Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 18.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:42 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    64:42
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA vyrazil podél trestných lavic do rychlého protiútoku, v levém kruhu pro buly si povodil jednoho z hostujících hráčů a poté nádherným bekhendovým zakončením zamířil ke vzdálenější tyči! Baník vítězí v prodloužení nad hosty 4:3! Asistence: Ondřej Šafář a Jan Bednář.
    55:13 Jan MÜLLER - 3:3
     
    55:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Před bránou domácího brankáře Jana Bednáře vznikla nepřehledná situace, čehož využil JAN MÜLLER, když teď z blízkosti vyrovnal na 3:3! Asistence: Lukáš Chalupa a Roman Chlouba.
    40:39 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:2
     
    40:39
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VRACOVSKÝ si teď najel v mezikruží na nádhernou přihrávku z pravého křídla a rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Jakuba Neužila vymetl levý horní roh brány! Sokolov krátce po přestávce otočil zápas a na začátku třetí třetiny vede. Asistence: Jaromír Kverka a Martin Osmík.
    39:30 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    39:28
    Baník právě vstřelil branku!
    JAROMÍR KVERKA předvedl táhlý oblouk a z levého křídla si sjel před bránu, kde zpomalil a rychlou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh! Trestné střílení bylo proměněno a skóre je znovu vyrovnané. Stav činí 2:2. Bez asistence.
    32:39 Jurij ŽOLOBOV - 1:2
     
    32:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    JURIJ ŽOLOBOV nejprve střelou z levého kruhu pro buly orazítkoval tyč, vzápětí si ale najel před bránu Baníku na nádhernou přihrávku Romana Chloubny z pravého křídla a z blízkosti skóroval – 1:2! Asistence: Roman Chlouba a Jan Müller.
    29:45 Tomáš ROHAN - 1:1
     
    29:44
    Baník právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ROHAN si na pravém křídle fantasticky prohodil puk mezi dvěma protihráči a nádhernou střelou zápěstím poté nad pravým betonem Jakuba Neužila zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sokolov vyrovnal skóre na 1:1. Bez asistence.
    18:39 David HOMER - 0:1
     
    18:39
    Kadaň právě vstřelila branku!
    DAVID HOMER nádherně vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho rána s příklepem poté nad lapačkou Jana Bednáře zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: František Wágner a Martin Dubský.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. T. Rohan, 40. Kverka (TS), 41. Vracovský (Kverka, Osmík), 65. Kverka (Šafář, Bednář) – 19. Homer (Wágner, Dubský), 33. Žolobov (Chlouba, J. Müller), 56. J. Müller (L. Chalupa, Chlouba)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Pitoňák) – Pařízek, Přindiš (A), Vodička, P. Michálek, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Stříbrný, Vrána, T. Rohan (C) – Osmík, Kverka, Vracovský – Houška, M. Zadražil (A), Švec – Křemen, Kuběna, Urban. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Eliáš, Trefný (C), D. Zeman, L. Chalupa, Klodner, Foltýn, Delmarche – J. Müller (A), Žolobov, Chlouba (A) – Wojnar, Rindoš, Zd. Zabloudil – Wágner, Koblížek, Homer – Dubský. Hlavní trenér: Tomáš Hamara.

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Jakub Šindel. Čároví: Richard Coubal, Ondřej Kokrment

    Diváci: 653
    thejrc.org