Conor McGregor - Donald Cerrone Vítěz: C. McGregor (TKO) (kon.)
konec
Conor McGregor - Donald Cerrone

Vítěz: C. McGregor (TKO)

Neděle 19.01.2020, 06:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas Valley (USA) • UFC
     
    Vítěz: C. McGregor (TKO) (06:34:30)
     
    Panečku, to byl ale rychlý zápas! Oba borci se do sebe pustili velice aktivně, nicméně Conor McGregor nejprve začal netradičně údery ramenem, načež mu dokonale vyšel i tvrdý high kick, který byl zlomový. Cerrone nebyl v dobrém rozpoložení, úder nohou s ním pořádně zamával, jeho soupeř ho poté dokázal na zemi ukončit.
     
    Konec zápasu.
     
    00:40
    Král je zpět, tento duel je po necelé půlminutově minulostí! McGregor totiž vyslal famózní high kick, po kterém poslal soupeře k zemi, kde dokončil své dílo.
     
    00:10
    Začali jsme velice aktivně, McGregor hodně tvrdě nastoupil do svého soupeře, Cerronemu zároveň nevyšla první snaha o takedown. Cowboy začíná krvácet, tento duel se pro něj nevyvíjí zrovna moc dobře. Conor totiž hned čtyřikrát udeřil soupeře ramenem, následoval slušný high kick.
     
    Začalo 1. kolo
     
    Následuje představení obou zápasníků, za pár desítek vteřin jdeme na to!
     
    Probíhá příchod obou aktéru.
     
    Dlouhou dobu se spekulovalo, zda se Conor McGregor vrátí na bojovou scénu, nakonec tomu skutečně tak je. Irský bojovník naposledy zápasil před patnácti měsíci v proslulém zápase s neochvějným šampionem divize lehké váhy Khabibem Nurmagomedovem. Právě tento duel přinesl McGregorovi porážku ve čtvrtém kole, jeho celková bilance tak činí 21 výher a pouze 4 prohry. Velkým otazníkem před dnešním zápasem bude, jak se McGregor vypořádá s velkým tlakem a také poslední porážkou. Motivací ale může být fakt, že v případě výhry, se Conor McGregor vhrne do titulového zápasu, což koneckonců potvrdil také šéf UFC Danna White.

    Ještě ale nepředbíhejme, dnešním soupeřem totiž bude Donald Cerrone, který se bude pokoušet o velké překvapení. Cowboy, jak se Donaldovi přezdívá, má na svém kontě o poznání více zápasu, právě ten dnešní bude jeho jednapadesátým v profesionální kariéře. Do této doby se mu povedlo uspět hned ve 36 případech, naproti tomu odešel s hořkostí porážky pouze ve 13 duelech. V posledních letech se ale Cerronemu zrovna nedaří, vyhrál totiž pouze ve čtyřech duelech z posledních deseti.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Nejprestižnější bojová organizace UFC má na řadě další turnaj, na kterém se po dlouhé době představí také Conor McGregor, který si to rozdá s Donaldem Cerronem. Právě tento duel je zlatým hřebem turnaje UFC 246, který samozřejmě přinese další velice zajímavé zápasy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 06:00.

    David Suchý

    Dean
    bahis siteleri