Česko – Švédsko 1:4 (kon.) | USA – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Švédsko
Neděle 09.02.2020, 15:00 • Zimní stadion Klášterec nad Ohří • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkujeme za pozornost během celého turnaje a zase někdy na počtěnou. (17:18:45)
     
    Švédsko v posledním utkání českého turnaje poráží český tým, který i na druhém turnaji v řadě prohrává všechny zápasy. Josef Koláček otevřel skóre, ale poté se trefovali jen hosté, kteří zaslouženě vyhráli. Jakub Petr má se svým týmem ještě co dělat, mistrovství světa začíná již za dva měsíce.

    Střely na branku: 34:45
    Nejlepší hráči: Jakub Konečný (CZE) – Daniel Torgersson (SWE)
     
    Konec zápasu.
     
    58:58
    V oslabení ale hrají Švédové také velice dobře. Gabriel Säll se proháčkoval podél levého mantinelu do zakončení, ale Cichoň jeho ránu vyrazil do rohu.
     
    58:04
    Stanislav Vrhel se hned po vhazování dostal na pravém kruhu ke střele po ledě, ale trefil jen připravený beton Calleho Clanga.
     
    57:56
    Vyloučení v týmu Švédsko (Emil Andrae – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:00
    Poslední tři minuty čistého hokejového času uvidí lidé v Klášterci nad Ohří. Český tým zde prohraje i čtvrté utkání v řadě a prodlouží sérii proher v letošním ročníku.
     
    55:54
    Nico Geidl se dostal s kotoučem mezi kruhy a zakončoval k levé tyčce, branku se mu ovšem trefit nakonec nepovedlo.
     
    55:31
    Češi se ještě pokoušejí něco vymyslet, ale moc času nezbývá. Koláček nyní po přejetí modré čáry nahazoval na branku, ale Clang opět s klidem chytá.
    54:37 Daniel LJUNGMAN - 1:4
     
    54:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Oldřich Cichoň nejdříve skvěle vyrazil střelu z levého kruhu, ale akce pokračovala. Niederbach našel v brankovišti DANIELA LJUNGMANA, který již měl lehkou úlohu a trefil prázdnou klec. Asistence: Theodor Niederbach a Fabian Lysell.
     
    53:44
    Obrovský tlak před českou brankou, Oldřich Cichoň v brankovišti skákal a nakonec všechny pokusy i se štěstím pokryl!
     
    53:12
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Hampl – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Joshua James Mácha.
     
    51:45
    Češi teda nevyužili další šanci na skórování a hraje se tak v jejich obranném pásmu. Švédsko kontroluje hru a je stále blíže k prvnímu vítězství na turnaji.
     
    50:22
    Švédsko hraje v plném počtu.
     
    50:15
    Daniel Torgersson dostal v oslabení žabičku a šel sám na Cichoně. Toho se pokusil rozhýbat, ale ke štěstí domácího celku mu podklouzly brusle.
     
    49:20
    Švédové jsou již ve čtyřech a pokračují v dobrém bránění. Sällovi se dokonce povedlo vyhodit kotouč pryč z obranné třetiny.
     
    48:33
    Josef Koláček dostal oblíbenou přihrávku na pravý kruh, ale proti chomutovskému hráči zakročil skvěle ramenem Calle Clang!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Koláček (Urban) – 16. Säll (Lysell), 29. Magnusson (Nybeck), 45. Garfve (Torgersson, Grans), 55. Ljungman (Niederbach, Lysell)


    Česko: Cichoň (Bednář) – Kovář, Jiříček, Svozil, Hrádek, Hampl, Baláž – Mácha, Urban, Konečný – Chlubna, Slavíček, Vrhel – Malý, Geidl, Koláček – Rouha, Adámek, Handl – Jiruš.
    Švédsko: Clang (Wallstedt) – Andrae, Grans, Lööf, Forsfjäll, Styf – Eklund, Garfve, Niderbach – Magnusson, Ljungman, Nybeck – Torgersson, Tärnström, Ljungkrantz – Lysell, Andersson, Säll.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri