Buffalo – Columbus 4:3 (po pr.) | Toronto – Dallas 2:3 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:1 (kon.)
Florida – Philadelphia 2:6 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 3:2 (kon.)
Nashville – NY Islanders 5:0 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 3:4 (0:2 po s.n.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:6 (kon.) | Vegas – St. Louis 6:5 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 14.02.2020, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:56:32)
     
    Československá stopa v utkání

    Michael Frolík (BUF) 0+0, +/- 0, 1 střela na branku, čas na ledě – 12:07.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Victor Olofsson (BUF) 2+0
    2. Jack Eichel (BUF) 1+2
    3. Markus Nutivaara (CBJ) 1+0
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 27 – 31
    Přesilové hry: 1/1 – 0/1
    Trestné minuty: 4 – 4
    Vhazování: 50% – 50%
    Zblokované střely: 13 – 11
    Hity: 21 – 26
     
    Dnešní utkání sledovalo 16,923 diváků.
     
    Diváci v Buffalu viděli parádní podívanou v prodloužení, která je navíc umocněna tím, že jejich tým si připsal bonusový bod. Buffalo sice o dvě branky v tomto utkání prohrávalo, přesto mělo k výhře v základní hrací době blízko. Columbus ale minutu a čtvrt před koncem srovnal, tak se šlo do prodloužení. V tom měli navrch Sabres, kteří nakonec rozhodli po pěkné akci Jacka Eichela. Ten místo střely na přední tyč zvolil zpětnou přihrávku, na kterou si sjel Victor Olofsson, který střelou z první nedal gólmanovi hostí šanci.
     
    Konec zápasu.
    62:44 Victor OLOFSSON - 4:3
     
    62:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Viděli jsme nádherné prodloužení, ve kterém měli navrch domácí, kteří nakonec berou bonusový bod z tohoto utkání! Jack Eichel odvedl pořádný kus práce, když se s pukem dostal až před gólmana. Místo střely ale zvolil přihrávku do druhé vlny, kam si najel VICTOR OLOFSSON, jenž střelou z první překonal bezmocného gólmana. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.
     
    61:55
    Mohlo být rozhodnuto, ale není! Jeff Skinner totiž jel sám na gólmana, kterého chtěl vymíchat. Matiss Kivlenieks si na jeho pohyb počkal a udržel puk před brankovou čárou!
     
    61:36
    Gustav Nyquist na druhé straně neměl špatnou šanci! Dostal se s pukem mezi kruhy, ale byl bráněn. Proto to zkusil z otočky, ale Carter Hutton stihl sklapnout betony včas!
     
    61:18
    Přesto jsme neviděli vůbec špatnou akci! Vznikla totiž situace dva na dva, kdy si Jeff Skinner najížděl na křižný pas, ale ten byl o něco delší, než by potřeboval.
     
    60:52
    Sabres jsou ze začátku prodloužení aktivnější a jsou usazení v útočném pásmu. Columbus jim ale nenechává prostor na nějakou výraznější kombinaci.
     
    60:26
    O první střelecký pokus se postarali domácí, kteří vyhráli úvodní buly. Na nic nečekali a vrhli se do útoku. Matiss Kivlenieks stihl sklapnout betony včas.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Již jsou za námi tři periody dnešního zápasu a o vítězi nadále není rozhodnuto! Buffalu se sice povedl parádní obrat, když se v početní výhodě trefil Victor Olofsson, jehož následoval po krásné střele Evan Rodrigues. Hosté to ale zkusili bez gólmana, což se jim vyplatilo. Zápas do prodloužení poslal Markus Nutivaara.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    58:47 Markus NUTIVAARA - 3:3

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Eichel (S. Reinhart, Ristolainen), 43. Olofsson (Eichel, Dahlin), 56. Rodrigues (Skinner, C. Hutton), 63. Olofsson (Eichel, Dahlin) – 20. Gerbe (Gavrikov, Riley Nash), 22. Jenner (Werenski, Foudy), 59. Nutivaara (Bjorkstrand, N. Foligno)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe – S. Reinhart, Eichel, Olofsson – Sheary, Lazar, Vesey – Frolík, Rodrigues, Skinner – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.
    Columbus Blue Jackets: Kivlenieks (Merzlikins) – Nutivaara, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Harrington, G. Carlsson – Bjorkstrand, Dubois, N. Foligno – Foudy, Jenner, Nyquist – Robinson, Riley Nash, Gerbe – Bemström, Stenlund, Milano.

    Rozhodčí: Pollock, StLaurent – Driscoll, Nagy

    Diváci: 16,923
    thejrc.org