Villach – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
EC Villach SV
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 19.01.2020, 17:30 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Luciani – 2 min., nedovolené bránění brankáři). Vhazuje se ve znojemském pásmu.
     
    59:52
    Je zřejmě rozhodnuto, ve snaze tečovat nadějnou ránu od modré vletěl Luciani do brankoviště soupeře a podtrhl brankáře Maxwella.
     
    57:46
    Znojmo opět v šesti, Lassila na střídačce.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Schmidt – 2 min., podrážení).
     
    57:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Přeci jen ještě drama. Hned po vyhraném buly přiťukl Bořuta na modré JAKUBU STEHLÍKOVI a jeho rána z první končí v síti. Asistence: Antonín Bořuta, Anthony Luciani.
     
    57:17
    Orli to zkusí v šesti bez brankáře.
     
    57:17
    Villach si bere oddechový čas.
     
    54:56
    Na druhé straně se za záda orlí obrany dostal Karlsson, ale stíhajícími beky byl rozhozen a nedokázal zakončit.
     
    54:13
    Zdramatizování zápasu měl na holi Radim Matuš, k němuž se šťastně odrazil puk a byl zcela sám před Maxwellem, jenže domácí gólman jeho střelu vychytal. Velká šance Orlů.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., sekání).
     
    50:32
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Maxa – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hrubost).
     
    45:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hákování).
     
    43:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje. U levé Maxwellovy tyče zůstal nikým neobsazený PHILIP McRAE, dostal od modré čáry přihrávku na hůl a přesně mířenou střelou střelou procedil puk skrz Maxwellovu výstroj. Asistence: Roman Čermák, Rob Flick.
     
    40:30
    Villach právě vstřelil branku!
    Znojemská první formace si v obranném pásmu špatně přebrala hráče, před STEFANEM BACHEREM se najednou na levém křídle otevřela dálnice až k brance a domácí obránce ji využil. Položil si Lassilu a bekhendem skóruje po třiceti vteřinách třetí části. Asistence: Miika Lahti.
     
    39:42
    McRae ustál souboj na brankovišti, vyšťoural zpod bruslí soupeře puk a z bezprostřední blízkosti pálil na Maxwella, ten reflexivně vyráží.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Brunner – 2 min., podrážení).
     
    30:08
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Schlacher – 2 min., sekání).
     
    30:08
    I Znojmo si zahraje přesilovku pět na tři, další dvě minuty totiž dostává domácí Schlacher.
     
    29:36
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Schmidt – 2 min., podrážení). Domácí obránce tvrdě poslal k ledu jednoho ze znojemských hráčů.
     
    29:23
    Villach právě vstřelil branku!
    Jenže domácí si berou dvougólové vedení zpět. Do útočného pásma vpadl Fraser, přenechal puk na levé křídlo a JERRY POLLASTRONE přesným švihem překonává Lassilu. Asistence: Jamie Fraser.
     
    27:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo dává důležitý kontaktní gól, o to důležitější, že přichází v době, kdy měl v utkání jasně navrch soupeř. A je to hned ze dvou důvodů gól jubilejní. Vůbec první trefu v A-týmu Znojma si totiž připisuje MARTIN KOSNAR, který dostal od zadního mantinelu přesnou přihrávku od Bowlese a z první překonal Maxwella. Navíc první bod si za druhou asistenci připisuje i obránce Čermák. Asistence: Parker Bowles, Roman Čermák.
     
    21:17
    Villach právě vstřelil branku!
    Dlouhý zámek je nakonec už v situaci pět na čtyři využitý, když se po sérii přihrávek opřel do puku JAMIE FRASER a příklepem propálil vše před sebou. Asistence: Brodie Reid, Kevin Schmidt.
     
    21:05
    Dlouhé obléhání Lassilovy klece zakončoval Schmidt do protipohybu gólmana, ale i mimo branku.
     
    19:42
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    19:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Luciani – 2 min., podrážení).
     
    18:02
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Bacher – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:48
    Teemu Lassila teď skvělým dvojzákrokem podržel svůj tým. Po znojemské ztrátě puku ve středním pásmu se Villach dostal ke střele od modré. kterou Pöyhönen sestřelil jednoho z clonících beků, následně se kotouč dostal k Bjorkstrandovi, který měl před sebou hodně prostoru, Lassila se ale rychle přesunul a soupeře vychytal.
     
    06:47
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili z rychlého brejku poté, co Orli ztratili kotouč. Pollastrone zatáhl puk po pravém křídle do útočného pásma, přesně našel na středu najíždějícího PATRICKA BJORKSTRANDA, ten byl rychlejší než znojemský hráč a přesnou střelou pod lapačku otevírá skóre. Asistence: Jerry Pollastrone, Brodie Reid.
     
    00:56
    Orli začali skvěle, druhá formace předvedla nebezpečné střídání a vytvořila si několik dobrých možností. Nejprve Flick tvrdou střelou z levého kruhu nadělal Maxwellovi velké problémy, následně aktivní Berisha a po něm znovu Flick doráželi na hranici brankoviště, ale domácí nakonec tuto situaci vyřešili.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Bjorkstrand (Pollastrone, Reid), 22. Fraser (Reid, Schmidt), 30. Pollastrone (Fraser), 41. Bacher (Lahti) – 28. Kosnar (Bowles, Čermák), 44. McRae (Čermák, Flick), 58. Stehlík (Bořuta, Luciani)


    EC Villach SV: Maxwell (Moser) – Fraser, Schmidt, Cundari, Pöyhönen, Bacher, Schlacher – Pollastrone, Bjorkstrand, Reid – Karlsson, Lahti, Ulmer – Brunner, Maxa, Lahoda – Wohlfahrt, Judth.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Bořuta, Stehlík, Sova, Čermák, Jonáš, Mikliš, Kruckovyč – T. Svoboda, Bartoš, Luciani – McRae, Flick, Berisha – Gago, Matuš, Bowles – O. Svoboda, Češík, Kosnar.

    Rozhodčí: Sewell (GBR), Zrnić – Nothegger, Riecken
    thejrc.org