Třinec – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:3 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 5:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Neděle 19.01.2020, 17:20 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to v tuto chvíli vše, děkuji vám za pozornost, přeji příjemný zbytek večera a budu se těšit opět u mladoboleslavských hokejových onlajnů na počtenou. (19:46:37)
     
    Je dobojováno. Boleslavští v závěrečné periodě rozhodli o tom, že tři body zůstanou v Mladé Boleslavi. Kladno ale mělo ještě dostatek šancí, aby zápas minimálně zdramatizovalo, ale nakonec se tak nestalo.
    Nejlepšími hráči tohoto zápasu jsou vyhlášeni – na straně Kladna JAROMÍR JÁGR, a na straně Mladé Boleslavi PAVOL SKALICKÝ.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Kladenští podrží puk na svých hokejkách, už není kam by se hnali.
     
    59:12
    Utkání se za potlesku domácích tribun dohrává. Ačkoli nyní do útoku startuje Kaut sekundovaný Melkou, ale prvně jmenovaný minul boleslavskou klec.
     
    58:33
    Můžeme tedy konstatovat, že o vítězi tohoto duelu je již rozhodnuto a boleslavský kotel startuje mexickou vlnu, která začíná obíhat ŠKOENERGO Arénou.
    57:43 Pavol SKALICKÝ - 5:2
     
    57:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Risk Kladenským nevyšel, inkasují po půlminutě, kdy skvěle chytající Godla opustil svou svatyni. Odražený kotouč zachytil PAVOL SKALICKÝ, který ho posílá do opuštěné kladenské klece a pojišťuje tak domácí výhru.
    Bez asistence.
     
    57:40
    Austin na modré vystřelil, puk z Peterse vypadl, kde se ho ujal Pavol Skalický, který vyhazuje a ….. puk letí na opuštěnou kladenskou bránu!
     
    57:10
    Godla je pryč z brány! Kladno to zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    56:18
    Flynn ze čtvrté formace dokázal vystřídat a spolu s Lunterem, který ještě nedostřídal, vytvořili zajímavou dvojici. Oba boleslavští rychlíci zaměstnali soupeře natolik, že je rázem další minuta ze hry pryč, aniž by se Kladenští dostali před Peterse.
     
    55:27
    Jágrova formace teď sice přešla do útočného pásma, ale postupně se o všechny části kladenské letky postarali domácí hráči, kteří obrací hru. Jeglič se snažil šetřit čas v útočném pásmu, když jeho formace střídala. Boleslav se teď zaměřila spíše na dobré bránění, než na nějaké bláznivé výpady do útoku.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 082 diváků.
     
    54:05
    Skalický mířil do horního růžku Godlovy brány, ale kladenský gólman vytěsnil jeho ránu ramenem.
     
    53:24
    Kladenští hráči teď po ledě doslova létají a už to není žádné úporné snažení. Je až s překvapením s jakou lehkostí se dostávají do útoku a do zakončení. V případě dalšího snížení může být konec zápasu ještě hodně zajímavý.
    50:53 Jaromír JÁGR - 4:2
     
    50:53
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Rytíři neskládají meče a dál bojují. Jágrova formace pořádně zamotala hlavy domácímu celku. Nejprve se zkoušel prosadit Jágr, poté Zikmund, ale vypadnuvší kotouč si vzal na hůl JAROMÍR JÁGR, který procedil kotouč Perersovi za záda.
    Asistence: Brady Austin.
     
    50:12
    Hrbas ve středním pásmu nabral pořádnou rychlost, ale Strnad jej dostal na mantinel, kde ho odstavil od kotouče.
    48:25 Pavol SKALICKÝ - 4:1
    Marken.cz

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 17. J. Stránský (Lunter), 19. Jeglič (Šťastný, Skalický), 21. Šťastný (Jeglič, Ševc), 49. Skalický (Zbořil, Klepiš), 58. Skalický – 38. Austin (Stach, Zikmund), 51. Jágr (Austin)


    BK Mladá Boleslav: Peters (Haas) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.
    Rytíři Kladno: Godla (Stahl) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A) – Melka, Zikmund, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Šmerha, T. Kaut (A), O'Donnell – Bílek, Stach, Š. Bláha – O. Bláha.

    Rozhodčí: Mrkva, Kis – Špůr, Axman
    bahis siteleri