David Servis – Písek 2:1 (po pr.) | Tábor – Klatovy 2:3 (kon.) | Kolín – Kobra 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 3:2 (2:1 po s.n.) | Bílina – Jablonec n/N 5:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 7:0 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 2:1 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 1:14 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
HC Trutnov
Středa 22.01.2020, 18:00 • DD Elektromont Aréna • 2. liga skupina Sever (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:13
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Z tlaku domácích přichází další branka v hostující síti. Ašenbrennera u jeho levé tyčky prostřelil ŠTĚPÁN HAVRÁNEK. Asistence: Jan Hlaváč.
     
    32:02
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Další branka domácích. Nahození od pravého mantinelu v podání DAVIDA CHALUPY skončilo až za zády Ašenbrennera, tomu výborně clonil Hozák. Asistence: Tomáš Jirků, Jiří Hozák.
     
    30:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti a velká smůla hostů, kteří si dávají ukázkového vlastence. Autorem branky domácích je MAREK VOŽENÍLEK. Bez asistence.
     
    17:23
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka v hostující síti. PETR SÝKORA nic nevymýšlel a od pravého mantinelu napřáhl a prostřelil všechno co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Mrňa, Jaroslav Bednář.
     
    15:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí udeřili v oslabení. Hlaváč ujel s Matějčkem sami dva na jednoho, ale prvně jmenovaný JAN HLAVÁČ to vzal na sebe a přesnou střelou k tyči navyšuje domácí vedení. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    13:44
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o dvě branky. Nahození puk od modré byl sražen a dostal se přesně na hůl PETRA SÝKORY, který stál volný na levé straně brankoviště a již neměl problém uklidil puk za ležícího Krofta. Asistence: Jan Hlaváč, Tomáš Kynčl.
     
    11:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení v utkání. Havránek nahazoval za branku na Hozáka, který poté našel přesně na brankovišti LUKÁŠE KASTNERA, který svojí střelu poslal přesně k tyči. Krofta byl bez šance na zákrok. Asistence: Jiří Hozák, Štěpán Havránek.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 12. Kastner (Hozák, Havránek), 14. Sýkora (Hlaváč, Kynčl T.), 16. Hlaváč (Matějček), 18. Sýkora (Mrňa, Bednář), 31. Voženílek, 33. Chalupa (Jirků, Hozák), 49. Havránek (Hlaváč)


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Moník J., Jirků (C), Vašíček, Voženílek, Kynčl T., Havránek – Bednář, Hlaváč, Mrňa, Chalupa, Urban, Matějček, Sýkora, Šlaicher R., Kastner, Hozák, Bláha
    HC Trutnov: Krofta (od 21.Ašenbrenner) – Leder, Kynčl J., Junek, Vácha (A), Jirásek D., Faltys, Suk, Višňák – Bucek, Jirásek F., Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar

    Rozhodčí: Bernat – Marek, Tasch

    Diváci: 1.405
    bahis siteleri