Zlín – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 5:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:3 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 24.01.2020, 18:00Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:43 Marek ZACHAR - 2:3
     
    52:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Západočeši tak trochu pykají za neproměněnou šanci z oslabení. Krenželok s přehledem přebruslil jednoho z karlovarských beků a poté naservíroval kotouč před bránu MARKU ZACHAROVI. Liberecký rychlík se s tím nijak nepáral a trefil pravý horní růžek. Asistence: Lukáš Krenželok.
    45:22 Michal PLUTNAR - 1:3
     
    45:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Liberec v rozkladu! Zmaru v defenzivě Severočechů teď dokonale využil Martin Kohout. Hostující forvard vypálil od modré přesně ve chvíli, kdy byl před Hrachovinou hustý provoz. O zbytek se postaral MICHAL PLUTNAR, který lehkou tečí uštědřil bývalému zaměstnavateli další tvrdý direkt. Asistence: Martin Kohout, Jiří Černoch.
    43:47 Martin ROHAN - 1:2
     
    43:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obrovský kiks brankáře Hrachoviny! Liberecký brankář se vydal pomoci Bílým Tygrům s rozehrávkou, jenže v nevhodný moment podklouzl, nechal se o kotouč obrat Kohoutem a pak už jen bezmocně sledoval, jak MARTIN ROHAN posílá puk do opuštěné klece. Asistence: Martin Kohout, Ondřej Beránek.
    36:34 Jakub FLEK - 1:1
     
    36:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jako blesk z čistého nebe teď přišel gól Karlových Varů! Matěj Stříteský od levého mantinelu poslal kotouč do předbrankového prostoru, odkud ho chirurgickou tečí poslal za Hrachovinova záda JAKUB FLEK. Začíná se prakticky od znova. Asistence: Matěj Stříteský, Tomáš Rachůnek.
    02:51 Jaroslav VLACH - 1:0
     
    02:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se rychle dostávají do vedení! Zachar kroužil v rohu útočného pásma, přihrál na modrou čáru Lukáši Dernerovi, jenž se s tím nepáral a poslal puk přímo na bránu. Bednář si s jeho projektilem neporadil, a tak se kotouč stal kořistí JAROSLAVA VLACHA. Důrazný liberecký forvard si počínal dostatečně důrazně a postaral se o úvodní branku večera. Asistence: Lukáš Derner, Marek Zachar.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 3. J. Vlach (Derner, M. Zachar), 53. M. Zachar (L. Krenželok) – 37. Flek (Stříteský, T. Rachůnek), 44. M. Rohan (Kohout, O. Beránek), 46. Plutnar (Kohout, Černoch)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, Kotvan, Kunst, T. Hanousek – Birner (A), L. Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Rychlovský – J. Vlach, Najman, M. Zachar.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, Šafář (A) – T. Rachůnek (C), V. Polák, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, Šik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, Osmík, Vondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Veselý – Frodl, Lhotský

    Diváci: 6 369
    bahis siteleri