NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 17.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 26-31; Zásahy brankářů: 25-24; Vhazování: 41%-59%; Tresty: 2-2; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné minuty: 4-4. (20:17:53)
     
    Dukla Jihlava se potkala se Sokolovem v letošní sezóně popáté a popáté v řadě ho dokázala porazit. Na hladké výhře tradičního hokejového klubu se dvěma brankami podíleli kapitán Josef Skořepa a také Jiří Fronk, jenž skóroval dvakrát v řadě, zatímco kapitán vstřelil první a také poslední gól dnešního zápasu. Konečný výsledek utkání tedy je. HC Baník Sokolov 2 HC Dukla Jihlava 6.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:50
    Adam Zeman na levém křídle vypálil od modré čáry a Jan Bednář zasáhl vyrážečkou, kterou puk vyrazil do ochranné sítě. Ještě jeden zákrok domácího brankáře.
     
    57:36
    Marek Švec se málem řítil do samostatného úniku a u levé tyče se pod tlakem dostal ke střele, kterou Jan Brož vyrazil! Skvělý zákrok.
    56:31 Josef SKOŘEPA - 2:6
     
    56:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    JOSEF SKOŘEPA si najel před bránu na krásnou přihrávku Tomáše Čachotského z pravého křídla a bekhendem kotouč zasunul mezi betony Jana Bednáře k levé tyči! Dukla znovu udeřila – 2:6. Asistence: Tomáš Čachotský a Tomáš Jiránek.
     
    55:59
    Jihlava vzápětí vypálila z pravého kruhu pro vhazování a Jan Bednář její prudkou střelu vyrazil. Skvělý zákrok.
    54:53 Jiří FRONK - 2:5
     
    54:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kotouč se od hrazení u střídaček odrazil přímo na hůl JIŘÍHO FRONKA, který se vzápětí řítil do samostatného úniku a po vykoupání brankáře Jana Bednáře bekhendem zamířil k levé tyči! Je to rázem 2:5. Asistence: René Piegl a Jan Holý.
     
    53:39
    Jan Pohl se dostal na levém křídle k nahození, které od modré čáry mířilo na bránu, a Jan Bednář zasáhl levým betonem. Před bránou clonil Tomáš Jiránek.
     
    52:37
    Jihlavští hokejisté nepřesně rozehráli podél trestných lavic a pískalo se tedy zakázané uvolnění. Následuje vhazování po pravici hostujícího brankáře Jana Brože.
     
    52:20
    Jihlava se ocitla v postavení mimo hru a oba týmy poté zamířily ke střídačkám, protože domácí trenér Karel Mlejnek si vyžádal oddechový čas. Skóre duelu je 2:4.
     
    51:42
    Matěj Pekr si najel před bránu na nádhernou přihrávku Lukáše Anděla z levého křídla, ani nadvakrát ovšem neuspěl a Jan Bednář kotouč rychle zalehl! Dukla mohla vést znovu o tři góly.
     
    51:18
    Petr Vodička na pravém křídle využil zpětné přihrávky a od modré čáry vypálil s příklepem, Jan Brož ale ukryl kotouč mířící pod horní tyč v lapačce. Lehký zákrok.
     
    50:15
    Daniel Kolář na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho pokus mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jan Bednář ho ale vytáhl lapačkou mimo.
     
    49:44
    Hokejisté Jihlavy se už zítra představí proti Kodani a nyní to vypadá, jako by chtěli ušetřit cenné síly.
     
    48:34
    Sokolov rychle vypálil z pravého a poté levého kruhu pro vhazování, obě střely ale byly nepřesné a hostující brankář Jihlavy Jan Brož vzápětí nemusel zasahovat.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Grim (Švec), 46. Čejka (T. Rohan) – 4. Skořepa (D. Kolář, Čachotský), 11. T. Harkabus (J. Pohl), 17. Protasenja (Fronk), 40. Fronk, 55. Fronk (Piegl, J. Holý), 57. Skořepa (Čachotský, Jiránek)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek, Přindiš (A), Tureček, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík – Urban, M. Zadražil (A), Švec – Osmík, T. Rohan (C), Křemen – Houška, Uhlík, Grim – Křehlík, Tjurin, Čejka. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, Piegl, D. Kolář, Půža, J. Holý, Černohorský – Jiránek (A), Skořepa (C), Čachotský (A) – Pekr, Poletín, Anděl – Illéš, Fronk, Protasenja – A. Zeman, Lichanec, T. Harkabus. Hlavní trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Tomáš Micka. Čároví: Jan Votrubec, Martin Ševic

    Diváci: 520
    ocianews.com