Plzeň – K. Vary 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 11.02.2020, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:36 Petr STRAKA - 3:1
     
    58:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Hosté měli velkou šanci na vyrovnání, puk poskakoval před brankou, ale Energie kotouč do brány nedotlačila. Toho se následně ujal Milan Gulaš, který našel ve středním pásmu volného PETRA STRAKU, jenž trefil opuštěnou klec Varů. Milan Gulaš asistencí vyrovnal plzeňský rekord Tomáše Vlasáka v počtu získaných bodů v jedné sezóně. Asistence: Milan Gulaš.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., podrážení).
     
    51:30
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tomáš Mikúš – 2 min., podrážení).
     
    49:39
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Dominik Graňák – 2 min., držení).
    43:02 Tomáš VONDRÁČEK - 2:1
     
    43:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na plzeňském stadionu začíná drama. U pravého mantinelu se puku zmocnil Tomáš Vildumetz, který našel mezi kruhy volného TOMÁŠE VONDRÁČKA a ten střelou k levé tyči poprvé v zápase překonává Frodla. Asistence: Tomáš Vildumetz, Petr Šenkeřík.
     
    39:33
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., podrážení).
     
    35:20
    Rázem už to mohlo být jen o jeden gól. Tomáš Rachůnek v útočném pásmu viděl na ose hřiště najetého Jakuba Fleka, ten se pokoušel rozhodit Frodla, ale bekhendovou kličkou neuspěl.
     
    34:10
    Matyáš Kantner od levého mantinelu dokázal dostal puk z vlastní třetiny na najetého Luboše Roba, ten jel společně se svým kolegou proti jedinému obránci, Rob to vzal celé na sebe, ale betony Novotného k sobě sklaply včas.
     
    32:26
    Milan Gulaš dlouho signalizoval, že bude přihrávat a posléze vypálil bez přípravy pod horní tyčku, Novotný zasahuje. Akce pokračovala, Plzeň nakonec dostala puk do branky, ale hlavní rozhodčí akci přerušuje kvůli postavení Tomáše Mertla v brankovišti.
     
    28:50
    Vojtěch Němec v útočném pásmu předvedl piruetu, po které přihrával na modrou čáru. Tam ovšem už nikdo nebyl a do samostatného úniku se dostal Martin Kohout, ten mířil ke vzdálenější tyči, Frodl vyrazil svou vyrážečkou.
     
    26:02
    Třetí branka Škodovky mohla přijít ve vlastním oslabení. Petr Straka si v útočném pásmu pohrál s hostujícím Vojtěchem Polákem, plzeňský útočník poté střílel pod horní tyčku, Novotný připraven.
     
    24:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min., hrubost).
     
    21:28
    Zajímavé věci na obou stranách. Frodl nejprve betonem vyrazil ostrou ránu od modré čáry, posléze Jánošík vyhozením dostal domácí do situace dva na jednoho. Vojtěch Němec přesným pasem našel Matyáše Kantnera, který puk ještě zasekl, ale černá guma zůstala kousek před brankovou čárou.
     
    18:19
    Další velká šance Tomáše Mertla. Milan Gulaš opět pod velkým tlakem udržel na své hokejce puk, ten zády k ledu poslal puk přesně na hokejku plzeňské 86, který pálil bekhendem jen do vyrážečky brankáře Novotného.
     
    11:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Weinhold – 2 min., podrážení).
    09:27 Adam JÁNOŠÍK - 2:0
     
    09:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Milan Gulaš fantasticky udržel puk proti mnohačlenné přesile. Puk se posléze dostal až na modrou čáru, odkud vypálil Lukáš Kaňák, jehož střelu ještě před Novotným šikovně tečoval ADAM JÁNOŠÍK, pro kterého je to první trefa v modrobílém dresu. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    08:08
    Ovšem rázem mohlo být z čistajasna vyrovnáno. Puk poskakoval ve středním pásmu, nakonec se ho zmocnil Ondřej Beránek, který se řítil sám na Frodla, toho ovšem střelou pod horní tyčku nepřekonal.
    07:25 Matyáš KANTNER - 1:0
     
    07:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vojtěch Němec v útočném pásmu našel na ose hřiště Luboše Roba, ten se vyhnul hostujícímu Martinu Rohanovi a následnou přihrávkou vybídl ke skórování MATYÁŠE KANTNERA. Asistence: Luboš Rob, Vojtěch Němec.
     
    05:00
    Vojtěch Budík riskoval u své branky s rozehrávkou, s velkou dávkou štěstí puk nakonec vyplaval ve středním pásmu, domácí z ničeho nic jeli dva na nikoho. Petr Straka hledal před brankou Jakuba Poura, ten puk ovšem nezasáhl.
     
    00:59
    To je začátek panečku, puk se rychle dostal na druhou stranu, kde měl, po rychlé souhře na jeden dotyk, u pravé tyčky poodkrytou bránu Matyáš Kantner, hráč Škodovky ovšem trefil jen připravený beton Novotného.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Kantner (Rob, V. Němec), 10. Jánošík (L. Kaňák), 59. Straka (Gulaš) – 44. Vondráček (Vildumetz, Šenkeřík)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Tomáš Král) – Budík, Čerešňák, Jánošík, L. Kaňák, Jank, Vráblík, Pulpán (A) – P. Zdráhal, Mertl (A), Gulaš (C) – Kantner, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – Šenkeřík, Stříteský (A), Graňák, Weinhold, M. Rohan, Plutnar, D. Mikyska (A) – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, O. Beránek – V. Polák, Černoch, Kohout – Koblasa (C), Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hodek, Hradil – Bryška, Špringl

    Diváci: 5960
    thejrc.org