Toronto – Florida 3:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 3:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 0:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:5 (0:1, 2:0, 1:4)
Florida Panthers
Úterý 04.02.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:39:25)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 19 156 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mark Pysyk (FLA) 3+0
    2. Mike Hoffman (FLA) 1+1
    3. Michael Matheson (FLA) 0+3
     
    Střely na branku: 35 – 22
     
    Je konec! Florida předvedla ve třetí třetině parádní obrat a vítězí na ledě Toronta 5:3. Domácí celek přitom v úvodu třetí části odskočil gólem Austona Matthewse na rozdíl dvou branek. Za Floridu ale rychle snížil Mark Pysyk a o další minutu později vyrovnal v přesilové hře Jonathan Huberdeau! Domácí hokejisté v tu chvíli úplně vypadli z tempa a museli se bránit. Deset minut před koncem poslal hostující celek do vedení Mike Hoffman! Toronto pak vrhlo všechny síly do útoku, pokusilo se o hru bez brankáře, ale tu potrestal gólem do prázdné branky Mark Pysyk, který dovršil hattrick.
     
    Konec zápasu.
    59:13 Mark PYSYK - 3:5
     
    59:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Florida totiž přidává gól do prázdné branky! MARK PYSYK obral o kotouč jednoho z obránců, který jej ještě fauloval, ale Pysyk dopravil puk do sítě a završil dnešní hattrick! Bez asistence.
     
    59:05
    Do vyložené šance se dostal Auston Matthews, který střílel z pravé kruhu, jenže nedokázal zamířit do horního rohu!
     
    58:42
    Hutchinson už je na střídačce a Toronto zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:21
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:21
    Dadonov získal puk za brankou Toronta, jenže přihrávkou z otočky nenašel Trochecka v dobré střelecké pozici. Hutchinson pobídku zastavil holí a přikryl puk lapačkou.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:40
    Ekblad přišel v souboji v rohu obranného pásma o rukavici. Hostující obránce se ale bleskově vrátil do boje o kotouč, který procedil do středního pásma.
     
    57:05
    Mike Hoffman protečoval vyhození ven z obranného pásma až do pásma útočného. Hokejisté Floridy poté okamžitě vyrazili střídat. Čerstvé síly posílá na led i domácí trenér.
     
    56:38
    Frank Vatrano skvěle napadal rozehrávku Toronta v jeho obranném pásmu a dostal soupeře pod tlak. Hokejisté Floridy pokračují ve skvělém pohybu i v závěru duelu.
     
    56:05
    Marner vymyslel krásnou přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo v modrém dresu nepochopil jeho úmysl a kotouč prosvištěl až k mantinelu.
     
    55:26
    Mitchell Marner s vypětím všech sil udržel kotouč v útočném pásmu, předal jej Barriemu, jehož dělovku Bobrovskij dobře viděl a připsal si snadný zákrok.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Tavares (Marner, Barrie), 40. W. Nylander (Kapanen, A. Johnsson), 41. Matthews (Hyman, Marner) – 12. Pysyk (Matheson, Malgin), 43. Pysyk (Matheson, Brown), 44. Huberdeau (Dadonov, Hoffman), 51. Hoffman (Ekblad, Matheson), 60. Pysyk


    Toronto Maple Leafs: Andersen (21. Hutchinson) – Barrie, Dermott, Holl, Muzzin, Ceci, Sandin – Marner, Matthews, Hyman – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Kapanen, Engvall, A. Johnsson – Spezza, F. Gauthier, Moore.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Matheson, Strålman, Pysyk, Brown, Yandle – Dadonov, Trocheck, Huberdeau – Acciari, B. Boyle, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Malgin, Hawryluk, Sceviour.

    Rozhodčí: McIsaac, Hebert – Knorr, Flemington

    Diváci: 19 156
    bahis siteleri