NY Rangers – Los Angeles 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 5:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 10.02.2020, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (02:44:16)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 17 237 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Filip Chytil (NYR) 0+2, 4 střely, čas na ledě 11:24
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Igor Šesťorkin (NYR) 42 zákroků, 1 gól, 97,6%
    2. Filip Chytil (NYR) 0+2
    3. Phillip Di Giuseppe (NYR) 0+2
     
    Střely na branku: 41 – 43
     
    Je konec! Domácí Rangers nakonec zvládli důležitý souboj s Los Angeles a vítězí 4:1. Ve třetí části přidal druhý zásah domácího celku Kaapo Kakko, jenže o rychlé snížení se na opačné straně postaral Trevor Moore! Kings se poté tlačili do zakončení, ale domácím vyšel rychlý protiútok, po kterém se prosadil produktivní Artěmij Panarin! Hosté ještě zkusili odvolat Quicka na střídačku, ale risk Kings potrestal střelou do prázdné branky Anthony DeAngelo!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Drew Doughty se snažil udržet puk v útočném pásmu, jenže kotouč mu přeskočil přes čepel a celá akce skončila postavením mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    59:10
    Kakko nabral rychlost ve středním pásmu, probil se do pásma útočného, jenže jeho pokus z ostrého úhlu Jonathan Quick hravě dokázal vyrazit.
     
    58:35
    Hosté se ještě dostali do tlaku na brankovišti, ale domácí brankář vytáhl další povedený zákrok pravým betonem. Los Angeles to dnes nelepí.
    57:49 Anthony DEANGELO - 4:1
     
    57:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže domácí celek přidává další branku a definitivně rozhoduje o svém triumfu! Chytil našel ANTHONYHO DEANGELA, který z obranného pásma trefil prázdnou klec! Asistence: Filip Chytil, Phillip Di Giuseppe.
     
    57:41
    Quick je na střídačce a hosté zkoušejí srovnat bez brankáře!
    57:12 Artěmij PANARIN - 3:1
     
    57:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí celek znovu odskakuje na rozdíl dvou branku! Rangers vybojovali puk v obranném pásmu, dostali se do přečíslení dva na jednoho a sehráli jej docela šťastně. Quick vyrazil Stromovu ránu. K odraženému puku se dostal ARTĚMIJ PANARIN, který puk doklepl do sítě! Asistence: Ryan Strome, Jesper Fast.
     
    57:05
    Doughty poslal přihrávku do útočného pásma, ale domácí zadáci opět dokázali kotouč srazit až k mantinelu. Hokejisté Kings už nemají moc času.
     
    56:29
    Drew Doughty si vzal kotouč v obranném pásmu, zavezl jej do pásma útočného, kde jej předal Kopitarovi, jenže Slovinec nezakončil.
     
    56:10
    Brendan Lemieux spěchal za skákavou pobídkou do středního pásma, jenže obrana Los Angeles jeho průnik zastavila už na modré čáře.
     
    55:38
    Tyler Toffoli se rychlou brzdou na pravé straně útočného pásma zbavil obránce, jenže jeho pobídka mezi kruhy byla čitelná a domácí zadáci zasáhli.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. McKegg (B. Howden, R. Lindgren), 50. Kakko (Chytil, Di Giuseppe), 58. Panarin (R. Strome, Fast), 58. DeAngelo (Chytil, Di Giuseppe) – 51. Moore (Wagner, Lizotte)


    New York Rangers: Šesťorkin (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Fast, R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – Lemieux, McKegg, B. Howden.
    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, J. Ryan, Walker, Martinez, Roy, MacDermid – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, J. Carter, A. Kempe – Wagner, Lizotte, Moore – Lewis, Amadio, Grundström.

    Rozhodčí: Walsh, Skilliter – Shewchyk, Brisebois

    Diváci: 17 237
    bahis siteleri