Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
AZ Havířov
Středa 29.01.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Stezka zůstává na střídačce, Havířov to zkusí bez brankáře v šesti v poli!
     
    54:58
    Jan Süss nabral rychlost a krásnou přihrávkou vybídl do úniku na Stezku Dvořáka, ten ale proti brankáři hostů jedovatou střelou neuspěl!
     
    44:25
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lukáš Forman – 2 min., držení).
     
    42:32
    Rašner nabral rychlost po pravém křídle a křižnou přihrávku poslal Bambulovi, ten ale do odkryté branky puk nedostal! Skvělý přesun Petráska!
     
    38:41
    Mrowiec hledal u volné tyče Doktora, ten však promáchl!
     
    34:20
    A domácí se naopak probírají! Hosté je pustili už ke třem protiútokům během krátké chvilky, při tom gólové parametry měl hned ten první, který tvrdou střelou do Stezkovy masky zakončoval Pšurný! Brankář hostů předvedl svou hbitost v plné kráse!
     
    31:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lukáš Forman – 2 min., sekání).
     
    29:16
    Kotala nahrál před branku Němcovi, který vložil hokejku do jeho přihrávky, ale puk jen těsně přeletěl Petráskovu klec!
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michael Petrásek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Jakub Navrátil.
    Petrásek zaváhal při pomoci s rozehrávkou a nakonec pod tlakem napálil puk do ochranné sítě.
    27:53 Erik NĚMEC - 3:2
     
    27:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    A laxnost Zubrů se Havířovu oplácí kontaktní brankou! Domácí měli velké problémy ve vlastní třetině, kde se jim motal kotouč pod nohama a nedokázali jej dostat na své hole. Rychle proto přispěchal ERIK NĚMEC, který z hranice levého kruhu nechytatelně vymetl horní rožek Petráskovy branky! Ondřej Procházka, Jaroslav Mrowiec.
     
    22:58
    A teď zase hrozí Havířovští! Fridrich s Němcem měli dobrou šanci, kterou zblokoval Krisl. Ten ale po chvíli chyboval a před Petráskem se zrodil velký závar!
     
    21:46
    Na druhé straně pro změnu zahrozil Goiš, který se z rohu probojoval až před Stezku! V zakončení mu ale na poslední chvíli zabránili beci i s gólmanem!
     
    20:38
    AZ mohl hned vsítit kontaktní branku! Kotala našel osamoceného Rašnera, ten ale zblízka Petráska nepřekonal!
    19:49 David CHROBOČEK - 3:1
     
    19:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    I hosté se dostávají k brance v první třetině a využívají svou přesilovou hru jedenáct vteřin před sirénou! Doktor předložil puk Kotalovi, který u tyče nic neuspěchal a ještě našel před bránou DAVIDA CHROBOČKA, který měl zakončení poměrně usnadněno přesouvajícícím se Petráskem! Asistence: Jakub Kotala, Jakub Doktor.
     
    18:34
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Bodák – 2 min., podrážení).
     
    16:50
    Doktor měl na holi snížení! Poskakující puk před vykolejeným Petráskem ale nedokázal dopravit mezi tři tyče!
     
    13:12
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Lubomír Malina – 2 min., nedovolené bránění).
    Malina lehce zavadil o Doležala, který se řítil do útoku a putuje na trestnou lavici. Přesilovka Havířova končí poměrně přísným vyloučením na jeho straně.
     
    11:41
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Bodák – 2 min., napadení).
     
    09:52
    První útočná formace Zubrů nedává hostům vydechnout! Dva pokusy v pěkné kombinaci musel hasit Stezka! Obzvláště Doležalova střela ze středu do jeho protipohybu byla pro gólmana oříškem!
    07:28 Darek HEJCMAN - 3:0
     
    07:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale další pokus o dobytí útočné třetiny už končí zdárně a Zubři tak využitou přesilovkou po sedmi a půl minutách vedou už 3:0! DAREK HEJCMAN předvedl krásnou individuální akci, kdy vzal všechno na sebe, ladně proklouzl středem a tváří v tvář Stezku překonal střelou švihem! Asistence: Lukáš Forman, Michael Petrásek.
     
    06:27
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Bernovský – 2 min., podrážení).
     
    06:27
    Havířovu se nepovedla rozehrávka, z čehož posléze vyplynulo nebezpečí v podobě před branku kličkujícího Krisla! Ten byl zastaven pouze za cenu faulu a domácí si zahrají první přesilovku v zápase.
    02:45 Jakub NAVRÁTIL - 2:0
     
    02:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je snový vstup do utkání v podání přerovských Zubrů a opět u toho stála první útočná formace! Osamoceného JAKUBA NAVRÁTILA po okupování pásma našel Kubeš u nechráněné pravé tyče a mladý forvard Přerova se zblízka nemýlil! Asistence: Jakub Kubeš, Roman Pšurný.
    00:26 Jiří KRISL - 1:0
     
    00:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    A už po 26 vteřinách je z toho první branka! Havířovští puk ve vlastní třetině nakonec na hokejkách neuhlídali, v rohu jej vybojoval domácí Pšurný s Navrátilem, který jej předložil na modrou JIŘÍMU KRISLOVI. Ten svojí dělovkou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Navrátil, Roman Pšurný.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Krisl (Navrátil, Pšurný), 3. Navrátil (Kubeš, Pšurný), 8. Hejcman (Forman, Petrásek) – 20. Chroboček (Kotala, Doktor), 28. E. Němec (O. Procházka, Mrowiec)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Krisl (C), Kubeš, Weinhold, Zbořil (A), Bodák, Forman, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Goiš, Popelka, Š. Kratochvil – Süss, Moučka, F. Dvořák.
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Rašner, Mrowiec, Malina (A), Nepokoj, Kachyňa, Chroboček – Kotala (A), E. Němec, O. Procházka – Doktor, Baláž, Bambula – Fridrich, Maruna (C), Dvořák – Bernovský, Danielčák, Pawliczek.

    Rozhodčí: Obadal, Ondráček – Novák, Otáhal

    Diváci: 1195
    thejrc.org