Vítkovice – Liberec 3:7 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 21.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Frýdek-Místek • Chance liga - o účast v předkole • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Dnešní utkání sleduje 1004 diváků.
     
    55:38
    Milan Mikulík vzápětí mohl skórovat z pravého kruhu pro buly, když střelou z blízkosti mířil ke vzdálenější levé tyči brány, Jakub Hrstka ho ale vychytal pravým betonem! Další skvělý zákrok!
     
    55:24
    Jan Bartko se nyní dokázal protáhnout až před bránu, mezi betony Jakuba Hrstku nepřekonal!
     
    49:00
    Daniel Špaček se nyní řítil během oslabení do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče chtěl puk zasunout po ledě do sítě, jenže Tomáš Suchánek ho vleže vychytal levým betonem!
     
    47:16
    Daniel Bukač fauloval v levém kruhu obranného pásma a dostal dvě minuty za podrážení. Přesilovka domácích.
     
    45:05
    Lukáš Kaukič se ocitl u pravé tyče ve velké šanci a z ostrého úhlu dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže Jakub Hrstka ho vleže fantasticky vychytal lapačkou, od které se kotouč odrazil mimo! To byl spektakulární zákrok brankáře!
     
    40:48
    Vojtěch Tomi bleskově objel bránu a v blízkosti pravé tyče vzápětí mohl puk z otočky zamést do prázdné sítě bekhendem, jenže vůbec nezamířil na bránu! Frýdek-Místek nevyužil slibnou šanci.
    39:14 Michael DRÁBEK - 4:1
     
    39:14
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    MICHAEL DRÁBEK si najel na vrcholu pravého kruhu pro buly na bekhendovou přihrávku Petra Šafařovského z mezikruží a nádhernou střelou poté nad vyrážečkou Tomáše Suchánka vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Hosté snížili. Asistence: Petr Šafařovský a Ondřej Buchtela.
    38:19 Rostislav MARTYNEK - 4:0
     
    38:19
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ROSTISLAV MARTYNEK se teď rozjel na trestné střílení a po rychlém zamíchání s pukem vzápětí bekhendem zamířil k pravé tyči! Bez asistence.
     
    38:19
    Petr Kolmann se dopustil faulu během samostatného úniku protihráče. Následuje trestné střílení – sekání.
    37:36 Filip HAMAN - 3:0
     
    37:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    FILIP HAMAN si srovnal kotouč na hůl v blízkosti levé tyče brány a parádní střelou zápěstím poté vymetl vzdálenější pravý horní roh! Skóre je už 3:0. Asistence: David Kofroň a Marian Adámek.
     
    36:39
    Adam Dlouhý fauloval před zraky obou střídaček a byl rozhodčími vykázán ze hry za hrubost, jenomže stejný trest dostal také domácí Lukáš Kaukič. Hra 4 na 4.
     
    34:58
    Marian Adámek vzápětí mohl skórovat po střele z pravého kruhu, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Jakub Hrstka byl ale znovu připraven a vytáhl nádherný semafor! Paráda!
     
    34:48
    Dan Przybyla na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které v levém kruhu pro buly zakončil sám a Jakub Hrstka jeho pokus vyrazil!
     
    30:42
    Domácí vzápětí vypálili od modré čáry a jejich rána mířila do pravého horního rohu brány, Jakub Hrstka ji ovšem lapačkou vytáhl mimo!
     
    23:20
    Jakub Adámek se ocitl v mezikruží ve velké šanci a střelou po ledě mířil dobře k pravé tyči brány, jenže Jakub Hrstka fantasticky zasáhl pravým betonem a opět podržel Benátky nad Jizerou!
     
    22:43
    David Klimša si počínal v blízkosti pravé tyče brány příliš důrazně a dostal dvě minuty za sekání. Hra 4 na 4.
     
    22:42
    Ondřej Hrachovský vystřelil na vrcholu levého kruhu a jeho střela zápěstím mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Jakub Hrstka ale skvěle zasáhl levým betonem a poté kotouč zmrazil!
     
    22:04
    Tomáš Havlín mohl před pár okamžiky skórovat, nyní byl ale vyloučen na dvě minuty za držení. Přesilová hra.
     
    16:38
    Dan Przybyla byl vyloučen za podrážení a hostující Benátky si zahrají první přesilovku dnešního zápasu.
    09:47 Lukáš KAUKIČ - 2:0
     
    09:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KAUKIČ si nyní najel v levém kruhu na zpětnou diagonální přihrávku Milana Mikulíka zpoza pravé tyče a rychlou střelou zápěstím nad vyrážečkou Jakuba Hrstky zamířil k přední levé tyči! Asistence: Milan Mikulík a David Kofroň.
    08:34 Štěpán NOVOTNÝ - 1:0
     
    08:34
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ŠTĚPÁN NOVOTNÝ vyrazil podél střídaček rychle do přečíslení dva na jednoho, které se v levém kruhu pro vhazování rozhodl zakončit sám, a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Frýdek-Místek udeřil a vede nad hosty 1:0! Asistence: Lukáš Motloch.
     
    06:55
    Milan Mikulík si teď najel v blízkosti levé tyče na přihrávku Davida Kofroně zpoza brány a ocitl se v obrovské šanci, jenže Jakub Hrstka senzačně zasáhl pravým betonem! Fantastický zákrok.
     
    01:40
    Benátky vzápětí vystřelily z vrcholu mezikruží a puk mířil přesně k pravé tyči brány, jenže Tomáš Suchánek byl připravený a skvěle zasáhl levým betonem! Úvod utkání je dnes hodně zajímavý.
     
    00:22
    Frýdek-Místek vyhrál úvodní vhazování zápasu a na levém křídle pak vypálil od modré čáry, Jakub Hrstka zasáhl lapačkou a k dorážce se u pravé tyče dostal Vojtěch Tomi, hostujícího brankáře ovšem z blízkosti nepřekonal! Obrovská šance.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Novotný (Motloch), 10. Kaukič (Mikulík, Kofroň), 38. Haman (Kofroň, M. Adámek), 39. Martynek (TS) – 40. Drábek (Šafařovský, Buchtela)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Loubal) – M. Adámek, Haman, J. Michálek, Zahradníček, Bartko, J. Adámek, Hrachovský – Tomi, Klimša (A), Szturc – Mikulík (C), Kaukič, Kofroň – Martynek (A), Przybyla, Eret – Stuchlík, Novotný, Motloch. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.
    HC Benátky nad Jizerou: Hrstka (Král) – Kolmann (C), Žůrek, Buchtela, Havlín (A), Bukač, Aubrecht – Žemba, Chrtek, D. Špaček (A) – Jiruš, A. Dlouhý, Wiencek – Křepelka, Šafařovský, Drábek – Strnad. Hlavní trenér: Valdemar Jiruš.

    Rozhodčí: Tomáš Cabák, Filip Vrba. Čároví: Milan Gančarčík, Martin Konvička

    Diváci: 1004
    thejrc.org