Třinec – Sparta 5:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC Meteor Třemošná
Pátek 31.01.2020, 16:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu - play-down • 12. kolo
Partner:
     
    Třemošná se nakonec může radovat ze tří bodů, které si z jihu Čech odveze. Všichni hosté se nyní hromadně radují u své branky společně s brankářem Vondrašem, který přispěl k výhře nemalou měrou. Z dnešního zápasu je to vše, mockrát děkujeme za pozornost. Přejeme příjemný víkend! (18:02:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Martin Lidák je opět na střídačce svého týmu. Motor to zkouší se šesti hráči v poli. Bude se navíc vhazovat po pravé ruce brankáře Třemošné.
     
    58:35
    Domácí to zkusili bez brankáře. Jeden z hostů pak ujížděl na prázdnou branku, situaci ale ještě stihl zachránit Matyáš Fousek, který jej stihl podrazit. Odsedí si tak ale zbytek zápasu na trestné. Pokud samozřejmě nedojde k proměnění přesilovky v branku.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Bláha – 2 min., podrážení).
     
    57:42
    Domácí se drželi v útočném pásmu, ale žádnou výraznější střelu si nepřipsali. Naopak utekl Ondřej Pešek, který se dostal do prostoru mezi oba kruhy a odtud vypálil. Martin Lidák se včas položil na led a zakročil.
     
    56:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trestné střílení je proměněno! DAVID KAŠPAR si z brankářova pohledu najel z levé strany, načež zakončil přesnou střelou nad lapačku.
     
    56:56
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Albrecht – trestné střílení, podrážení).
     
    56:56
    David Kašpar se hnal sám na branku, ale byl faulován, uvidíme tak trestné střílení!
     
    55:32
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Vavřík – 2 min., podrážení).
     
    54:58
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Beránek – 2 min., faul kolenem).
     
    53:34
    Jakub Kalčík ujel se spoluhráčem proti jedinému hostujícímu obránci. Kalčík pak dostával přihrávku před branku, ale bohužel pro něj a jeho tým kotouč minul a svůj tým na rozdíl dvou branek nepřiblížil.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Petrásek – 2 min., podrážení).
     
    51:10
    Filip Petrásek si sjel až před branku, kam poté dostal přihrávku. Rázem se tak ocitl v gólové situaci. Jeho pokus ale dokázal Vondráš zákrokem na poslední chvíli vytěsnit mimo brankovou konstrukci a předvedl parádní zákrok.
     
    50:20
    Daniel Kotous ujel do přečíslení dva na jednoho. V klíčové části celé situace posílal přihrávku na opačnou stranu útočného pásma, jenže do ní spadl jeden z obránců a srazil ji mimo nebezpečí.
     
    48:43
    Balák přejel s pukem na holi útočnou modrou čáru a ihned poté se snažil vystřelit na branku. Nepřišel si ale na posledního obránce domácích, který se společně s Balákem vrátil a jeho střelecký pokus pak zablokoval.
     
    47:58
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Domácím dneska zápas nevychází podle představ, čehož je důkazem další inkasovaná branka. Střelou z větší vzdálenosti se prosadil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Jiří Beránek.
     
    46:20
    Jeden z českobudějovických hráčů objel s kotoučem na holi bránu a položil si Vondraše na led. Poté poslal pas na Davida Kašpara, na kterého tak čekala odkrytá horní polovina branky. Domácí útočník ji však jen těsně minul.
     
    45:01
    Ondřej Fiala se si najížděl před branku z pravého křídla. Měl dobrou rychlost i pozici. Vyslal i nebezpečnou střelu na vzdálenější tyč. Martin Lidák si ale připsal parádní zákrok svou vyrážečkou a uchránil svůj celek od inkasování páté branky.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 2. Kašpar (Kalčík), 40. Dvořák (Fousek, Petrásek), 57. Kašpar – 3. Krasanovský, 19. Dvořák (Sieger, Ondřej), 35. Fiala, 41. Beránek (Dvořák), 48. Dvořák (Beránek)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Šebo) – Fousek, Dohnal, Cibulka, Hail, Kotous, Placek, Dvořák – Hála, Kříž, Kašpar, Braun, Petrásek, Kantor, Kalčík, Vavřík, Bělohlav, Sochor
    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Bláha, Balák, Albrecht – Reisner, Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Beránek

    Rozhodčí: Marek – Kotrba, Roupec
    thejrc.org