Chabarovsk – Ufa 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Petrohrad – Minsk 5:0 (kon.) | Riga – Novosibirsk 0:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 28.01.2020, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Jordán (CHA) 0+1, 1 střela, čas na ledě 22:01
    Ondřej Vitásek (CHA) 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:03
    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:16
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:18 (12:20:25)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 28:32.
    Zblokované střely – 10:7.
    Vyloučení – 6:5.
    Využití přesilovek 0/5 – 0/6.
    Vhazování – 23:37.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Chabarovsku, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Domácím se poslední třetina povedla na jedničku, přidali totiž další dva přesné zásahy. Ufa inkasovala dvakrát v krátkém časovém sledu, navíc sama toho moc nepředvedla. Dnešní utkání tak končí vítězstvím domácích, kteří konečně ukončili dlouhou sérii bez vítězství.
     
    Konec zápasu.
    59:48 Linus OMARK - 4:2
     
    59:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se hostujícímu celku povedlo snížit krok! Po vhazování jsme sledovali hned dvě nahození, přičemž to druhé skončilo až za brankářem Alikinem. LINUS OMARK je tím, kdo tečoval kotouč, Ufě ale moc času nezbývá.
    Asistence: Philip Larsen, Sakari Manninen.
     
    59:30
    Vypadá to, že se žádné další branky už nedočkáme. Ufa se sice dostala k náporu, jenomže ten zatím nepřinesl nic nebezpečného.
     
    58:21
    Metsola zůstává na střídačce, hosté to zkoušejí v šesti!
     
    58:21
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:21
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Danil Fajzullin – 2 min., hákování).
     
    57:05
    Hraje se celkem dlouhou dobu bez přerušení, což domácím vyhovuje. Navíc se za hostující brankou dostával ke kotouči Tomáš Zohorna, který se daleko nedostal.
     
    56:12
    Paninovi se nepovedlo zachytit těžký kotouč, který nakonec proskákal až do středního pásma. Tam se nacházel Hartikainen, jehož přihrávka putoval na hokejku Omarka.
     
    54:30
    Sled nepřesností pokračuje. Hynek Zohorna přihrával daleko mimo dosah všech svých spoluhráčů, na opačné straně se pro změnu dostal k puku Manninen, který rovněž nenahrál přesně.
     
    53:04
    První formace Ufy nahazovala podél hrazení, nicméně brankář Alikin dokázal zachytit kotouč. To vedlo k dalšímu protiútoku, který ovšem skončil před modrou čárou.
     
    52:28
    Ufa tak v krátkém časovém sledu inkasovala hned dvě branky, což činí tříbrankovou ztrátu. Domácí si zřejmě koncovku zápasu dokážou pohlídat, avšak uvidíme.
    51:48 Igor RUDĚNKOV - 4:1
     
    51:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí v krátkém časovém sledu přidávají druhý přesný zásah! Sledovali jsme totiž přečíslení dva na jednoho, při kterém to na sebe vzal IGOR RUDĚNKOV, jehož rána zápěstím směřovala mimo dosah Metsoly. Hostující obrana naprosto propadla ve středu hrací plochy.
    Asistence: Michal Jordán, Danil Fajzullin.
     
    51:23
    Salavat se tak opět dostává do velice nelichotivé pozice, bude muset za každou cenu dotáhnout dvoubrankové manko. Do konce zápasu zbývá celkem dost času.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Rasskazov (Turbin, Ruděnkov), 13. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin), 50. Gorškov (Korjagin, Vj. Ušenin), 52. Ruděnkov (Jordán, Fajzullin) – 33. Kugryšev (Arzamascev, Kadějkin), 60. Omark (Larsen, Manninen)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Korobov, V. Vasiljev, Turbin, Korjagin (C), Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna, Golubev (A) – Fajzullin, Rasskazov (A), Ruděnkov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – Železkov, A. Kuzněcov, Kacuba.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Koledov, Arzamascev, Pašnin, Ar. Sergejev, A. Semjonov – Hartikainen, Burmistrov (A), Omark (A) – Kručinin, Manninen, Sošnikov – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – Baškirov, Kartajev, Soloduchin – Alalykin.

    Rozhodčí: Ravodin, Romasko – Lazarev, Střelcov
    bahis siteleri