Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:3 (kon.)
Calgary – Chicago 4:8 (kon.) | Arizona – Washington 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 1:0 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.)
Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
Dallas Stars
Neděle 16.02.2020, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:52 Tyler SEGUIN - 3:4
     
    62:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zápas je u konce! John Kligberg posunul puk po mantinelu, kde si jej následně přebral TYLER SEGUIN, který udělal obránci kličku a ihned vypálil bekhendem přesně k pravé tyči Careyho Price, který se nestačil přesunout včas. Asistence: John Klingberg.
    49:08 Blake COMEAU - 3:3
     
    49:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu! Po špatného rozehrávce domácího brankáře se ke kotouči dostal BLAKE COMEAU, který jej od pravého mantinelu nahodil na bránu a puk se zastavil až v síti Careyho Price, který toho přes clonícího Radka Faksu příliš neviděl. Asistence: Andrew Cogliano.
    35:47 Tyler SEGUIN - 3:2
     
    35:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! TYLER SEGUIN obdržel pas od Johna Kligberga, následně první jmenovaný vypálil z první a kotouč se zastavil až v síti za zády Careyho Price. Asistence: John Klingberg, Joe Pavelski.
    29:05 Mattias JANMARK - 3:1
     
    29:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté doslova obdrželi dárek od svého soupeře. Marco Scandella rozehrál přímo na hůl Joa Pavelskiho, který vybídl ke skórování MATTIASE JANMARKA, na kterého zívala naprosto prázdná brána. Asistence: Joe Pavelski.
    26:23 Nick COUSINS - 3:0
     
    26:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku! V obranném pásmu kotouč ukořistil NICK COUSINS, který jej zavezl do útočného pásma, vypálil z levé strany a zamířil naprosto přesně mezi betony Bena Bishopa. Asistence: Victor Mete.
    23:58 Jordan WEAL - 2:0
     
    23:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Nick Suzuki potáhl kotouč po křídle a následně jej nahodil před bránu, kde se kus černé gumy odrazil od JORDANA WEALA za záda Bena Bishopa. Asistence: Nick Suzuki a Ben Chiarot.
    01:02 Joel ARMIA - 1:0
     
    01:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do rychlého vedení! Max Domi převzal kotouč, vypálil a následně se odražený kotouč dostal přímo na hůl JOELA ARMII, který kotouč uklidil do prázdné brány. Asistence: Max Domi a Artturi Lehkonen.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 2. Armia (Domi, Lehkonen), 24. Weal (Suzuki, Chiarot), 27. Cousins (Mete) – 30. Janmark (Pavelski), 36. Seguin (J. Klingberg, Pavelski), 50. Comeau (Cogliano), 63. Seguin (J. Klingberg)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Kulak, Petry (A), Chiarot, Mete, Scandella, Ouellet – Tatar (A), Danault, Gallagher (A) – Kovalčuk, Suzuki, Armia – Cousins, Domi, Weise – Lehkonen, Weal, Evans.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg (A), Heiskanen, Johns, Oleksiak, Sekera – Hintz, Seguin, Perry – Ja. Benn (C), Dickinson, Gurjanov – Cogliano, Faksa, Comeau (A) – Janmark, Pavelski, Robertson.

    Rozhodčí: Morton, Rank – Barton, Suchánek
    ocianews.com