Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:3 (kon.)
Calgary – Chicago 4:8 (kon.) | Arizona – Washington 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 1:0 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.)
Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Detroit Red Wings
Neděle 16.02.2020, 18:42 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:53 Patric HÖRNQVIST - 5:1
     
    31:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Čepice na led, PATRIC HÖRNQVIST střílí HATTRICK! Brandon Tanev přihrál na švédského útočníka, který jel sám na brankáře, kterého překonal zakončením na lapačku. Asistence: Brandon Tanev a Teddy Blueger.
    27:55 Sidney CROSBY - 4:1
     
    27:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Cink a gól! SIDNEY CROSBY si vyměnil kotouč s Marcusem Petterssonem. Domácí kapitán by už napřažený a střelu nasměroval do břevno, od něhož černá guma zamířila za brankovou čáru. Asistence: Marcus Pettersson a Jason Zucker.
    22:53 Patric HÖRNQVIST - 3:1
     
    22:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Trochu překvapivá rána skončila v brance! Andrew Agozzino napadal soupeře a poté našel PATRICA HÖRNQVISTA, který se tak zmocnil kotouče a z hranice levého kruhu se nemýlil. Asistence: Andrew Agozzino.
    14:35 Kris LETANG - 2:1
     
    14:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají početní výhodu a jdou poprvé do vedení! Od modré čáry se napřáhl KRIS LETANG, který propálil vše, co mu stále v cestě. Jimmy Howard vůbec nic neviděl, jelikož mu clonili Bryan Rust a Patric Hörnqvist. Asistence: Sidney Crosby a Patric Hörnqvist.
    07:58 Patric HÖRNQVIST - 1:1
     
    07:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po sporné situaci je vyrovnáno! Christoffer Ehn ztratil černou gumu, o kterou jej obral Andrew Agozzino, jenž přihrál do brankoviště. V nebezpečné zóně byli Sam Lafferty a PATRIC HÖRNQVIST. Švédský útočník seděl na ledě, ale od jeho nohy zamířil kotouč do branky. a tak je zapsán mezi střelce. Asistence: Patric Hörnqvist a Andrew Agozzino.
    05:37 Valtteri FILPPULA - 0:1
     
    05:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se dostali do pohledné akce a finský veterán otevírá stav zápasu! VALTTERI FILPPULA si vyměnil kotouč s Tylerem Bertuzzim a první jmenovaný pak bekhendem trefil odkrytou branku. Asistence: Tyler Bertuzzi.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Hörnqvist (Lafferty, Agozzino), 15. Letang (Crosby, Hörnqvist), 23. Hörnqvist (Agozzino), 28. Crosby (M. Pettersson, Zucker), 32. Hörnqvist (B. Tanev, Blueger) – 6. Filppula (Bertuzzi)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang (A), J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Ruhwedel, Riikola – Simon, Crosby (C), Zucker – Rust, Malkin (A), McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Hörnqvist, Agozzino, Lafferty.
    Detroit Red Wings: Howard (28. J. Bernier) – Green, Hronek, G. Lindström, Nemeth, Biega, Bowey – Mantha, D. Larkin (A), Fabbri – Athanasiou, Filppula, Bertuzzi – Nielsen (A), Glendening (A), Helm – Erne, Ehn, Perlini – Abdelkader.

    Rozhodčí: McIsaac, Pollock – Nagy, Marquis

    Diváci: 18 654
    bahis siteleri