazování, jenže Jan Bednář byl v domácí bráně připravený a kotouč úspěšně vyrazil za bránu.
     
    30:58
    Jakub Neužil zasáhl proti střele Matěje Zadražila z vrcholu mezikruží vyrážečkou a Marek Švec se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce, hostující brankář se ale včas přesunul a kotouč zachytil!
     
    31:31
    Petr Přindiš vzápětí vypálil z podobného místa jako Matěj Zadražil, jeho rána ale byla zablokována.
     
    32:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JURIJ ŽOLOBOV nejprve střelou z levého kruhu pro buly orazítkoval tyč, vzápětí si ale najel před bránu Baníku na nádhernou přihrávku Romana Chloubny z pravého křídla a z blízkosti skóroval – 1:2! Asistence: Roman Chlouba a Jan Müller.
    32:39 Jurij ŽOLOBOV - 1:2
     
    33:56
    Rozhodčí zřejmě přerušili hru kvůli postavení mimo hru, ve kterém se po akci podél střídaček ocitli hokejisté Kadaně. Následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    34:05
    Jakub Trefný krásně vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování, Jan Bednář šel ale rychle do kolen, aby jeho táhlou ránu svými betony úspěšně vyrazil.
     
    34:43
    Cédric Delmarche hrál bez přilby. Rozhodčí to postřehli a vyloučili ho za nebezpečnou výstroj. Přesilová hra.
     
    35:16
    Ondřej Šafář se dostal na ose útočného pásma k nahození od modré čáry, které skončilo v lapačce připraveného hostujícího brankáře Jakuba Neužila.
     
    36:29
    Vladislav Houška mohl skórovat po střele z bodu levého kruhu pro vhazování, jeho střela zápěstím ale skončila v náručí Jakuba Neužila, který puk podržel.
     
    37:02
    Jaromír Kverka měl dnes několik šancí, jenže mu není přáno. Nejproduktivnější hráč Baniku na pravém křídle vypálil z úhlu a jeho střela minula levou tyč.
     
    37:47
    Sokolov si vytvořil obrovský tlak, který zakončil střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování. Jakub Neužil měl ovšem čistý výhled a šel rychle do kolen, aby puk lapil.
     
    38:53
    Jakub Vrána se z levé strany nádherně natlačil před bránu, jenže byl nepříjemně tísněn a pak ležícího brankáře Jakuba Neužila nepřekonal!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:28
    Jaromír Kverka se řítil do samostatného úniku a byl zezadu faulován. Následovat bude trestné střílení! Filip Eliáš domácího útočníka v samostatném úniku sekl.
     
    39:28
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA předvedl táhlý oblouk a z levého křídla si sjel před bránu, kde zpomalil a rychlou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh! Trestné střílení bylo proměněno a skóre je znovu vyrovnané. Stav činí 2:2. Bez asistence.
    39:30 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tomáš Rohan v polovině utkání dokázal vyrovnat po fantastickém uvolnění, jenže zanedlouho vrátil Kadani vedení Jurij Žolobov. Sokolovu se ale znovu podařilo vyrovnat, když třicet sekund před druhou přestávkou proměnil trestné střílení domácí Jaromír Kverka a byl odměněn za svůj předvedený výkon. Skóre po druhé třetině utkání. HC Baník Sokolov 2 SK Trhači Kadaň 2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:41.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 41-14; Zablokované střely: 0-0; Vhazování: 66%-44%; Bloky: 0-0; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné min.: 4-4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Kadaň se snažila prosadit na pravém křídle, jenže rozhodčí signalizovali postavení mimo hru, které nakonec bylo odpískáno. Následuje buly ve středním pásmu.
     
    40:39
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ si teď najel v mezikruží na nádhernou přihrávku z pravého křídla a rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Jakuba Neužila vymetl levý horní roh brány! Sokolov krátce po přestávce otočil zápas a na začátku třetí třetiny vede. Asistence: Jaromír Kverka a Martin Osmík.
    40:39 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:2
     
    41:39
    Jakub Vrána nabral velkou rychlost a z blízkosti se snažil skórovat mezi betony Jakuba Neužila, jenže hostujícího brankář ho parádně vychytal!
     
    42:29
    Filip Eliáš v pravém rohu obranného pásma sestřelil Jaromíra Kverku a dostal dvě minuty plus osobní desetiminutový trest za naražení zezadu, zatímco Martin Osmík a Jakub Trefný dvě minuty za krosček. Menší trest za Filipa Eliáše nyní odpyká David Homer.
     
    43:25
    Sokolov má k dispozici přesilovou hru a v pravém kruhu pro vhazování se dostal ke střele, která skončila v lapačce připraveného brankáře Jakuba Neužila.
     
    44:07
    Jaromír Kverka si najel před bránu na nádhernou diagonální přihrávku Tomáše Rohana z levého křídla, Jakub Neužil ho ale fantasticky vychytal levým betonem! Hostující brankář zabránil gólu.
     
    46:00
    Utkání má obrovské tempo a Sokolov se vrhá do jednoho nebezpečného útoku za druhým. Jakub Neužil má v bráně Kadaně hodně práce, zatím ale počtvrté neinkasoval.
     
    46:35
    Matěj Zadražil vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a jeho dělová bomba zamířila nad bránu.
     
    46:54
    Jakub Neužil nedokázal udržet prudkou střelu a Matěj Zadražil mohl u levé tyče skórovat do prázdné brány, jenže brankář hostí puk rybičkou odpálil! Kadaň je neustále pod velkým tlakem.
     
    47:31
    Sokolov se snažil rozehrát podél střídaček, jenže jeho kolmá přihrávka byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování po pravici Jana Bednáře.
     
    47:34
    Roman Chlouba vypálil na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování a jeho rána mířila někam pod horní tyč, jenže Jan Bednář ji vyrazil do ochranné sítě.
     
    48:07
    Adam Rulík byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Kadaň si zahraje třetí přesilovku. Nevyužila žádnou.
     
    48:50
    Jakub Trefný na levém křídle zakončoval z ostrého úhlu a jeho střela skončila ve výstroji Jana Bednáře.
     
    49:20
    František Wágner na pravém křídle vypálil od modré čáry, Jan Bednář byl ale na přední tyči připravený a dokázal kotouč bez problému sevřít ve svém náručí.
     
    49:24
    Roman Chlouba na ose útočného pásma vypálil od modré čáry a po zákroku Jana Bednáře levým betonem přišla dorážka Jurije Žolobova, který těsně minul pravou tyč! Málem bylo vyrovnáno!
     
    50:07
    Vyloučený Adam Rulík je zpět na ledové ploše a Sokolov přečkal hodně důležitou hru v oslabení.
     
    52:37
    Kadaň v rychlém sledu dvakrát vypálila od modré čáry, první pokus byl ale nepřesný, zatímco druhý skončil ve výstroji Jana Bednáře, který kotouč raději podržel.
     
    53:20
    Hosté se dostali k prudké střele s příklepem, jejich rána z mezikruží ale zamířila pouze do náruče Jana Bednáře, který šel rychle do kolen, aby puk zachytil.
     
    54:29
    Kadaň využila zakázaného uvolnění domácího týmu a snažila se prosadit v blízkosti pravé tyče, Jan Bednář ale volný kotouč rychle zmrazil pod lapačkou a přerušil hru.
     
    55:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Před bránou domácího brankáře Jana Bednáře vznikla nepřehledná situace, čehož využil JAN MÜLLER, když teď z blízkosti vyrovnal na 3:3! Asistence: Lukáš Chalupa a Roman Chlouba.
    55:13 Jan MÜLLER - 3:3
     
    55:29
    Sokolov měl obrovskou šanci dostat se znovu do vedení, jenže Jakub Neužil předvedl v rychlém sledu tři senzační zákroky! Ani jedna z dělových ran domácího týmu v síti neskončila! Stále 3:3.
     
    56:29
    Marek Švec se nyní řítil ze středního pásma do samostatného úniku, jenže poté ani nadvakrát Jakuba Neužila mezi betony překonat nedokázal!
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:14
    Petr Přindiš vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a Jakubovi Neužilovi vypadl puk z lapačky, nebyl před ním ovšem nikdo, kdo by mohl dorážet.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Sokolov krátce po přestávce otočil střetnutí na svou stranu, jenže na gól domácího Tomáše Vracovského odpověděl Jan Müller a oba týmy čeká prodloužení. Po třetí části. HC Baník Sokolov 3 SK Trhači Kadaň 3.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:37
    Jaromír Kverka se řítil do samostatného úniku, jenže Jakub Neužil rychle vyjel ze své brány, aby se mu ve stylu Dominika Haška vrhl pod nohy a hokejkou mu vpádu puk fantasticky vypíchl!
     
    61:44
    Filip Eliáš pálil v blízkosti levé tyče do prázdné brány, jenže Jan Bednář ho pak spektakulárně dokázal vychytat! To vypadalo na jistou branku.
     
    63:04
    Marek Švec tečoval nahození z pravého křídla, kotouč ale zamířil do výstroje brankáře Jakuba Neužila.
     
    63:29
    Jakub Neužil si pohlídal prostor u své přední tyče a zmrazil kotouč pod lapačkou. Přerušení hry předcházela dvojice faulů na Marka Švece, ale nevylučuje se.
     
    64:00
    Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.
     
    64:42
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA vyrazil podél trestných lavic do rychlého protiútoku, v levém kruhu pro buly si povodil jednoho z hostujících hráčů a poté nádherným bekhendovým zakončením zamířil ke vzdálenější tyči! Baník vítězí v prodloužení nad hosty 4:3! Asistence: Ondřej Šafář a Jan Bednář.
    64:42 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Hokejisté Sokolova uprostřed týdne předvedli obrat proti Ústí nad Labem a také dnes museli vývoj utkání otáčet. Kadaň dvakrát vedla, jenže ani jednou vedení nedokázala udržet a o osudu zápasu nakonec rozhodlo prodloužení. O vítězství Baníku rozhodl 18 sekund před koncem prodloužení Jaromír Kverka a svým druhým gólem v zápase podtrhl svůj parádní výkon. Konečný výsledek zní. HC Baník Sokolov 4 SK Trhači Kadaň 3.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 61-24; Zablokované střely: 0-0; Vhazování: 66%-44%; Bloky: 0-0; Přesilové hry: 0/3-0/3; Trestné minuty: 8-18. (19:43:40)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. T. Rohan, 40. Kverka (TS), 41. Vracovský (Kverka, Osmík), 65. Kverka (Šafář, Bednář) – 19. Homer (Wágner, Dubský), 33. Žolobov (Chlouba, J. Müller), 56. J. Müller (L. Chalupa, Chlouba)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Pitoňák) – Pařízek, Přindiš (A), Vodička, P. Michálek, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Stříbrný, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Houška, M. Zadražil (A), Švec – Křemen, Kuběna, Urban. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Eliáš, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Klodner, Foltýn, Delmarche – J. Müller (A), Žolobov, Chlouba (A) – Wojnar, Rindoš, Zd. Zabloudil – Wágner, Koblížek, Homer – Dubský. Hlavní trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Jakub Šindel. Čároví: Richard Coubal, Ondřej Kokrment

    Diváci: 653
    thejrc.org