Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Amur Chabarovsk
Středa 22.01.2020, 12:30 • Sportoviště univerziády Šen-čen • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (KUN) náhradník
    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:02

    Michal Jordán (CHA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 23:16
    Ondřej Vitásek (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:50
    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:17 (16:31:38)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 35:27.
    Zblokované střely – 16:17.
    Vyloučení – 4:3.
    Využití přesilovek 1/3 – 2/4.
    Vhazování – 31:25.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kunlunu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Poslední perioda nám spíše nabídla taktickou bitvu, při které jsme neviděli zrovna moc šancí, avšak přesto měl více ze hry právě čínský celek, který se poprvé v utkání dostal do vedení, což vydrželo až do konce tohoto zápasu. Chabarovsk se v jeho závěru pokoušel s výsledkem něco udělat, nicméně místo toho počtvrté inkasoval.
     
    Konec zápasu.
    59:56 Adam CRACKNELL - 4:2
     
    59:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí pečetí své vítězství! Amur to zkoušel bez brankáře, jenomže se nedostal k ničemu nebezpečnému. U svého brankoviště se naopak ke kotouči dostal ADAM CRACKNELL, který ho velice přesným výhozem poslal do opačné branky.
    Bez asistence.
    Asistence: Victor Bartley, Jake Chelios.
     
    59:20
    Amur to zkouší bez brankáře!
     
    59:11
    Třetí formace Chabarovsku se sice dostala až k levému kruhu, jenomže tam si obrannou povinnost dokázal splnit Sproul, kterému se povedlo odehrát hrací předmět do bezpečí.
     
    58:20
    Smith vyrážel jednu ze střel pouze do ochranné sítě, což si pochopitelně vyžádalo přerušení hry. To znamená, že se bude opět vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    57:05
    Kunlun nasbíral velice cenné vteřinky v útočném pásmu, kde moc dlouho nevydržel. Amur začíná riskovat, další jeho útočná snaha skončila zhruba v mezikruží.
     
    56:17
    Za vlastní branku musel obránce Korobov, který poté rozjel akci po pravém křídle. Domácí se přesto dostali do protiútoku, při kterém Foo z otočky trefil protihráče.
     
    55:13
    Chabarovsk se sice nastěhoval do pásma soupeře, avšak tam Lazarevův pád na zem nepřinesl zisk nedovoleného zákroku. Kunlunu se povedlo odehrát puk do bezpečí.
    54:54 Adam CRACKNELL - 3:2
     
    54:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí se zhruba pět minut před koncem zápasu dostávají do vedení! Kunlun se totiž nastěhoval do pásma soupeře, kde se k zajímavému projektilu dostal ADAM CRACKNELL, kterému se povedlo prostřeli ruského brankáře Alikina.
    Asistence: Brandon DeFazio.
     
    53:20
    Sledovali jsme celkem dlouhou pasáž bez přerušení, jenomže ani jeden z celků se nedostal k ničemu nebezpečnému. I tak má nyní více ze hry právě Kunlun.
     
    51:13
    Do zajímavé pozice si sjel obránce Murphy, který měl hodně prostoru na tvrdou ránu. Ta nakonec zapadla přímo do rukavice Alikina, který byl donucen přerušit hru.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen deset minut, stav je i nadále nerozhodný. Třetí třetina má zatím poklidný průběh, žádnou větší šanci jsme zatím neviděli.
     
    49:02
    První formace domácích se chtěla dostat za modrou čáru, jenomže Wong byl až příliš rychlý. Jednalo se o ofsajd, vhazovat se tak bude opět ve středním pásmu.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 31. Lockhart (Foo, Wong), 36. Brulé (Yip, T. Murphy), 55. Cracknell (DeFazio), 60. Cracknell (Bartley, Chelios) – 7. Korobov (Turbin, Vl. Ušenin), 22. Gorškov (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Sproul, Bartley, Chelios, Šustr (A), D. Osipov – Foo, Lockhart, Wong – Kane, Yip (C), Shinkaruk – DeFazio, Brulé, Cracknell (A) – Werek, Smith-Pelly, Miller.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Jevgrafov) – Vitásek, Jordán (C), Korobov, Turbin, V. Vasiljev, Korjagin, Alexandrov – H. Zohorna, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin (A) – Jazkov, A. Lazarev, Golubev – A. Kuzněcov, Železkov, Kacuba.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Kučava, Černyšov
    thejrc.org