Rizespor – Gençlerbirliği 2:0 (kon.)
konec
Çaykur Rizespor
2:0 (0:0)
Gençlerbirliği S.K.
Pondělí 20.01.2020, 18:00Turecká Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:54:45)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:14.
     
    Je dobojováno! Rizespor zvládl dnešní domácí duel a poráží Genclerbirligi 2:0. Domácí celek o svém triumfu rozhodl až ve druhém poločasu. Hostující celek totiž po změně stran jen bránil a domácí využili své velké šance. Ve svém premiérovém utkání se hned dvakrát prosadil Milan Škoda! Český útočník se tak v Turecku zapsal skvěle.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Fernando Boldrin, přichází Bariş Alici.
     
    90+2
    Domácí brankář si dal pozor na centr z pravé strany a schoval do rukavic neposedný míč. Gólman domácího celku s rozehrávkou rozhodně nespěchal.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Hosté se usadili na polovině soupeře, jenže nikdo v bílém dresu se nyní nemůže dostat do blízkosti velkého vápna. Na stadionu panuje parádní atmosféra.
     
    89
    Mattias Bjärsmyr poslal prudkou přihrávku na polovinu Rizesporu, jenže Sio se k jeho pobídce nedostal. Hráči Rizesporu si bez problémů hlídají své vedení.
     
    88
    Genclerbirligi se vydalo do útoku po pravé straně, jenže nikdo v bílém dresu nakonec nedokázal odcentrovat před branku domácího mužstva.
    86. Milan ŠKODA - 2:0
     
    86
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává druhou branku! MILAN ŠKODA prožívá skvostný nástup do nového angažmá! Český útočník se ve vápně dostal k průnikové přihrávce a parádním dloubákem překonal brankáře!
     
    85
    Domácí fanoušci si užívají vedení svého celku a začínají na tribunách pomalu slavit. Rizespor zatím zcela ovládá dění na trávníku.
     
    84
    Aminu Umar se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem hostující svatyně.
     
    83
    Sefa Yilmaz si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí Rizespor může nasbírat další cenné sekundy.
     
    82
    Genclerbirligi zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení.
     
    81
    Pierre-Yves Polomat prošel s balónem po levém křídle do blízkosti velkého vápna, jenže jeho centr skončil na hrudi připraveného obránce.
     
    80
    Mykola Morozjuk vhazoval na pravé straně hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl Durak, který si včas pomohl malou domů.
     
    79
    Daniel João Candeias si navedl míč na hranici velkého vápna, odkud zakončil pravačkou, jenže jeho přízemní dělovka skončila v rukavicích brankáře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 71. Milan Škoda, 86. Milan Škoda (Umar)

    Karty:   36. Diomandé (RIZ) – 28. Sio (GEN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:14.
    Çaykur Rizespor: Akkan – Morozjuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak – Durak, Diomandé (67. Umar) – Samudio (73. Ovacıklı), Boldrin (90+3. Alici), Güçtekin – Milan Škoda.
    Náhradníci: Görgen – Akkaynak, Alici, B. Albayrak, Ovacıklı, Ščepovič, Topçu, Umar, M. Çelik.

    Gençlerbirliği S.K.: Adiyaman – Oğuz (77. Berişbek), Z. Touré (66. Özbir), Bjärsmyr, Polomat – Sessègnon, F. Baiano – S. Yilmaz, Candeias, Ayité – Sio.
    Náhradníci: Özbir – Berişbek, S. Diallo, Flávio, Karadaş, Özdemir, Özgenç, M. Seuntjens.
    bahis siteleri