Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga - o účast v předkole • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Vladislav HOUŠKA - 3:5
     
    53:27
    Baník právě vstřelil branku!
    A přesilovku hosté využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. Pěkně sehranou kombinaci zakončil na levé straně VLADISLAV HOUŠKA, jenž nedal Stahlovi žádnou šanci – 3:5. Je to jeho druhá přesná trefa v tomto duelu. Asistence: Marek Švec a Matěj Zadražil.
    31:37 Martin BERČÍK - 3:4
     
    31:37
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se hosté dostali do další akce. Po jejich střele zůstal kotouč u brankoviště a domácím se nepovedlo ho dostat do bezpečí. MARTIN BERČÍK pak zblízka puk uklidil do Stahlovy branky, která před ním byla odkrytá – 3:4. Asistence: Vladislav Houška a Jan Grim.
    31:00 Vladislav HOUŠKA - 3:3
     
    31:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté měli ponechanou výhodu a mohlo se tak vylučovat. Avšak Sokolovští byli proti a tuto přetavili ve vyrovnávací branku. VLADISLAV HOUŠKA z těsné blízkosti svižnou střelou prostřelil Stahla – 3:3. Asistence: Tomáš Vracovský.
    29:44 Pavel MRŇA - 3:2
     
    29:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    V polovině utkání využívají domácí hráči přesilovou hru a jdou poprvé do vedení. Severa poslal kotouč před branku volnému PAVLU MRŇOVI, který poté pohotovou střelou prostřelil Jana Bednáře – 3:2. Nyní jsou to hosté, kdo musí dotahovat svou ztrátu. Asistence: Jiří Severa a Vladimír Brož.
    16:55 Tomáš PŠENIČKA - 2:2
     
    16:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je opět srovnáno. V závěru první části hry se uvolnil na pravé straně TOMÁŠ PŠENIČKA, jenž si poté sjel až do těsné blízkosti Bednáře a přízemní střelou pak poslal kotouč za jeho záda – 2:2. Asistence: Matyáš Filip a Vladimír Brož.
    09:51 Marek ŠVEC - 1:2
     
    09:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Hned na to ale hosté vrací vedení zpět na svou stranu. Zadražil nechal puk MARKU ŠVECOVI, který poté taktéž z bekhendu prostřelil Stahla, když kotouč umístil k bližší tyči – 1:2. Asistence: Matěj Zadražil.
    08:48 Matyáš FILIP - 1:1
     
    08:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krásně sehraná akci Slovanu a je vyrovnáno. Josef Hasman si všiml volného MATYÁŠE FILIPA, který poté z bekhendu poslal kotouč k tyči hostující klece. Jan Bednář tak byl bez šance – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Josef Hasman a Lukáš Zukal.
    00:51 Patrik KADEŘÁVEK - 0:1
     
    00:51
    Baník právě vstřelil branku!
    A nyní se to už povedlo a hosté otevírají už v první minutě účet dnešního zápasu. Vracovský dostal kotouč na modrou čáru pro PATRIKA KADEŘÁVKA, jenž poté z dálky prostřelil domácího brankáře – 0:1. Asistence: Tomáš Vracovský.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Filip (Hasman, Zukal), 17. Pšenička (Filip, Vl. Brož), 30. Mrňa (Severa, Vl. Brož) – 1. Kadeřávek (Vracovský), 10. Švec (M. Zadražil), 31. Houška (Vracovský), 32. Berčík (Houška, Grim), 54. Houška (Švec, M. Zadražil)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – M. Vágner (A), Hes (A), Mareš, Vl. Brož (C), Steinocher, Zukal, D. Málek – Svoboda, Mrňa, Severa – Tůma, Pšenička, Filip – Hasman, Kordule.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek (A), Šafář, Kadeřávek, P. Michálek, A. Rulík, Vodička – Švec, M. Zadražil (A), Urban – Vracovský, T. Rohan (C), Osmík – Grim, Berčík, Houška – Čejka, Hafijanič, Petrov.

    Rozhodčí: Čáp, Ondráček – Flegl, Šimánek

    Diváci: 305
    ocianews.com