Chabarovsk – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Vladivostok – Ufa 3:6 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
CSKA Moskva
Pátek 31.01.2020, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Domácí ještě přežili závěrečný závar a mohou slavit!
     
    58:29
    Lars Johansson zůstává na střídačce. Hosté budou hrát s šesti bruslaři a prázdnou brankou!
    52:26 Andrej SVĚTLAKOV - 4:3
     
    52:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou v kontaktu! Hráči CSKA i přes úpornou obranu dostali puk na pravý kruh, kde ho zády k brance přebral ANDREJ SVĚTLAKOV. Byť ho natěsno bránil Ignatovič, dokázal hostující útočník z otočky vystřelit a kotouč zamířil do šibenice nad lapačku brankáře Alikina – 4:3. Asistence: Konstantin Okulov.
     
    48:57
    Hynek Zohorna v dobré příležitosti. Ze strany se řítil na branku, ale po bekhendové kličce pak netrefil přesně!
     
    47:33
    Domácí se dostali pod velký tlak, ze kterého se vymanili jen za cenu zakázaného uvolnění. Aktivní byl opět Grigorenko. Ten se tentokrát zleva dostal až před Alikina, vytáhl si ho z brány, ale už nebyl v úhlu, aby mohl puk poslat do sítě. Jeho nahrávka pak spoluhráče vyhnala ze střelecké pozice a brankář Amuru se stačil vrátit.
     
    44:16
    Anton Slepyšev měl na hokejce kontaktní gól! Hostující útočník najížděl sám na branku, udělal forhendovou kličku a zamířil do břevna!
     
    39:21
    A mohlo to být o jediný gól! Mario Kempe zakončoval do tyčky branky Chabarovsku.
    38:54 Anton SLEPYŠEV - 4:2
     
    38:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté ale rychle snižují a zase se vracejí do hry! Pěknou spolupráci s Maximem Maminem zužitkoval ANTON SLEPYŠEV, který zblízka umístil puk mezi betony brankáře Alikina. Asistence: Maxim Mamin.
    37:59 Alexandr KUZNĚCOV - 4:1
     
    37:59
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou o tři góly! Po vyhraném buly se puk dostal na modrou čáru k Pavlovi Turbinovi, který vystřelil a letící kotouč před Johanssonem tečoval ALEXANDR KUZNĚCOV – 4:1. Asistence: Anton Lazarev a Pavel Turbin.
    33:21 Maxim ŠALUNOV - 3:1
     
    33:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují na rozdíl dvou zásahů! Přihrávku na levý kruh obdržel MAXIM ŠALUNOV, který vystřelil zápěstím a parádně vymetl bližší horní růžek Alikinovy svatyně – 3:1. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.
     
    31:54
    Denis Golubev je vyloučen za držení hole. Máme tu vůbec první přesilovku CSKA.
     
    25:10
    Mohlo být sníženo! Alikina zachránila branková konstrukce. Domácí gólman na střelu od modré čáry vůbec nereagoval, zřejmě nic neviděl.
    22:41 Tomáš ZOHORNA - 3:0
     
    22:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 3:0! TOMÁŠ ZOHORNA nahrával puk před branku, ovšem nešťastný obranný zákrok předvedl Bogdan Kiselevič, od jehož hole se kotouč odrazil do odkryté klece hostujícího týmu. Asistence: Maxim Ignatovič.
     
    22:24
    Domácí dobrým forčekinkem získali puk v útočném pásmu a byla z toho šance! Johansson si poradil s první střelou a následně se přemístil proti dorážce Tomáše Zohorny!
     
    15:02
    Oba hráči dostávají pětiminutové tresty. Na počet hokejistů na ledě to nebude mít vliv.
     
    15:02
    Po gólu domácích se Maxim Mamin vrhl na Alexandra Gorškova a viděli jsme tedy regulérní bitku. Oba hráči skončili na sobě na zemi a rozhodčí je museli trhat!
    15:02 Michal JORDÁN - 2:0
     
    15:02
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí vzápětí dokonce navyšují své vedení! Gorškov vybojoval u mantinelu puk pro Vladislava Ušenina, na jehož přihrávku si sjel mezi kruhy český obránce MICHAL JORDÁN, který zamířil do stejného prostoru, jako před ním Zohorna – 2:0. Asistence: Alexandr Gorškov a Vladislav Ušenin.
    13:45 Hynek ZOHORNA - 1:0
     
    13:45
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení, na čemž má nechtěný podíl hostující gólman Johansson! Ten chtěl odehrát puk z obranné třetiny, ale našel jen Tomáše Zohornu, který nahrál mezi kruhy HYNKOVI ZOHORNOVI a ten se trefil k pravé tyčce z pohledu chybujícího brankáře CSKA. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    06:12
    Obrovský závar před domácí brankou! Alikin si připsali tři zákroky v krátkém sledu, nulu ale stále drží.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. H. Zohorna (T. Zohorna), 16. Jordán (Gorškov, Vl. Ušenin), 23. T. Zohorna (Ignatovič), 38. A. Kuzněcov (A. Lazarev, Turbin) – 34. Šalunov (Okulov, Mamin), 39. Slepyšev (Mamin), 53. Světlakov (Okulov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Jordán, Vitásek, Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Korobov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Golubev – Fajzullin, Rasskazov, Ruděnkov (A) – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Gorškov – A. Lazarev, A. Kuzněcov, Železkov.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (I. Sorokin) – A. Romanov, Kiselevič, Dahlbeck, A. Marčenko (A), Naumenkov, Blažijevskij, Ibragimov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Okulov, Světlakov, Šalunov – Al. Popov (C), Sorkin, Kalinin – Vey (A), Grigorenko, Mamin – Rtiščev.

    Rozhodčí: Bukin, Fraňo – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 7100
    ocianews.com