Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (0:0, 2:0, 2:3)
HC Litvínov
Sobota 25.01.2020, 16:30 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL • 38. kolo
Partner:
     
    51:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle byla ale krásná branka! Na modré čáře si stahovačkou potáhl kotouč do prostoru Dominick Vašíček a poté našel u pravého kruhu hůl MATĚJE SVOBODY, který tvrdou a naprosto přesnou ránou našel nad ramenem Zajíčka prostor pro vstřelení branky! Asistence: Dominick Vašíček, Jan Holemý.
     
    46:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel! Před brankovištěm Zajíčka vznikla poměrně nepřehledná situace, skrumáž ale dokonale přečetl MICHAL KUNC, který vzal kotouč na hůl a zasunul ho za beton Zajíčka. Asistence: Daniel Indrák, Jakub Malý.
     
    46:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný obrat během necelých sedmi minut. Přihrávku z rohu kluziště dostal mezi kruhy na volej JAN VOPAT a ten z voleje vymetl krásně horní roh branky Rachůnka. Asistence: Jaroslav Fišer.
     
    42:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sérii chyb obrany Komety několikrát zachránil Rachůnek, ale na snad již pátou dorážku už neměl. Dobrou příležitost měl nejprve Baláž, což ještě Rachůnek ustál, včetně dorážky. LUKÁŠ STEHLÍK byl ale tak neodbytný, že přece jen dopravil kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Ondřej Baláž, David Jindra.
     
    40:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To je vstup, který litvínovští hokejisté přesně potřebovali. Z levého kruhu pálil Bártek, jenže Rachůnek toho moc neviděl a vyrazil puk jen před sebe. Toho využil pohotově MAREK BERKA, který dorazil kotouč mimo jeho dosah. Asistence: Robert Bártek.
     
    32:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhý pokus už ale brněnským hokejistům vyšel. Skrz brankoviště dostal přihrávku ke vzdálenější tyči MICHAL KUNC, který ránou z první k bližší tyči prostřelil Zajíčka. Asistence: Daniel Indrák, Daniel Kowalczyk.
     
    28:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané jsou ve druhém dějství aktivnější a nese to ovoce. Střela od modré čáry propadla Zajíčkovi mezi betony, puk poté zůstal ležet v brankovišti, čehož pohotově využil KAREL DUFEK a dorazil puk do sítě. Asistence: Dominick Vašíček, Martin Snášel.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 28. Dufek (D. Vašíček, Snášel), 33. Kunc (Indrák, Kowalczyk), 47. Kunc (Indrák, Malý), 52. Svoboda (D. Vašíček, Holemý) – 41. Berka (Bártek), 43. Stehlík (Baláž, Jindra), 47. Vopat (Fišer)


    HC Kometa Brno: Rachůnek (Kubík) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Sedláček, Studený, Kowalczyk – Žák, Pigl, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, D. Vašíček, Kunc
    HC Litvínov: Zajíček (Zelenka) – Bártek, Kadár, Baláž, Kroupa, Jonák, Háva – Jindra, Skuhrovec, Berka, Vopat, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Dufek

    Rozhodčí: Ondráček – Roupec, Smetková
    thejrc.org