Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga - o účast v předkole • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:14:37)
     
    Dnešní utkání sledovalo 305 diváků.
     
    Střely na branku: 25 – 27
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec své vedení ještě navýšili ve třetí třetině a to si udrželi až do konce. Z ledu Slovanu si tak odvážejí tři body a domácí naopak odejdou bez bodů. Oba týmy už ale ví, že pro ně po odehrání skupiny o play-off, sezóna skončí. Už jsou bez šance si vyřazovací boje zahrát.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Další puk ve středním pásmu a už si troufnu napsat, že je hotovo.
     
    59:18
    Slovan je v pásmu hostů, ale obrana Sokolova nepouští svého soupeře do akce. A hned na to se pak Sokolov znovu osvobozuje. Domácí nyní ještě odvolali brankáře, ale už to asi nebude mít vliv.
     
    58:29
    Hosté vyhráli buly v obranném pásmu a hned kotouč odpálili až před branku Slovanu.
     
    58:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michael Čejka.
     
    58:07
    Přemysl Svoboda neprošel podél pravého mantinelu do útočného pásma a Sokolovští získali puk. Ten poté posílají zase do neutrální zóny.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:01
    Až nyní se to podařilo Matěji Zadražilovi, jenž vytěsnil puk daleko od vlastní branky tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:20
    Domácí se dlouho drží v pásmu soupeře a Sokolovu se nedaří vyhodit puk do neutrální zóny.
     
    55:28
    Vladislav Houška vypálil na pravém kruhu a proti jeho hattricku byl znovu David Stahl, který jeho pokus zastavil dalším dobrým zákrokem.
     
    54:55
    Nakonec s hodně bolestivou grimasu odjel Rulík sám na střídačku a sportovně mu zatleskali i domácí příznivci. Pěkné gesto směrem k hostujícímu hráči.
     
    54:55
    Adam Rulík se po domácí střele skácel k zemi. Po obětavém zákroku schytal kotouč do obličeje a zatím se těžce zvedá z ledu. Doufejme, že bude v pořádku.
    53:27 Vladislav HOUŠKA - 3:5
     
    53:27
    Baník právě vstřelil branku!
    A přesilovku hosté využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. Pěkně sehranou kombinaci zakončil na levé straně VLADISLAV HOUŠKA, jenž nedal Stahlovi žádnou šanci – 3:5. Je to jeho druhá přesná trefa v tomto duelu. Asistence: Marek Švec a Matěj Zadražil.
     
    53:10
    Z pravého kruhu pálil z první Tomáš Urban, jeho nebezpečnou střelu zlikvidoval David Stahl a hned nechal přerušit hru. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Filip (Hasman, Zukal), 17. Pšenička (Filip, Vl. Brož), 30. Mrňa (Severa, Vl. Brož) – 1. Kadeřávek (Vracovský), 10. Švec (M. Zadražil), 31. Houška (Vracovský), 32. Berčík (Houška, Grim), 54. Houška (Švec, M. Zadražil)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – M. Vágner (A), Hes (A), Mareš, Vl. Brož (C), Steinocher, Zukal, D. Málek – Svoboda, Mrňa, Severa – Tůma, Pšenička, Filip – Hasman, Kordule.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek (A), Šafář, Kadeřávek, P. Michálek, A. Rulík, Vodička – Švec, M. Zadražil (A), Urban – Vracovský, T. Rohan (C), Osmík – Grim, Berčík, Houška – Čejka, Hafijanič, Petrov.

    Rozhodčí: Čáp, Ondráček – Flegl, Šimánek

    Diváci: 305
    ocianews.com