Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
Berani Zlín
Středa 12.02.2020, 17:20 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:56:24)
     
    Střely na branku: 23 – 30
     
    Je konec! Kladno po obrovském boji padlo se Zlínem 2:3 a připisuje si sedmou porážku v řadě. Rytíři se tak pořádně namočili do boje o záchranu! Přitom v první třetině byli domácí Rytíři aktivnější a Brendon Nash svým prvním gólem v sezóně otevřel skóre. Ve druhé části ale hýřili aktivitou Berani, za které vyrovnal Jakub Dufek a o obrat se postaral Jiří Ondráček! V úvodu třetí třetiny si Kladno vytvořilo tlak, ale Pavel Kubiš šokoval stadion třetí zlínskou brankou! Pohotově však v přesilovce snížil Jaromír Jágr! V závěru utkání si Kladno vypracovalo tlak, zkusilo hru bez brankáře, ale Zlín se dokázal ubránit a odváží si tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Domácí trenér si také vyžádal oddechový čas! Kladnu zbývá na vyrovnání sedmnáct sekund!
     
    59:43
    Petr Vampola zavezl puk do útočného pásma, objel branku a snažil se kombinovat. Jednu z nepřesných přihrávek ale zalehl brankář Libor Kašík.
     
    59:06
    Lukáš Cikánek už je na střídačce a Kladno zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:29
    Valentin Claireaux dokonce projel do útočného pásma a střelou zápěstím prověřil pozornost Lukáše Cikánka. Zlín po zásahu domácího brankáře drží útočné pásmo.
     
    58:12
    Zdeněk Okál se před vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a v tísni jej poslal přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazování se rychle vrátí před Kašíka.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:19
    Hostující trenér Robert Svoboda si vybral oddechový čas! Zlínský trenér získává po zakázaném uvolnění čas pro unavené hráče.
     
    57:10
    Okál dostal přihrávku do jízdy, jenže jej zapomněl za sebou a daroval jej hráčům Kladna. Domácí Rytíři ale nabídnutou možnost zahodili nepřesnou přihrávkou.
     
    56:40
    Strnad hledal Lakose na modré čáře, jenže si nerozuměli a Strnad poslal přihrávku až do středního pásma. Zlín okamžitě začal vysoko napadat.
     
    56:10
    Austin se musel vrátit pro puk do obranného pásma a bekhendem jej odehrál na levou stranu. Hokejisté domácího celku potřebují hrát na opačné straně.
     
    55:38
    David Nosek nahodil puk od pravého mantinelu před branku Kladna, jenže tam neclonil nikdo v modrém dresu Beranů. Zikmund poté rozjel novou akci.
     
    55:10
    Valentin Claireaux získal puk u mantinelu, přehodil si jej na forhend, ale jeho pobídka trefila jen brusli jednoho z domácích hráčů. Zlín hraje přesně to, co potřebuje.
     
    54:30
    Antonín Melka před Kašíkem tečoval nahození od modré čáry a kotouč z jeho hokejky skončil těsně vedle zlínské branky!
     
    54:01
    Hosté v plném počtu.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 16. Nash (O'Donnell), 44. Jágr (O'Donnell, Austin) – 29. Dufek (Claireaux, Freibergs), 33. J. Ondráček (M. Novotný, Kubiš), 43. Kubiš (J. Ondráček, Buchta)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Barinka, Zelingr, Zajíc – Jágr, Vampola, Zikmund – J. Strnad, Melka, Redlich – Hovorka, Stach, Machač – Hajný, T. Kaut, O'Donnell.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek, Žižka, Ferenc, Freibergs, M. Novotný, Řezníček, Buchta – Dufek, Fořt, Herman – Šlahař, Honejsek, Okál – Claireaux, Fryšara, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Kajínek, Špringl
    ocianews.com