Zlín – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:3 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
HC VERVA Litvínov
Pátek 24.01.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:09 František LUKEŠ - 3:5
     
    51:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže hostům stačí v této třetině hodně málo ke vstřelení branky a už je to zase o dvě branky! Jiří Říha vyslal tvrdou ránu, kterou Denis Godla vyrazil jen před sebe. Tam se nejlépe zorientoval FRANTIŠEK LUKEŠ, který si puk vytáhl a poslal do sítě. Asistence: Jiří Říha a Jakub Petružálek.
    43:22 Petr VAMPOLA - 3:4
     
    43:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dnes to vypadá na gólové hody v poslední periodě! Domácí dokázali vybojovat kotouč v útočném pásmu. PETR VAMPOLA se objevil před brankou, kam dostal pas a trefil se mezi betony gólmana! Asistence: Antonín Melka.
    41:44 František LUKEŠ - 2:4
     
    41:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    jenže o minutu později to je zase o dvě branky! Rytíři budou znovu těžce dotahovat. Martin Hanzl posunul v přečíslení dva na jednoho kotouč na FRANTIŠKA LUKEŠE, jehož střela z první se zastavila až v síti. Asistence: Martin Hanzl a Jakub Petružálek.
    40:48 Ladislav ZIKMUND - 2:3
     
    40:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři využívají početní výhodu a už je to jenom o jednu branku, drama je na světě! Petr Vampola posunul puk na Bradyho Austina, do jehož bomby ještě sáhl LADISLAV ZIKMUND, jenž ho poslal nechytatelně do sítě. Asistence: Brady Austin a Petr Vampola.
    33:34 František GERHÁT - 1:3
     
    33:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vracejí se zpět do dvoubrankového vedení! Litvínov měl vcelku velký tlak, který se nakonec zúročil. Denis Godla neudržel střelu Petružálka, kdo kotouč do sítě dorazil FRANTIŠEK GERHÁT, jenž celou dobu clonil před brankou. K tomu si první bod v Litvínově připisuje Michal Moravčík za asistenci! Asistence: Jakub Petružálek a Michal Moravčík.
    27:24 Brady AUSTIN - 1:2
     
    27:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Litvínova ve středním pásmu je potrestána a domácí snižují na rozdíl jednoho gólu! Ladislav Zikmund posunul kotouč na BRADYHO AUSTINA, jenž z hodně těžké pozice trefil fantasticky vzdálenější šibenici! Asistence: Ladislav Zikmund.
    15:48 Samson MAHBOD - 0:2
     
    15:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je ale opravdu neskutečné, Severočeši střílí i druhou branku v jenom a tom samém oslabení! Tentokrát táhl přečíslení dva na jednoho SAMSON MAHBOD, který předvedl bekhendový blafák a trefil se pod horní tyčku! Asistence: Martin Hanzl.
    14:59 Ondřej JURČÍK - 0:1
     
    14:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Neskutečné, uběhlo jen osm sekund z početní nevýhody Litvínova, který střílí v oslabení vedoucí branku zápasu! ONDŘEJ JURČÍK dostal přihrávku do strany, odkud táhl přečíslení dva na jednoho. Nakonec se rozhodl pro střelu a o zadní tyč překonal Godlu! Asistence: Michal Trávníček.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 28. Austin (Zikmund), 41. Zikmund (Austin, Vampola), 44. Vampola (Melka) – 15. Jurčík (Trávníček), 16. Mahbod (M. Hanzl), 34. Gerhát (Petružálek, Moravčík), 42. F. Lukeš (M. Hanzl, Petružálek), 52. F. Lukeš (J. Říha, Petružálek)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad – Valský, Stach, Hovorka – Melka, T. Kaut, O'Donnell – Š. Bláha.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Moravčík, J. Říha, Štich, Ščotka, T. Pavelka, Baránek, L. Doudera – F. Lukeš, V. Hübl, Petružálek – Jarůšek, M. Hanzl, Mahbod – Válek, Gerhát, Jánský – Trávníček, Jurčík, Zygmunt.

    Rozhodčí: Lacina, Micka – Ondráček, Klouček

    Diváci: 4748
    thejrc.org