Třinec – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:3 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 19.01.2020, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:20 Lukáš PECH - 2:1
     
    61:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nejprve neproměnili přečíslení dva na jednoho, kdy Vondrkovu přihrávku vystihl Tomášek. Poté se však LUKÁŠ PECH protáhl až před Pavla Kantora, kterého překonal svou přesnou střelou a rozhoduje o vítězi dnešního utkání. Asistence: Ville Koistinen, Matěj Machovský.
     
    55:44
    Velká šance Pardubic! Jeden z obránců nastřelil puk na Machovského, o dorážku se postaral Vladimír Svačina, ale narazil jen na betony!
     
    45:53
    Další nepříjemnost pro domácí celek. Lukáš Pech (SPA) dostal od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Sparťané se musí znovu bránit ve čtyřech hráčích.
     
    43:09
    Zajímavá finta Davida Dvořáčka! Sparťanský útočník si prohodil puk mezi bruslemi a poté se snažil zakončit. Puk znovu lapil jistý Kantor.
     
    35:49
    Machovský odehrál kotouč před Denisem Kusým (PCE). Poté však Kusý dohrál sparťanského brankáře a odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    33:13
    A pardubičtí hráči budou hrát v oslabení. Robert Kousal (PCE) dostává od sudích trest na 2 + 10 za zásah do oblasti hlavy a krku. Trest odpyká Denis Kusý.
    32:58 David TOMÁŠEK - 1:1
     
    32:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! DAVID TOMÁŠEK si vyměnil puk s Lukášem Rouskem a první jmenovaný bez větších obtíží poslal puk vedle betonu brankáře Pavla Kantora. Pardubičtí trenéři si ještě vzali trenérskou výzvu, ale rozhodčí po poradě u videa gól uznávají. Sparťané dotahují jednobrankovou ztrátu. Asistence: Lukáš Rousek.
     
    28:11
    A pardubičtí hokejisté jsou za svou aktivitu odměněni přesilovkou. David Dvořáček (SPA) dostává od rozhodčích dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    27:36
    Zdráhal dnes hraje opravdu ve velké pohodě. Pardubický obránce objel posledního obránce domácích a střílel. Jeho rána orazítkovala tyčku!
     
    24:58
    Další dobrá rána! Nyní už to pěkně zacinkalo. Brankář Pavel Kantor měl obrovské štěstí, jelikož puk narazil na tyčku a poté se odkutálel ven.
    24:09 Michal VONDRKA - 0:1
     
    24:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Minutu se sparťané nemohli pořádně vymanit z vlastního pásma a hosté trestají. MICHAL VONDRKA se dostal k odražené střele, kterou vyslal Svačina a zametl puk do branky! Dynamo se ujímá vedení. Asistence: Vladimír Svačina, Juraj Mikuš.
     
    19:31
    To byla šance! Obránce Zdráhal vyslal prudkou ránu od modré čáry, pardubický kotel se již radoval, ale puk se nakonec otřel o tyčku!
     
    19:14
    A budou hrát přesilovou hru! Jeremie Blain (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za krosček a jeho tým bude za chvíli hrát v dalším oslabení.
     
    15:22
    Dvě velmi povedené rány z hole Jana Zdráhala. V obou dvou případech byl Machovský na svém místě a nedovolil změnu skóre.
     
    13:11
    První vyloučení také na straně domácích. Jan Košťálek (SPA) dostává od rozhodčích dvouminutový trest za krosček. Dynamo hraje první přesilovku v utkání.
     
    07:54
    Velká šance na druhé straně! Lukáš Rousek sám před brankou chtěl prostřelit Kantora na vyrážečku, pardubický gólman ale chytá.
     
    04:39
    Sparta si zahraje přesilovou hru. Jan Mandát (PCE) sekl do hokejky Davidu Tomáškovi a odsedí si dvě minuty za sekání. Pardubice se budou muset bránit.
     
    03:06
    A znovu Dynamo! Tentokrát už to bylo z jejich strany nebezpečnější. Mandát střílel z pravé strany u mantinelu, Machovský vyrazil puk.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 33. Tomášek (Rousek), 62. Pech (Koistinen, Machovský) – 25. Vondrka (Svačina, Mikuš)


    HC Sparta Praha: Machovský (Wolf) – Tomáš Dvořák, Košťálek, Koistinen, Blain, Jeřábek, J. Pohl, Poizl – Rousek, Tomášek, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Buchtele, Pech, Smejkal – Pšenička, Sukeľ, Dvořáček.
    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář, T. Voráček, Ivan, Holland, Blažej – Mandát, R. Kousal, Tybor – Svačina, Harju, Vondrka – Kusý, Poulíček, Látal – Machala, Rolinek, Paulovič.

    Rozhodčí: Svoboda, Heikinnen – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 9 763
    bahis siteleri