NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 01.02.2020, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Troy TERRY - 3:4
     
    59:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky, Rakellovu střílenou přihrávku před brankou skvěle do sítě tečoval TROY TERRY. Asistence: Rickard Rakell a Ryan Getzlaf.
    50:56 Nikita KUČEROV - 2:4
     
    50:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se prosazuje hostující celek, chyby domácí obrany využil NIKITA KUČEROV. Natlačil se do střelecké pozice a nepříliš tvrdou ránou, ale dobře umístěnou posílá hosty do dvoubrankového vedení. Asistence: Steven Stamkos.
    38:58 Anthony CIRELLI - 2:3
     
    38:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se z ničeho nic dostává do vedení. Jan Rutta vypálil od modré čáry a před brankou projíždějící ANTHONY CIRELLI nasměroval kotouč přesně do práce. Tampa se dostává do vedení. Asistence: Jan Rutta a Patrick Maroon.
    18:29 Michael Del Zotto - 2:2
     
    18:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostující celek chyboval ve svém pásmu, puku se zmocnil MICHAEL DEL ZOTTO. Udělal kličku a dostal se do lepší střelecké pozice, kotouč poslal do protipohybu brankáře. Andrej Vasilevskij nedokázal zareagovat. Máme vyrovnáno. Bez asistence.
    14:43 Erik ČERNÁK - 1:2
     
    14:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci se hostující celek dostává do vedení, Poin už mohl zakončoval, ale kotouč ještě posunul do míst, kde byl zcela volný ERIK ČERNÁK. Ten už zakončoval do odkryté části branky. Gólman se nestihl přesunout. Asistence: Brayden Point a Nikita Kučerov.
    08:41 Rickard RAKELL - 1:1
     
    08:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou první třetiny je vyrovnáno, po pohledné akci spoluhráčů se přesnou ránou od modré čáry prosazuje obranou Blesků nepokrytý RICKARD RAKELL. Asistence: Michael Del Zotto a Ryan Getzlaf.
    04:07 Ondřej PALÁT - 0:1
     
    04:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se hostující celek dostává do vedení. Anthony Cirelli (Tampa) našel výbornou přihrávkou před brankou neobsazeného ONDŘEJE PALÁTA, jehož zakončení bylo přesné. Brankář nedokázal rychle zareagovat. Asistence: Anthony Cirelli a Tyler Johnson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 9. Rakell (Del Zotto, Getzlaf), 19. Del Zotto, 60. Terry (Rakell, Getzlaf) – 5. Palát (Cirelli, T. Johnson), 15. Černák (B. Point, Kučerov), 39. Cirelli (Rutta, Maroon), 51. Kučerov (Stamkos)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Gudbranson, Fowler, Manson, Ja. Larsson, Del Zotto – Rakell, Getzlaf, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, Terry – Jones, Steel, O. Kaše – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman, Rutta, McDonagh, Černák, Sergačjov, Shattenkirk – Stamkos, B. Point, Kučerov – Palát, Cirelli, T. Johnson – Maroon, Paquette, Killorn – Gourde, Stephens, Verhaeghe.

    Rozhodčí: Charron, Hebert – Brisebois, Cormier

    Diváci: 16.032
    thejrc.org