Aston Villa – Watford 2:1 (kon.) | Bournemouth – Brighton 3:1 (kon.) | Everton – Newcastle 2:2 (kon.)
Sheffield Utd. – Manchester City 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 0:2 (kon.) | Chelsea – Arsenal 2:2 (kon.)
konec
Sheffield United
0:1 (0:0)
Manchester City
Úterý 21.01.2020, 20:30 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:29:35)
     
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 3:13. Rohy: 5:13. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:13.
     
    Je konec! Sheffield sice ukázal, že má jednu z nejlepších obran v lize, přesto mu to nestačí na nějaký bodový zisk. Na úvodní a také poslední branku si museli diváci počkat až do dvaasedmdesáté minuty. V té totiž našel Kevin De Bruyne svým pasem za obranu Sergia Agüera, jenž měl už jednoduchou práci. Argentinský útočník byl v té chvíli na hřišti pouhých šest minut. To bylo z hlediska branek vše, takže City si připisuje tři body do tabulky za hubenou výhru 1:0.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Rodri chtěl ještě zaútočit na branku v tomto zápase a vyslal hodně jedovatou střelu. Ta se ale nevešla mezi tři tyče, jelikož zamířila těsně vedle té levé.
     
    90+3
    Sheffield vrhl téměř všechny síly do útoku, ale ten nebyl úspěšný. Enda Stevens se snažil odcentrovat, ale trefil jen hráče hostí, který byl ve skluzu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Bernardo Silva.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90+1
    George Baldock zůstal po předchozím zákroku ležet na hřišti a nakonec musel být ošetřen. Nyní kulhá za postranní lajnu, navíc domácí už nemohou střídat.
     
    90
    Základní hrací doba je téměř u konce a City ještě šlo do útoku. Raheem Sterling byl nejspíše ten, kdo vypálil, ale jeho rána byla zastavena obráncem.
     
    89
    John Lundstram se rozhodl k dalekému centr, ale tomu pece jen chyběly značné centimetry. Takhle totiž dopadl přesně na hlavu obránce Manchesteru.
     
    88
    United se konečně dostali k balónu a snaží se projít skrze obranu. Stačilo však jedno špatné zpracování a domácí hráči budou muset dobíjet znovu.
     
    87
    Sheffield působí v posledních momentech bezradně, což je vidět i na reakcích hráčů. Hosté vybojovali další roh a mohou v klidu hrát s balónem.
     
    85
    Manchester měl k dispozici rohový kop. Z toho sice ještě nebezpečí nevzniklo, ale Raheem Sterling se následně prokličkoval ke střele, kterou těsně minul levou tyč!
     
    84
    Žlutou kartu dostává Oliver McBurnie (Sheffield United FC).
     
    84
    Sergio Agüero ale jinak vnesl obrovskou kvalitu do útoku po svém příchodu. Je hned poznat, že přišel rozdílový hráč, který má na svědomí jedinou branku zápasu.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Sergio Agüero (Manchester City).
     
    82
    Sergio Agüero si nyní hodně stěžuje, chtěl by pro svého soupeře žlutou kartu. Jack O'Connell však může být v klidu, je z toho jen faul po jeho zákroku.
     
    81
    Ederson mohl v klidu odkopávat od své branky, ale to se mu zrovna nepovedlo. Poslal balón jen do autu, ale ani akce Sheffieldu netrvala dlouho.

    Denisa Józsová

    Branky: 73. Agüero (De Bruyne)

    Karty:   13. Bešić (SHU), 24. Norwood (SHU), 43. Fleck (SHU), 84. McBurnie (SHU) – 45+2. Fernandinho (MAC), 53. Rodri (MAC), 83. Agüero (MAC)

    Neproměněná penalta: 36. Jesus (MAC), brankář D. Henderson zneškodnil


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 3:13. Rohy: 5:13. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:13.
    Sheffield United: D. Henderson – Basham (78. Robinson), Egan, O'Connell – Baldock, Bešić (78. Lundstram), Norwood, Fleck, Stevens – Sharp (59. Mousset), McBurnie.
    Náhradníci: Verrips – Osborn, Freeman, Mousset, Robinson, Lundstram, Jagielka.

    Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte (78. García), Zinčenko – Rodri, Fernandinho, De Bruyne – Mahríz, Jesus (67. Agüero), Sterling (90+2. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Foden, B. Silva, Agüero, Gündoğan, Cancelo, García.

    Rozhodčí: Mason – Lang, Hopton

    Diváci: 31 285
    thejrc.org